Dogru toplum baskisi var kadinlarda ve erkegin uzerine yikilip rahat yasayim modundalar. Türk kadinlari ozellikle bu sekilde seviyorum asigim bunlar kuruntudur yas 30 a gelince is ciddilesir ve mantik on planda olur. Kadin erkegi atm olarak gorur her sey erkekten,erkek tarafindan beklenir. Konu sahibine gelirsek mantiginla hareket et, duygularinla degil. Iyi gunde kotu gunde diye imza atiyorsun muhim olan kotu gunde yaninda olacak mi ? Maddi olarak ortak karar alabilecek misiniz ? Ailesi senden daha önce mi,gelecek ? TSK da feto suclamasiyla aciga alinip sonra goreve iade olan astsubayi sorusturma surerken 20 yillik eşi bosadi parasiz pulsuz kalacak diye destek olmadi o adama... neler var neler. Hayatta her sey paradir, evine ekmek gotumeye calisan adamsin sen... ÖNCE şu videoyu izle ondan sonra DERIN BIR OHH ÇEK VE DÜŞÜN HAYATINI ŞU VIDEO OZETLIYOR KONU SAHIBI !!! https://www.youtube.com/watch?v=iqzo-K_NsvI&feature=youtu.be < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nişan evresinde sorunlar yaşıyorum (2. sayfa)
-
-
Kendisi de benimle aynı maaş alıyor. Para konusunda sıkıntımız yok. Sorunları çözdük arkadaşlar :)
-
sen öyle san
-
Kızın her dediğini yapıp ona teslim olarak çözdüyse ki bu kadar kısa sürede böyle bir mesaj yazmasının tek açıklaması bu gibi geliyor geçmiş olsun. Bi ağrı kesici içti çekeceği şeyleri erteledi ödeyeceği bedeli arttırdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu kadinlarin aklina gelen seytanin aklina gelmez. ev satilip yenisi alinirsa yeni alinan evlilik sonrasi alinmis olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ustu kapali baslik parasi bu. yeni duydum bu yontemi, aklim sasti, kadin aklina saygim artti.
Allah bi yastıkta kocatsın, bir ömür boyu mutluluklar. evli bir kardeşin olarak konudaki görüşler ve tavsiyeler dikkatinde olsun. yoksa başını çok vurusun. taviz tavizi doğurur. bazı konularda net ol. çevremizde bu süreçleri yaşayan çok insan görüyoruz. paylaşımcı ve bilinçli bir insan değilse para her zaman sıkıntı olacaktır :) çünkü kendiside kazanıyor. param var ki yiyorum,param var ki harcıyorum bla bla...
-
Yorum yazan arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Biliyorum hepiniz gayet iyi niyetli yorumlar yaptınız. Öyle birşey ki benim durum. Çok çaresiz hissediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklı çıktınız dostlar
ben biraz geyik yapıyordum ama haklı çıkmışım, geçmiş olsun diyelim.
maalesef garp kafasıyla yaşayıp şark kafasıyla evlenmek istiyor bizim kızlar.
kimi imzayı atıp silkeleniyor kimi de önden silkelenip yol veriyor.
umarım maddi manevi çok fazla yatırım yapmamışsındır ilişkine...
-
Üzüldüm hocam nasılsınız iyi misiniz
evlenmeden bittiyse kurban kes.
Geçmiş olsun kıl payı kurtarmışsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son durum noldu hocam
Psikolojim bozuldu ne yalan söyleyeyim.
Bozma psikolojini hayirlisi buymus kiz geri adim atmiyorsa sen sakin atma unutmaya calis. Sosyal hayatina bak ve farkli kadinlarla tanis. Para ve maddiyat uzerine evlilik kurulmaz. Once anlayis, samimiyet ve empati gerekir.
büyük geçmiş olsun. şanslı nadir insanlardansınız. aman diyim bir daha evliliğe yaklaşmayın. ağrımayan başınızı ağrıtmayın.
-
Yüzüğü at gitsin. Resmi eşin olunca ocak söndürür bu kız. Rengini belli etmiş. Yol yakınken vazgeç bu sevdadan.
-
quote:
Yıllarım emeklerim çöp oldu
kaç yıldır sevgiliydiniz?
erkeksin sen fazlan var eksiğin yok
R yapma
hiç bir zaman devamke
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X