Şimdi Ara

Nisan ayı akn geçen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ay hiç bir şey indirmedim doğru düzgün şimdiden 30 gb. oldu. 50 gb. geçen var mı? Hani olmaz ama umut fakirin ekmeği kotayı geçipte hızı hala aynı kalan var mı?

• ana konu varya oraya yazsaydın :) orda herkes yazıyor smile vb tüm sağlayıcıdan yazanlar var.Hala tam oturmuş sistem yok, düşende var düşmeyende var.Yani net bir sonuç çıkaramazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 14 Nisan 2012; 22:27:42 >
  • benim düşmedi geçeli 10 gün oldu
  • benim 40 gb olmuş daha ayın yarısında hemde tasarruflu moddaydım yani ...

belkide bundan sonra btk düşürmez herkese göz dağı verdi bazı kullanıcılar çok fazla kotayı uçurmadılarsa o bile onlara yeter inş
    zaten kota 100 gb olsa çok büyük çoğunluğa yetecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlink

benim düşmedi geçeli 10 gün oldu

Ben istemesemde geçeceğim de erkenden 1 mbit zorunlu olmak istemiyorum, tasarruflu kullandığım halde kota olmuş 32 gb.
  • 80 gb oldu 2 mbte indirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakkal34

80 gb oldu 2 mbte indirdiler

geçmiş olsun.

bu kötü haber, benim bu ay düşmedi henüz ama garantisi yok anlaşılan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Nisan ayı akn geçen var mı?

davosta one minute diyorlar , adamlar one month diyor
  • benim 150gb oldu ve dün itibari ile 1Mbps'a düşürüldü
  • benim de hiç düşmemişti 67 gb da düşürdüler bugün. telekomu aradım olaydan haberim yokmuşçasına.e dedim madem vardı akn benim hiç düşmemişti.2 yıldır böyle kullanıyorum falan dedim.artık mart ayından itibaren sistem oturdu.daha önceden bi kısmın hızı düşüyordu bi kısmın düşmüyordu dedi.artık daha düzenli olacak dedi. tabi hala düşürülmeyenler vardır.sallamıştır büyük ihtimal ama bu ay bi çok kişiye tufa vurdu anlaşılan
  • benim hızım normalde 4 mb dün 2 mbte indirdiler sabahtan akşama kadar film indirdim bugün baktığımda hızımı 6 mbte çıkarmışlar
  • Bunun geçmekle alakası yok. Ben ayın 3'de 80gb akk geçmiştim o zaman düşürmemişlerdi daha sonra ayın 10'du galiba bütün herkezin hızını düşürdüler aynı gün çok tepki gelince tekrar yükseltdiler şimdi yine düşürdüler tamamen deneme yanılma yöntemiyle çalışıyorlar nede olsa ayın 20sine kadar bunlar akk geçer mantıgıyla
  • benimde 83 gb oldu düne kadar hızım 8192 kbps idi şimdi modemden baktım 9412 kbps olmuş
    şu an tam 8 mbit bağlantım oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

benimde 83 gb oldu düne kadar hızım 8192 kbps idi şimdi modemden baktım 9412 kbps olmuş

Aynı durum bende de var. 9415 kbps diyor. 125 KB download hızı görmüyor. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhill

quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

benimde 83 gb oldu düne kadar hızım 8192 kbps idi şimdi modemden baktım 9412 kbps olmuş

Aynı durum bende de var. 9415 kbps diyor. 125 KB download hızı görmüyor. :(

bendeki dowlan hızı 1024 lere ulaşıyor idm ile bu arada kota 100 gbyi geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzun99 -- 21 Nisan 2012; 9:26:58 >

• Senelerdir her ay geçerim kotayı bir kez bile düşürmediler. Bu ay 2mbit'e düşürdüler ama.
  • Geçmeyen var mı diye sorsaydınız daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UluMemo

Senelerdir her ay geçerim kotayı bir kez bile düşürmediler. Bu ay 2mbit'e düşürdüler ama.

Normalinde 2Mb olsa yine öp başına koy
    Ama şimdi çok beter oldu. 56K ile bağlanır gibi vidoe izlemek beter. Dün 20 Nisan 1e1 programını izlicem diye baya uğraş verdim. Yine youtube de 240p ile izlenebiliyor. HD ekranda 240p izletenler utansın diyorum

Ya beni en çok Fiber internet ve kotaları güldürüyor. Ne zaman canım sıkılsa bakıyorum ve kahkaha atmaya başlıyorum.

Düzt: Ekleme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turhill -- 21 Nisan 2012; 21:45:43 >

• kota 100 gb olsa ozaman bence adil kulanım olur rahat ederiz biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo-e

kota 100 gb olsa ozaman bence adil kulanım olur rahat ederiz biraz

min. 500 gb kota artı 8mps hız min. 2 mbit e, 16 mps hız min. 4 mps ye, fiber 20 mps hız min. 8 mps ye, fiber 50 mps hız min. 16 mps ye düşürülmeli. bu iş böyle olur. ama rüyamızda bile görmek nasip olmaz orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 22 Nisan 2012; 7:53:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.