Şimdi Ara

Nişan: Yahu bir makyaj malzemesi bu kadar mı tutar? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
25.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • off off ne dertlisiniz arkadaslar yaa :(

bu arada herkese genelleme yapmayın.

@VooDoo kuzenini düşünemiyorum..
  • Allah düşmanım başna vermesin
  • evlenmeyerek aslında büyük kar yapmışım haberim yok
  • en başta ykm den almanız hata olmuş oradaki makyaj ürünleri çok pahalıdır ;)
    ayrıca okadar makyaj ürünü nedne alınıyor ki ilkkez duydum
    o harcanan paraya ayzık diyorum ve alıncaksa eğer oriflame danda alınabilirdi hem kaliteli hemde daha uygun,
    parasınıda 20-30 gün sonra ödüyorsun
    ne demişler bir insanı önce bu hazırlıklarda tanıyorsun ve çoğuda ayrılıyor zaten bu ön ahzırlıklarda yada nişanlılıkta işte...
    ya da aynı eve girince anlarsın ;)
    bence biraz daha zaman geçmeli evliliğe acele etmeyin derim ben

• Kızların %90'ı aynı.İkinci kez nişanlandım.Hepsi ilk başta ben bişey istemem sen ne alırsan razıyım hatta almasan bile razıyım derler.Alışveriş vakti gelince bunu alalım bunu alalım almışken iyisini alalım vs vs diye diye bi ton masraf çıkakrtırlar eşya beğenmezler bi yatak odası takımı için bütün mağazaları gezdirir sonra en pahalısını isterler.Sonuç olarak bunları istemeyecek kızı bulman çok zor;artık bulmuşsun az bişey dişini sıkacan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Online Bilgisayar -- 17 Haziran 2010; 0:08:26 >
  • Hocam Bunlar Normal Nişanlım Hiç Makyaj Yapmaz ( Allık Harici Bişey Sürmez ) Bizde 400 TL Makyaj Malzemesi Çıkmıştı. O da İndirimi Zartı Zurtuyla Birlikte.
  • Cevap yazan herkese teşekkürler.

Bugun aldım karşıma konuştum, çocuk gibi ama yaaa. Anlattım durumu senin ailen benim ailem giren çıkan bize. Bundan önce de yine buna benzer bir durumla karşılaşmıştık o zaman da anlatmıştım konuşup halletmiştik, aradan 1 ay geçmedi yine aynı şekilde, bak annem iyisini istiyor tek oğlu oldu mu iyisi olsun istiyor, seni iyi yerlere götürüyor. Ama senin de anlayışla karşılayıp abartmaman lazım filan da filan. Tabi ki mantıklı geliyor. Sonradan kafasına dank edip ben ne yaptım diyor diye düşünüyorum. Nasıl gittim de aldırdım o kadar şeyi, kıytırık bir makyaj malzemesi yüzünden seni mi kaybedecem dedi. Çok acı yaaa.

Ki konuştuktan sonra makyaj malzemelerinin bazılarını iade için geri verdi. Yani ne anlamı var ki ama değil mi konuştuktan sonra vermesinin. Sonra demez mi ilerde makyaj malzemesini bile laf ettiniz filan. Şimdi güzel kaybetme korkusu ile iyi davranıyor ama ya ilerde? Bitirmeye de çalıştım ama ağlamalar, göz yaşları insanın içi gidiyor. Sevmiyorum desem doğru olmaz, ama bir gerçekte var ki aşık değilim. Bu yaştan sonra da zor gibi.

Haklısınız YKM belki uygun görünmeyebilir ama bir kere olsun iyisi olsun diye. Gerisi kıza kalmış sorun anlayış meselesi. İlerde daha neler yaşıyacağız kim bilir. Ben sadece şunu bekliyordum, tamam giden gitmiş, en azından gün boyunca telefondan konuştuk bir kere bile konusunu açmadı dün akşam aldıklarının. Bir kere konusunu açıp da "ya canım dün çok alışveriş yaptık çok tuttu bilemedim" filan deseydi. İade bile yaptırmazdım. Halimi, durumumu çok iyi biliyor.

Gerçekten çok doluyum anlatma ihtiyacı hissediyorum.

• arkadaşım dizi değil ki bu, istemeye istemeye evleneceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miko_93

Yediğiniz Kazıktan Memnunmusunuz ?

yanlş bence !!

Yedirdiğimiz Kazıktan Memnunuz

yalnız şaka maka harbide Allah kolaylık versin şimdiden..bu ülkede evlenip yuva kurmak hele bu zamanda gerçekten çok zor !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkasolin

Kızların %90'ı aynı.İkinci kez nişanlandım.Hepsi ilk başta ben bişey istemem sen ne alırsan razıyım hatta almasan bile razıyım derler.Alışveriş vakti gelince bunu alalım bunu alalım almışken iyisini alalım vs vs diye diye bi ton masraf çıkakrtırlar eşya beğenmezler bi yatak odası takımı için bütün mağazaları gezdirir sonra en pahalısını isterler.Sonuç olarak bunları istemeyecek kızı bulman çok zor;artık bulmuşsun az bişey dişini sıkacan.

tamam işte ilk başta öyle diyosa anında kitlicen kızı at bi köşeye yırtık pırtık bi divan yatalım üstünde dicen kızda razı gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: hesap01

Cevap yazan herkese teşekkürler.

Bugun aldım karşıma konuştum, çocuk gibi ama yaaa. Anlattım durumu senin ailen benim ailem giren çıkan bize. Bundan önce de yine buna benzer bir durumla karşılaşmıştık o zaman da anlatmıştım konuşup halletmiştik, aradan 1 ay geçmedi yine aynı şekilde, bak annem iyisini istiyor tek oğlu oldu mu iyisi olsun istiyor, seni iyi yerlere götürüyor. Ama senin de anlayışla karşılayıp abartmaman lazım filan da filan. Tabi ki mantıklı geliyor. Sonradan kafasına dank edip ben ne yaptım diyor diye düşünüyorum. Nasıl gittim de aldırdım o kadar şeyi, kıytırık bir makyaj malzemesi yüzünden seni mi kaybedecem dedi. Çok acı yaaa.

Ki konuştuktan sonra makyaj malzemelerinin bazılarını iade için geri verdi. Yani ne anlamı var ki ama değil mi konuştuktan sonra vermesinin. Sonra demez mi ilerde makyaj malzemesini bile laf ettiniz filan. Şimdi güzel kaybetme korkusu ile iyi davranıyor ama ya ilerde? Bitirmeye de çalıştım ama ağlamalar, göz yaşları insanın içi gidiyor. Sevmiyorum desem doğru olmaz, ama bir gerçekte var ki aşık değilim. Bu yaştan sonra da zor gibi.

Haklısınız YKM belki uygun görünmeyebilir ama bir kere olsun iyisi olsun diye. Gerisi kıza kalmış sorun anlayış meselesi. İlerde daha neler yaşıyacağız kim bilir. Ben sadece şunu bekliyordum, tamam giden gitmiş, en azından gün boyunca telefondan konuştuk bir kere bile konusunu açmadı dün akşam aldıklarının. Bir kere konusunu açıp da "ya canım dün çok alışveriş yaptık çok tuttu bilemedim" filan deseydi. İade bile yaptırmazdım. Halimi, durumumu çok iyi biliyor.

Kardeşim sen devam etme niyetindesin ama dikkatli ol.Bir daha alışverişe çıktığınızda onu gözlemle aynı davranışlarda bulunursa affetme.Çünkü huy değişmez.Hem senden yüksek maaş alan birinin elini cebine atmaması acayip.Bazı kadınlar vardır çalışır kazandığı para onundur senin paran ikinizin olur.
    Göz yaşlarına pek aldanma kadınlar sıkıştırıldıklarında baskıdan kurtulmak için ağlarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesap01

Cevap yazan herkese teşekkürler.

geçen sayfada yazdım ama birdaha yazayım, hocam zamana bırak, burada ayrıl bırak onu! diyenler büyük ihtimalle senin durumunda değillerdir...

onun için, onun da hata yapabileceğini düşün! sonuçta o da insan...

• Allah kolaylık versin dostum
  • Arkadaşlar evlilik gerçekten kutsal bi olay örf ve adete saygımız vardır ama bizim insanımız bunu para yeme bahanwesi oaölrak görüyor o kadar alçak bi durumki bu tartışılmaz bile ben olsam kızı döverdim,anasınıda döverdim,babasınıda döverdim bunu anlayamadfı bizim kızlar biz ingiltere gibi bi millet değiliz daha kıçımızı zor siliyoruz,hani kadın erkek eşitti nerde eşitlik ben göremiyorum ? Bunuda açıkca belirtmek gerekirki,bizim ülkede evlenmeden çoğu şey yaşanmıyor aileler o kadar para istiyr mal istiyor bunun sonucundada o kız sana ömür boyu cinsellik verecek kızın anası düşünüyor e benim kızı koynuna alacak tatmin olacak ve bununda bedeli olmalı masfrafı olmalı,hiç bi art niyetim yok ve tamamen ülkemizde başlık parasının makyajlanmış hali uygulanıyoree köle ticaretinden ne farkı var eskiden külçe altın verirlerdi,şimdi avuç dolu lira veriyoruz bence arada fark yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

çok detaya girmeden anlatıcam geçe sene yazın kuzenim elektrik mühendisi büyük bir firmada çalışıyor şirketin iş toplantısında gayet güzel modern kültürlü bir bayanla tanışıyor üstüne kızın maddi kazancıda iyi açıkçası her şey dört dörtlük gözüküyor neyse gezmeler tanışmalar vakit geçirmeler derken ailesiyle tanıştırıyor ve evlilik kararı alınıyor 3 ay içinde herşey hazırlanıp güzel bir düğünle evleniliyor ve ardından 2 ay sonra kuzenim boşanma davası açıyor sebepleri tek tek sayamayacağım baştan çok dikkatli gözü kör olmamak bu konuda hatalı olan kuzenim sevdiği için kızın her dediğine evet dedi,düğün istedi düğün yapıldı düğünde çalacak olan orkestra beğenilmedi adını vermeyeceğim ünlü bir orkestra çağırıldı, oturacakları evin yatak odası ve bulaşık makinesi hariç herşeyini perdesine kadar kuzenim yaptı, kuzenim kendi oturduğu semtte bir kiralık ev tutmak istedi eğerki tutsaydı 700 tl kira verecekti kız kabul etmedi gittiler emlakçıya kız emlakçının ilk gösterdiği eve tama bunu tutuyoruz deyip 1500 tl ye bir ev tuttular bunlar yetmedi üstüne evlenmeden tek taş pırlanta istemiş gitmiş 4000 tl ödemiş almış kuzenim, evlendikten sonra kuzenim demiş hafta içleri ikimizde çalışıyoruz yoruluyoruz her hafta sonu cumartesi-pazar günleri çıkar gezeriz demiş her yere götürmüş gezdirmiş yapmış ne yemek ne ev işi yaptırmamış vs vs yapmışta yapmış , kızın yaptıklarına gelince , kuzenimin ailesinin bir kötülüğünü görmedi teyzem onun için neler neler yaptı , onlara son derece soğuk, hadi bunu geçelim evlenirken aileyle evlenilmiyor diyelim , bir ay sonra kuzenimin kızkardeşi de evlendi onun nikanına gittik ikiside çok uyumlu yeni evli bir çift gibi oradaydı nikah kıyıldı takı merasimi başladı kuzenimle eşim takıları taktı, kuzenim kız kardeş abisi olarak nikahın sonuna kadar toplam 30-40 dk orada durdu bu sırada eşi olacak kişi takısını taktıktan sonra bir an bile durmadı atladığı gibi arabasına evine gitti , üstelik bu nikahtan 2 gün önce kına gecesi yapılmıştı o kına gecesine de hastayım diye bahane uydurup canı istemediği için katılmadı ,kız evlenirken onca masrafa sokup herşeyi en iyisiden aldırdı sonra bende ödeyeceğim taksitleri birlikte halladeriz hepsini demiş, ayrıca kuzenim bu birlikte evli oldukları iki ay içinde çok yalanlarını yakalamış bunlar bir yana aşırı derece de kıskanç ve bu kıskançlığı kavgaya dönüştürüyormuş, akşam 7 de kuzenimi arıyor kuzenim araba telefon elinde çıktım yoldayım diyor eve geleceği mesafe 20 dk gelirken migrosa uğrayıp torbaları dolduruyor toplamda eve 10 dk geç geliyor niye geciktin diye tartışma çıkıyor ama kas kafa kıza anlatamazsın alışveriş torbalarını gördüğü halde olay çılkaracak , sonra başka bir gün yine işten çıktığında arıyor kuzenim diyor çıktım işten yoldayım bu sefer hadi oyalanmadan eve gideyim düşüncesiyle çabucak eve geliyor bu sefer sen nasıl bu kadar çabuk eve geldin oluyor sen bence işte değildin başka yerdeydin başka birisiyleydin ondan bu kadar çabuk geldin diye kıyamet kopuyor, başka bir gün kuzenim eve geliyor evde eşi ve eşinin en yakın bayan arkadaşı evde kahkahalar atarak şarap içiyorlar içeri gidip hoş geldiniz diyor yorgun olduğundan odasına çekiliyor eşi gelip yemek ister misin diye sormuyor bile orda arkadaşıyla gece 12 ye kadar şarabı içip içip sarhoş şekilde yatağa yanına yatmasını biliyor, tartıştığı vakit utanmadan kuzenime sen bu gece git annen de kal diyor daha fazla yazmayacağım gerçekten evlenirken çok dikkatli olmak geliyor ilk kuzenim boşanma davasını açtı kız ben boşanmam kocamı seviyorum diye diretiyor ilk duruşma oldu kız da karşı dava açmış 300000 tl tazminat istiyormuş, geçenlerde kız kendi avukatı aracılığıyla aratmış 10000 tl verirse uzatmadan boşanırım demiş,ardından bir hafta sonra kızın avukatı kuzenimin avukatını arayıp soruyor ne oldu 10000 tl hazır mı diye avukatta demiş hazır bankadan çekmiş krediyi mahkemede hakimin önünde ödenecek ve boşanma gerçekleşecek tabi bunu duyan kız hemen kararından dönüyor aklınca parayı açıktan alıp sonra almadım deyip üstüne yatmak ve boşanma davasını uzatmak, bu evlilikte kuzenimin hatası güzelliğine okumuşluğuna maddi gelirine kanıp tam bana denk bir kız deyip iyice araştırmadan tanımadan gerçek yüzünü göremeden 3 ay içinde böyle bir evlilik yapması zaten şimdi kızların çoğu çok uyanık ne mal oldukları evlendikten sonra ortaya çıkıyor ama kuzeniminde bu olayda uywnması gerekirdi en başında kız her dediğini yaptırmak istiyor demekki bunda bir iş var deyip baştan cayması gerekirdi,kız evlendikten 2 gün sonra takılan tüm ziyneti bankada kendi adına kasa açtırıp yatırmış kısaca kuzenim maddi manevi her yönden aşırı bir zarara uğradı ... çok karmaşık bir şekilde anlattım yazım hataları için özür dilerim ama anlayan anlamıştır demek istediklerimi dikkatli ve uyanık uyanık olun seviyorum aşığım deyip körü körüne bağlanmayın kızlar sinsiler erkekleri çok deniyorlar siz de sinsi olun onları deneyin ama çaktırmadan...

kadını tanısam kiralık katil tutturur öldürtürdüm o kadar sinirlendim yani

• ya bırak gitsin zaten çirkinmiş bide paranı yiyicek
  • bizler burada ne yazarsak yazalım tahminden,örneklerden öteye gidemeyiz.sen ayrılsam mı desende buna cevap yazmamız yanlış olur.buna sen ve ailen karar vermeli.
    masrafa gelince,ne yazık ki esnafımız ve çevremiz bir çoğumuzu bu duruma düşürüyor.evlilik alışverişine çıkılınca esnaflar hemen anlıyor ve gelenlerin durumuna göre ,hiç lazım olmayan şeyleri uçuk fiyatlarla satıyorlar.inan ki sen yanlarında olsanda alış veriş fazla fark etmezdi.sen sıkılıp,kızıp,ne olacaksa olsun diyip dışarı kaçardın,esnafta aynı şeyi satardı.bunun en iyi yolu alacağınız şeyleri önceden aranızda konuşup,normal alış veriş gibi almak.bence nişanlın o an neler aldığının,ne tuttuğunun farkında bile değildir.mümkünse alış verişe ikiniz yalnız çıkın.
    Allah iyilerle karşılaştırsın ve hayırlı yuvalar kurdursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

çok detaya girmeden anlatıcam geçe sene yazın kuzenim elektrik mühendisi büyük bir firmada çalışıyor şirketin iş toplantısında gayet güzel modern kültürlü bir bayanla tanışıyor üstüne kızın maddi kazancıda iyi açıkçası her şey dört dörtlük gözüküyor neyse gezmeler tanışmalar vakit geçirmeler derken ailesiyle tanıştırıyor ve evlilik kararı alınıyor 3 ay içinde herşey hazırlanıp güzel bir düğünle evleniliyor ve ardından 2 ay sonra kuzenim boşanma davası açıyor sebepleri tek tek sayamayacağım baştan çok dikkatli gözü kör olmamak bu konuda hatalı olan kuzenim sevdiği için kızın her dediğine evet dedi,düğün istedi düğün yapıldı düğünde çalacak olan orkestra beğenilmedi adını vermeyeceğim ünlü bir orkestra çağırıldı, oturacakları evin yatak odası ve bulaşık makinesi hariç herşeyini perdesine kadar kuzenim yaptı, kuzenim kendi oturduğu semtte bir kiralık ev tutmak istedi eğerki tutsaydı 700 tl kira verecekti kız kabul etmedi gittiler emlakçıya kız emlakçının ilk gösterdiği eve tama bunu tutuyoruz deyip 1500 tl ye bir ev tuttular bunlar yetmedi üstüne evlenmeden tek taş pırlanta istemiş gitmiş 4000 tl ödemiş almış kuzenim, evlendikten sonra kuzenim demiş hafta içleri ikimizde çalışıyoruz yoruluyoruz her hafta sonu cumartesi-pazar günleri çıkar gezeriz demiş her yere götürmüş gezdirmiş yapmış ne yemek ne ev işi yaptırmamış vs vs yapmışta yapmış , kızın yaptıklarına gelince , kuzenimin ailesinin bir kötülüğünü görmedi teyzem onun için neler neler yaptı , onlara son derece soğuk, hadi bunu geçelim evlenirken aileyle evlenilmiyor diyelim , bir ay sonra kuzenimin kızkardeşi de evlendi onun nikanına gittik ikiside çok uyumlu yeni evli bir çift gibi oradaydı nikah kıyıldı takı merasimi başladı kuzenimle eşim takıları taktı, kuzenim kız kardeş abisi olarak nikahın sonuna kadar toplam 30-40 dk orada durdu bu sırada eşi olacak kişi takısını taktıktan sonra bir an bile durmadı atladığı gibi arabasına evine gitti , üstelik bu nikahtan 2 gün önce kına gecesi yapılmıştı o kına gecesine de hastayım diye bahane uydurup canı istemediği için katılmadı ,kız evlenirken onca masrafa sokup herşeyi en iyisiden aldırdı sonra bende ödeyeceğim taksitleri birlikte halladeriz hepsini demiş, ayrıca kuzenim bu birlikte evli oldukları iki ay içinde çok yalanlarını yakalamış bunlar bir yana aşırı derece de kıskanç ve bu kıskançlığı kavgaya dönüştürüyormuş, akşam 7 de kuzenimi arıyor kuzenim araba telefon elinde çıktım yoldayım diyor eve geleceği mesafe 20 dk gelirken migrosa uğrayıp torbaları dolduruyor toplamda eve 10 dk geç geliyor niye geciktin diye tartışma çıkıyor ama kas kafa kıza anlatamazsın alışveriş torbalarını gördüğü halde olay çılkaracak , sonra başka bir gün yine işten çıktığında arıyor kuzenim diyor çıktım işten yoldayım bu sefer hadi oyalanmadan eve gideyim düşüncesiyle çabucak eve geliyor bu sefer sen nasıl bu kadar çabuk eve geldin oluyor sen bence işte değildin başka yerdeydin başka birisiyleydin ondan bu kadar çabuk geldin diye kıyamet kopuyor, başka bir gün kuzenim eve geliyor evde eşi ve eşinin en yakın bayan arkadaşı evde kahkahalar atarak şarap içiyorlar içeri gidip hoş geldiniz diyor yorgun olduğundan odasına çekiliyor eşi gelip yemek ister misin diye sormuyor bile orda arkadaşıyla gece 12 ye kadar şarabı içip içip sarhoş şekilde yatağa yanına yatmasını biliyor, tartıştığı vakit utanmadan kuzenime sen bu gece git annen de kal diyor daha fazla yazmayacağım gerçekten evlenirken çok dikkatli olmak geliyor ilk kuzenim boşanma davasını açtı kız ben boşanmam kocamı seviyorum diye diretiyor ilk duruşma oldu kız da karşı dava açmış 300000 tl tazminat istiyormuş, geçenlerde kız kendi avukatı aracılığıyla aratmış 10000 tl verirse uzatmadan boşanırım demiş,ardından bir hafta sonra kızın avukatı kuzenimin avukatını arayıp soruyor ne oldu 10000 tl hazır mı diye avukatta demiş hazır bankadan çekmiş krediyi mahkemede hakimin önünde ödenecek ve boşanma gerçekleşecek tabi bunu duyan kız hemen kararından dönüyor aklınca parayı açıktan alıp sonra almadım deyip üstüne yatmak ve boşanma davasını uzatmak, bu evlilikte kuzenimin hatası güzelliğine okumuşluğuna maddi gelirine kanıp tam bana denk bir kız deyip iyice araştırmadan tanımadan gerçek yüzünü göremeden 3 ay içinde böyle bir evlilik yapması zaten şimdi kızların çoğu çok uyanık ne mal oldukları evlendikten sonra ortaya çıkıyor ama kuzeniminde bu olayda uywnması gerekirdi en başında kız her dediğini yaptırmak istiyor demekki bunda bir iş var deyip baştan cayması gerekirdi,kız evlendikten 2 gün sonra takılan tüm ziyneti bankada kendi adına kasa açtırıp yatırmış kısaca kuzenim maddi manevi her yönden aşırı bir zarara uğradı ... çok karmaşık bir şekilde anlattım yazım hataları için özür dilerim ama anlayan anlamıştır demek istediklerimi dikkatli ve uyanık uyanık olun seviyorum aşığım deyip körü körüne bağlanmayın kızlar sinsiler erkekleri çok deniyorlar siz de sinsi olun onları deneyin ama çaktırmadan...

valla nasıl bir kuzenin var hiç anlamış değilim sonuçta burası türkiye darpın cezası yok sıkıldıkça o karıyla ben top oynarım evin içinde

• görücü ile evliliğin en kötü yanı bu galiba. tanımıyorsun. tanıdıgın zaman ise iş işten gecmiş oluyor.

gerci sevgilin olsa da aynı evi paylasıp, sorumluluk almadan tanıyamazsın. ama iyi kötü ölçersin uygun olup olmadıgını anlarsın.

Kızların en büyük kozu aglamaları. o seni kırsa bile zeytin yagı gibi cıkar uste.

O pahalı esya, ceyiz... vs konularında ise sanslıysan anlayıslı bir kız bulursun. benim kuzenlerim evlendi. kız herseye razı oldu. oyle aman aman bir sey almadılar. Tabi burda maddi durumunu belirtip, ne kadar harcama yapabilecegini soylemek en mantıklısı

Bir de ayrıl gitsin diyenlere " bekara karı bosamak kolaydır " aynı durumda siz olsanız boyle rahat soyleyemezsiniz. aileler, masraflar.... vs. zor valla zor bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: On7_li

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: yse 4 ever

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben de memurum. Esim Rus.
    Esim sadece nikaha razi oldu. Ne dugun yaptik ne de nisanli kaldik.

Resimdeki esinmi?

Pınar Altuğ sanıyodum onu bende.

O avatar bildiğim bileli nuvnera da var, Tuvnera daha geçen sene evlenmiş eşi olamaz.

Alison Angel o ya dünyaca ünlü teenstar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.