Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takip ediyorum lütfen güncellemeye devam edin... Allah acil şifalar versin
  • .

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. DUA LARINIZ BİZİMLE OLSUN.

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım her şey olumlu sonuçlanır. allah kızınızı size bağışlar. up olsun!!
  • Dualarımız Nisanla. Bugünkü güncellemeyi okuyunca çok mutlu oldum. Daha ilk gördüğüm andan beri çok üzülmüştüm. Kendi küçük olabilir ama kocaman bir yüreği var. Bizler yardım ettik dua ettik o da hayata tutundu. Allah'ın izniyle yaşayacak inşallah ve gülümsediği kareleri göreceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemede ki fotoğraftan da anlaşılıyor ki Nisan bebek artık hızla iyileşiyor.

Maşallah.
  • Nisa bebeğin iyileşmesi sevindirici bir haber yeri değil ama yinede yazmak istedim gecen carşamba sabah 6 da kız kardeşim vefat etti 24 yaşında idi doktorun dediğine göre cigerleri bitmiş artık görevini yapamıyor perşembe günü defnettik. hayır dualarınızı esirgemeyin.
  • geçmiş olsun
    iyileşecek çokta şirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

Nisa bebeğin iyileşmesi sevindirici bir haber yeri değil ama yinede yazmak istedim gecen carşamba sabah 6 da kız kardeşim vefat etti 24 yaşında idi doktorun dediğine göre cigerleri bitmiş artık görevini yapamıyor perşembe günü defnettik. hayır dualarınızı esirgemeyin.

BAŞINIZ SAĞOLSUN COK ÜZÜLDÜK ALLAH RAHMET EYLESİN GERİDE KALANLARA ALLAH SABİR VE DİRAYET VERSİN DUALARIMIZDA SİZDE VARSINIZ. DİRAYETLİ OLUN ALLAH HEPİNİZE SABIR VERSİN.

• Her ölüm zamansızdır derler ama benim içim bir başka acıyor genç ölümleri duydukça.

Allah rahmet eylesin..
  • Ne kadar para toplandı?

• Hocam yazmıyoruz diye takip etmiyoruz sanma güncelleme bekliyoruz

• sagolun dostlar sağolsun
  • quote:

Nisa bebeğin iyileşmesi sevindirici bir haber yeri değil ama yinede yazmak istedim gecen carşamba sabah 6 da kız kardeşim vefat etti 24 yaşında idi doktorun dediğine göre cigerleri bitmiş artık görevini yapamıyor perşembe günü defnettik. hayır dualarınızı esirgemeyin.

başın sağolsun kardeşim
  • quote:

Allah rahmet eylesin ölüm hepimiz için kardeşim kabri cennet bahçesi olsun inşallah...
  • .

GÜNCELLEME GELDİ

.

• Hocam Allah şifa versin yardımcınız olsun kıyamam ya
  • Allah yar ve yardımcınız olsun. Takipteyiz. Mutlu haberlerinizi bekliyoruz.
  • durumlar düzelsin inşallah
  • çok şirin bir bebek, Rabbim şâfi ismiyle tecelli eder şifa verir inşAllah hayırlı haberleri bekliyoruz sizden hocam
  • quote:

başınız sağolsun kardeşim Allah mekanını cennet eylesin
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.