hızım 4 mbtti 2ye indirdiler sonra 5-6-7 ye çıkardılar şu anda 7 mb geliyor bunlar altyapıyı olşturmaya başlıyorlar 1-2 aya kadar herkesin neti 25 gb olunca 1e inecek
quote:
Orijinalden alıntı: bakkal34
hızım 4 mbtti 2ye indirdiler sonra 5-6-7 ye çıkardılar şu anda 7 mb geliyor bunlar altyapıyı olşturmaya başlıyorlar 1-2 aya kadar herkesin neti 25 gb olunca 1e inecek
kota min. 500 gb olursa korsandqan geçilmez her yan zaten ölede.
quote:
Orijinalden alıntı: memo-e
quote:
Korsana karşı savaşta en önemli silahımız kota...
Yapalım 1gb kota temizlensin dünya
quote:
quote:
500gb kota olunca kim napsin korsanı ? gider internetten indirir.
Benım mesela 50 gb kotam varsa ve ben bunu geçmemek için ugraşacaksam gider korsan alırım. bunun mantıgı budur benım için.
şu an denemdim normalde kota bendede 120-200 arası seyrediyor bakalım..
quote:
Orijinalden alıntı: senatorts
İşde kardeşim bende zaten korsan diye sana diyom 500 gb kotan olsa hiç birşeyi orjinal almazsın
şuan benim 55 gb görünüyor ve yaklaşık 3-4 gündür 1 mbit altında internet kullanıyorum normalde zaten 50 gb geçen biri degilim kardeşim bu ara fazla film izlemiş ama gerçekten ayıp en azından şunu 100 gb felan yapsınlar
200 gbtı geçtim hızım inmedi zaten 1 bluray film 7-10 gb
quote:
benimkide 200 gb oldu daha düşmedi ama geçen ay 10 gün kadar 1 mbit olarak kulanmak zorunda kalmıştım
quote:
quote:
İşde kardeşim bende zaten korsan diye sana diyom 500 gb kotan olsa hiç birşeyi orjinal almazsın
hiç steam gibi bir şey duymuş olma ihtimalin var mı veya origin?
65,91 GB olmuş ama düşmedi demek yeterli düzeyde tasarruf yapabildiler herkesin gözünü korkutup :d
quote:
Orijinalden alıntı: _VeNGeFuL_
quote:
quote:
hiç steam gibi bir şey duymuş olma ihtimalin var mı veya origin?
yok duymadım tek sen biliyon bu işleri
günde rahat 5 saat online pes 2012 oynuyorum ve bu ay çok fazla çizgi film indirdim kuzenler için kotayı geçtim ben10 nun allah cezasını versin
quote:
Orijinalden alıntı: auzun99
quote:
benimkide 200 gb oldu daha düşmedi ama geçen ay 10 gün kadar 1 mbit olarak kulanmak zorunda kalmıştım
bugün 211 gb oluca 1 mbite düşürdüler. kota bilgilerime baktım şubat 53 gb mart 73 akh uygulana nisan ayı 211 bu adil kullanım bende ters işliyor anlaşılan insanda zorla dowlanda teşvik edilmez ki.
8 den sonra 1 e düşmek çok koydu sürünüyoruz resmen
Şu an 54 gb. hızım yine de düşmedi birazdan 56 gb. olacak düşmez inş bir gün bile osla 1 mbit. süründürür adamı
100 gb ı geçtiğim gün 1 mb a düşürdüler.
ilk defa oluyor bu:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme