Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

isbankasi@hs02.kep.tr mail adresi doğrumudur mail geri döndü diğerlerine teslim edildi

Şimdi maili kontrol ettim iletilemediğine dair bir mail dönüşü olmamış. Ama eğer eklenmesi gereken başka mail adresi varsa yazın onu da ekleyelim ana konuya.

@travegostar
    @ekrem.kolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up up

Hadi beyler son düzlük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukayaz -- 7 Mayıs 2016; 13:51:06 >
  • Haydi arkadaşlar gerçekten son düzlük

• .

GÜNCELLEME GELDİ

.

• Mail attım

Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

isbankasi@hs02.kep.tr mail adresi doğrumudur mail geri döndü diğerlerine teslim edildi

Şimdi maili kontrol ettim iletilemediğine dair bir mail dönüşü olmamış. Ama eğer eklenmesi gereken başka mail adresi varsa yazın onu da ekleyelim ana konuya.

@travegostar
    @ekrem.kolu

hocam bu arada iş banklasının maili bana da geri döndü tam olarak mail adresi nedir , yanlışlık olması lazım verdiğiniz adreste , diğerleri gitti ama iş bankası geri donuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

yalnız anlamadığım admin neden sana yüzsün adamsın diye yazmış ki ? adminin ikinci hesabı falan mı yoksa ?

yahu neler oluyor bu forumda ?

Yok öyle değil ben orda sormuşum ya bunun neresinde hakaret var diye ama üstüne o kadar şey yazmama ragmen sadece neresinde hakaret var kısmına önemsiz bir şeymiş gibi cevap verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

yalnız anlamadığım admin neden sana yüzsün adamsın diye yazmış ki ? adminin ikinci hesabı falan mı yoksa ?

yahu neler oluyor bu forumda ?

Yok öyle değil ben orda sormuşum ya bunun neresinde hakaret var diye ama üstüne o kadar şey yazmama ragmen sadece neresinde hakaret var kısmına önemsiz bir şeymiş gibi cevap verilmiş.

Admin arkadaşım doğru şeyi yazmış şahıs hakkında çok bariz ?

• Mesaj bırakalım üst sıralara çıksın...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

Banka hesaplarında hareketsiz yada az hareketli hesaplarda bir anda bu şekilde para akışı olursa hesap takibe alınır ve tedbir amaçlı hesaba bloke konulur.
    Blokenin kaldırılması için hesabın bağış hesabına çevrilmesi gerekir yada bankanın farklı prosedürü vardır. bağış hesabı olabilmesi içinde belirli hukuki prosedürler mevcuttur.

İzin alma zorunluğu:

Madde 6 – Kişiler ve kuruluşlar, yetkili makamdan izin almadan yardım toplayamazlar. Ancak, kamu yararına çalışan dernek, kurum ve vakıflardan hangilerinin izin almadan yardım toplayabilecekleri, İçişleri Bakanlığının önerisi üzerine Bakanlar Kurulunca belirlenip ilan edilir.

İzin alınmadan girişilen yardım toplama faaliyetleri güvenlik kuvvetlerince derhal menedilir ve sorumlular hakkında kovuşturma yapılır.

İzin vermeye yetkili makamlar:

Madde 7 – (Değişik: 4/11/2004-5253/38 md.)

Yardım toplama faaliyeti bir ilin birden fazla ilçesini kapsıyorsa o ilin valisinden, bir ilçenin sınırları içinde ise o ilçenin kaymakamından izin alınır. Yardım toplama faaliyeti birden fazla ili kapsıyorsa yardım toplama faaliyetine girişecek gerçek veya tüzel kişilerin yerleşim yerinin bulunduğu ilin valisinden izin alınır ve izni veren valilik tarafından ilgili valiliklere ve İçişleri Bakanlığına bilgi verilir. Yardım toplama faaliyetleriyle ilgili işlemler dernekler birimlerince yürütülür.

twitch tv gibi sitelerde millet her gün binlerce lira bağış topluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• slmngngr S kullanıcısına yanıt
    O farklı bu farklı. Twitch'de genellikle sadece Paypal kullanılıyor. Kimse banka hesabına havale yapmıyor bağış olarak.
  • 6 mayıs güncellemesini en başa al

• Hocam takipteyiz son durum nedir ?

• yukarı -- biraz daha mail atalım arkadaşlar elbet biri görür .
  • .

GÜNCELLEME GELDİ AYRICA DÜZENLEME YAPILDI

.

• 8 Mayıs (bugün) güncellemesi ile yüreğimize su serptin hocam.

• Mail attım bende.

Ayrıcawww.sikayetvar.com sitesinde bir şikayet konusu açmanı öneririm. Şikayetler konusunda dikkate alınan bir platform.
  • *

• Upupip

• yukarı - sonuçlar yarın çıkar umarım
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.