Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kakayı zor yapması, ıkınması çok normal. Kakası yeşil ve kokulu olmadığı sürece sıkıntı yok. Yine de bu zorluklardan sonra stress yaşamamak için doktora danışın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amazonta

Hocam tani olarak ne dendi ?

ilk sayfada yazılmış ama ben yazıyorum tekrardan görmemiş olabilirsiniz , tanı olarak "NEC" tanısı koyulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Kadin Cinli mi ? Turkiye de o kadar buyuk hastahaneler var elin Cinlisine neden guveniliyor ? Ataturk bosuna demis anlasilan beni Turk hekimlerine emanet edin diye.Kaldi ki Avrupa tıp alaninda daha ileri ve ilaclarin cogunlugu buradan geliyor. Almanya ve Isvec dururken Cin ne alaka ?

Konuyu okumadan mesaj yazicam diye saçmalama isteğin nereden geliyor?

Ayrıca konuyla alakası yok ama Türk doktorların %60ı 5 para etmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bebekte kabızlık varsa , arkasına zeytinyağı sür (Ciddiyim) o zaman rahatlıkla tuvaletini yapabilmesi lazım.
  • Olmus mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

GÜNCELLEME GELDİ, LÜTFEN KONUYU YUKARIDA TUTUN VE TAKİP EDİN ARTIK MANEVİ OLARAK YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

.

• Yeter artık bu ne ya. Up layalım arkadaşlar konuyu güncel tutalım forumdan gerekli yerlere meseleyi iletebilecek birisi varsa şu sorunu çözsün kendi vatandaşına bu kadar da yüklenilmez ki.
  • .

Güncellemeye konsolos beyin yazdığı ustyaziyi ekledim bakarsan soru işaretlerin aydinlanacaktir.

.
    @travegostar

• bankadaki elemanlar bloke olmaz dememiş miydi ? şimdi gelde bankaya sövme ya . yemin ederim insanın işi şu kurumlara düşmesin , insanın göbeğini çatlatıyorlar . bir de konsolosluk ne işe yarıyor yahu , bankaya uyarı versin durum böyle böyle diye durum resmileşsin artık . Bence konsolosluğa biraz sert çıkışın hocam yoksa olmayacak böyle , zaten bi ton telaşeniz var bir de hesaba blokeyle uğraştıracaklar. Bu derdimizin önüne her kim çıkıp bilerek ilgilenmiyorsa allah bildiği gibi yapsın inşallah beddua etmek istemiyorum . Bundan sonra zaten işbankası da çöptür benim için.
  • Arkadaşlar artık o kadar sıkıldım ki kendimi ispat etmeye çalışmaktan, bebek bir yandan, devlet bir yandan artık ne yapacağımı şaşırdım. Ama yemin ediyorum paralarınız Nisan a gelmese bile size iade edilene yada başka bir hayat kurtarana kadar bu işin peşini bırakmayıp uğraşacağım. Her belgeyi önünüze sürmeden ispatlamadan nereye harcandığını göstermeden zaten içim rahat etmez uyuyamam. Ben bu yorgunlukla telefondan güncelleme neden yapıyorum, hiç bir şüpheniz olmasın diye. Herşey Allah a bin şükür belgeli ve gerçektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

bankadaki elemanlar bloke olmaz dememiş miydi ? şimdi gelde bankaya sövme ya . yemin ederim insanın işi şu kurumlara düşmesin , insanın göbeğini çatlatıyorlar . bir de konsolosluk ne işe yarıyor yahu , bankaya uyarı versin durum böyle böyle diye durum resmileşsin artık . Bence konsolosluğa biraz sert çıkışın hocam yoksa olmayacak böyle , zaten bi ton telaşeniz var bir de hesaba blokeyle uğraştıracaklar. Bu derdimizin önüne her kim çıkıp bilerek ilgilenmiyorsa allah bildiği gibi yapsın inşallah beddua etmek istemiyorum . Bundan sonra zaten işbankası da çöptür benim için.

Bankanın cevabı: Biz bu kadar yardım toplanacağını öngörmemiştik idi. Yani kısaca diyor ki para geldi işletmek lazım. Topunun .........

@airnavy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 5 Mayıs 2016; 19:34:25 >

• Valilikten izin alınmaması doğrudur hocam. Bankaya sorduğumuz halde problem olmaz demeleri ve bankanın bizi yanıltması sonucu oluşan bir durumdur. Gerekli evraklar 5 Mayıs guncellemesinin altına eklendi. Bu evrak ile başvuru yapıldı karşımıza insan gibi insan çıkarsa inşallah çözülecek ama anlattığım gibi malesef öyle biri yok şu an.

@Knisath

• Lütfen tartışmayın arkadaşlar. Durum şu an malesef böyle. Travegostar arkadaşım malesef evet eğer 100 kişi hesabına para yatırır ise hesaba bloke koyabiliyor banka.

@travegostar

• Bankalardan daha büyük hırsız yok bir kere daha görmüş olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

Valilikten izin alınmaması doğrudur hocam. Bankaya sorduğumuz halde problem olmaz demeleri ve bankanın bizi yanıltması sonucu oluşan bir durumdur. Gerekli evraklar 5 Mayıs guncellemesinin altına eklendi. Bu evrak ile başvuru yapıldı karşımıza insan gibi insan çıkarsa inşallah çözülecek ama anlattığım gibi malesef öyle biri yok şu an.

@Knisath

izin alınmadan bloke konulduysa , verdiğiniz banka hesabı da size ait olmadığından durumun değişmesi zor.belki 4-5 ay sonra bloke açılabilir ancak bu kısa zaman zarfında pek zannetmiyorum ( eğer yetkili merciden direkt bir müdahele olmaz ise )

neden izin almadınız , izini bekleseydiniz diye sormayacağım çünkü durumun aciliyetini anlattığınız kadarıyla tahmin edebiliyorum.bloke olmadan önce toplananmış olan kadarını kullanabilseydiniz yararlanmış olurdunuz ama olan olmuş artık.

Böyle bir şeyi tahmin (bloke olabileceğini) ediyordum bu yüzden paypal da toplanan miktarın sizin tarafınızdan sorunsuzca kullanıldığını tahmin ediyorum.

Kızınızın durumu en azından bu süre zarfında düzeldi , gerisi zamanla halledebilecek konular.

Size ve ailenize geçmiş olsun diyorum , bebeğinizin gözlerinden , yanaklarından öperim.

Sağlıcakla kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Valilikten izin alınmaması doğrudur hocam. Bankaya sorduğumuz halde problem olmaz demeleri ve bankanın bizi yanıltması sonucu oluşan bir durumdur. Gerekli evraklar 5 Mayıs guncellemesinin altına eklendi. Bu evrak ile başvuru yapıldı karşımıza insan gibi insan çıkarsa inşallah çözülecek ama anlattığım gibi malesef öyle biri yok şu an.

@Knisath

izin alınmadan bloke konulduysa , verdiğiniz banka hesabı da size ait olmadığından durumun değişmesi zor.belki 4-5 ay sonra bloke açılabilir ancak bu kısa zaman zarfında pek zannetmiyorum ( eğer yetkili merciden direkt bir müdahele olmaz ise )

neden izin almadınız , izini bekleseydiniz diye sormayacağım çünkü durumun aciliyetini anlattığınız kadarıyla tahmin edebiliyorum.bloke olmadan önce toplananmış olan kadarını kullanabilseydiniz yararlanmış olurdunuz ama olan olmuş artık.

Böyle bir şeyi tahmin (bloke olabileceğini) ediyordum bu yüzden paypal da toplanan miktarın sizin tarafınızdan sorunsuzca kullanıldığını tahmin ediyorum.

Kızınızın durumu en azından bu süre zarfında düzeldi , gerisi zamanla halledebilecek konular.

Size ve ailenize geçmiş olsun diyorum , bebeğinizin gözlerinden , yanaklarından öperim.

Sağlıcakla kalın.

Allah razı olsun inşallah çözülür de bir nebze faydalanır Nisan dediğim gibi Nisan a kalmasa bile guncellemeler devam edecek ve bu para bir şekilde sahibini bulana kadar peşini bırakmayacağım.

@Knisath

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

.

GÜNCELLEME GELDİ, LÜTFEN KONUYU YUKARIDA TUTUN VE TAKİP EDİN ARTIK MANEVİ OLARAK YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

.

Arkadaş ne blokesi onu anlamadım ne diye bloke koyuyorlar şahsi hesaba yatan parada çok kafa karıştırıyosun çok fazlası ile forum üyelerine sesleniyorum bu bloke ne demek neden oluyor bi anlatın ya hergün farklı bir şeyler okuyoruz kardeş kusura bakma bebeğine allah sağlık versinde 27 nisanda bloke oldu diyosun sen nasıl karşıladın peki masrafı neden bloke oldu aydınlat bakalım ilk başda dedin konsolosluk yardım etmiyor sonra konsolos ziyarete geldi dedin resim attın ayrıca seninle ilgili burda önemli iddaa edilen şeyler oldu açıklama bekliyoruz srkadaşım bu bloke işi bende farklı şeyler uyandırdı

Arkadaşım ortamı germe, sen de farklı şeyler uyandırdıysa özelden konu sahibine mesaj at, açıklamazsa cevap vermezse buradan yazarsın. Senin şu anda yaptığın şey - haklı veya haksız olman önemli değil - fitili ateşlemek,yangına benzin dökmekten başka birşey değil. O yüzden tartışma yaratıcak mesajlardan uzak duralım, zaten adam sıkıntılı bide burasıyla uğraşmasın.

• para size ulaşmadı mı ? bu ne saçmalık böyle !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

Nisa bebeğin iyileşmesi sevindirici bir haber yeri değil ama yinede yazmak istedim gecen carşamba sabah 6 da kız kardeşim vefat etti 24 yaşında idi doktorun dediğine göre cigerleri bitmiş artık görevini yapamıyor perşembe günü defnettik. hayır dualarınızı esirgemeyin.

benimde babaannem komada doktorlar hazırlıklı olun diyor... çok zor gerçekten...Başın sağolsun seninde..
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Dostlar sağolsun.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.