Şimdi Ara

Nişan: Yahu bir makyaj malzemesi bu kadar mı tutar? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
25.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zararin neresinden donulurse kardir.yol yakinken hayatini zehir etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesap01

Arkadaşlar özellikle nişan olayını aşmış görmüş arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.....

Dün annemle beraber sözlüm makyaj malzemesi alış verişine çıkmışlar. Öncelikle belirteyim ben güzelliğe öyle çok önem veren birisi değilim, sözlüm de kısa boylu zayıf öyle çok da güzel birisi değil. Huyu iyi diye düşünüyorum, düşünüyordum. Bilemiyorum.

Şimdi sözlümle annem YKM'nin makyaj bölümüne geçmişler makyaj malzemesi alacaklar. Ordaki elemanlar zaten insana şu da lazım bu da lazım diyerekten gereksiz boş boş ürünleri kakalamayı çok iyi biliyorlar ama yani Annem fazla müdahale etmemiş yine de yani nasıl bir huy Allahım 5 tane göz farı mı alınırmış tam 17 parça ürün (annem 6 'sını da anca iptal edebilmiş) toplam 1300 TL tutmuş. Bu nasıl bir huydur arkadaşlar bu huya sahip birisi alınır mı? Ben kendi halinde sıradan bir memurum. Biliyorum çok belirleyici bir durum değil ama sanki ben bu kızı doyuramam gibi geliyor. Daha şimdiden bu nasıl bir alışveriştir.

Ne yapmam lazımmm.

dostum bu ne ya çok pahalıya almışsınız afedersin ama kızda da problem var biraz aç gözlü sanırım. Arkadaşım aldı nişanında en kralından 500 tuttu. Senin ki biraz adamın oğlu olmuş tutmuş.... gibi... Ne kadar süredir birliktesiniz?

• aşık değilim diye bir cümle yazmışsın.
    böyle bir duygun yoksa bir ömür nasıl geçirceksin sen???
    insnalar normalde birbirlerine anlayışlı olamıyor ki sende aşk yok.
    adet olsun diye yada uygun diye yapılan evlilikleri çok yanlış ve gereksiz buluyorum.
    büyük hata.enazından aşk varken insanlar alttan alıyor kaybetmemek için..
    evlilik çok zor ve sorumluluk gerektiren bir olay.
    mutlaka işte bu dediğin biri olmalı bence..
    insan severse sevdiği zaten güzel görünür gözüne;)
  • Ödeme. Henüz evli değilsiniz bi problem olmaz
  • Yazık olmuş...Zararın neresinden dönersen kar
  • Şutla direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: lfliliberty

aşık değilim diye bir cümle yazmışsın.
    böyle bir duygun yoksa bir ömür nasıl geçirceksin sen???
    insnalar normalde birbirlerine anlayışlı olamıyor ki sende aşk yok.
    adet olsun diye yada uygun diye yapılan evlilikleri çok yanlış ve gereksiz buluyorum.
    büyük hata.enazından aşk varken insanlar alttan alıyor kaybetmemek için..
    evlilik çok zor ve sorumluluk gerektiren bir olay.
    mutlaka işte bu dediğin biri olmalı bence..
    insan severse sevdiği zaten güzel görünür gözüne;)

Araştırmalara ve gözlemlediklerime göre görücü usuluyle evlenen insanlar daha mutlu oluyordu bi arkadaşım vrdı aşığım ölürüm derdi hep nefret ederek ayrıldılar,evlilik kumardır evlenirsin ama nasıl biriyler oldugunu asla anlayamassın insanların içi hiç bi zaman bilemessin ve evlenmek için aşkın olmasınada gerek yok eve geldiğinde kadınlığını yerine getirmiş güler yüzlü,tatlı hanımefendi biri kapıyı açtımı dünyanın en mutlu erkeği olursun,aşık olmak bence abazalık durumudur ve nedense aşık olanlar evlendikten 1 ay snra kimseye evlenmeyi önermiyor,çünkü aşk=sex ve doyum anlamına geliyor.

• Yani aranızı bozmak gibi bir düşüncem yok da,mesajlarınıza bakarak ben bu kızla biraz da başka nedenlerden ötürü (aile baskısı,sizin kendinize yaptığınız baskı vs.) evlenmek üzere olduğunuzu düşündüm.Çünkü buraya konu açmak yerine,

-Paşa paşa öderdiniz.
    -Direkt kızla konuşurdunuz.
    -Ayrılırdınız.

Boşanmak günümüzde olağan görülse de gerçekten kötü bir şey.O yüzden eşinizi iyi seçin.

Hayırlısı olsun.
  • onlar buz dagının görünen parçası

düğünde başına gelcekleri sayıyorum.

Berber ücreti ve bahşişi 50 den aşağı cıkamassın
    kuaför ücreti bahşişi falan kapıyı kitliyolar :D 200 300 den aşagı cıkamassın :D
    düğün salonu en kötüsü 3 5 milyar..orta sınıf 7 8 milyar arası
    düğün yemekli olcaksa +1.5 milyar
    gelinlik damatlık 2 milyar minimum
    sonra düğüne gideceksin şefgarson bi kerkecek fotografcısı kameramanı bi kerkecek :)

kalp krizi geçirme diye beyaz eşyayı falan saymıyorum

• Birader ne yaptın yav.Yeni düğün öncesi serüvenlerde ne var ne yok?Yoksa huzura mı erdin ayrılarak
  • Markaya göre de değişiyordur, bir cilt temizleyici nemlendirici takımı falan markasına göre 100 ila 1000TL arasında değişiyor. Bence de normal fiyat parça sayısına göre...

Nişan hazırlığına bu kadar masraftan bırakıcaksan kızı yazık.
  • bu kadar masraf yapıcama araba alırım daha iyi
  • Kardeşim alışverişe sözlün ile beraber sen cıkacaksın. Anneni göndermeyeceksin. Alışveriş sırasında belli bi maddiyatı gectimide koyacaksın tavrını. Yeteri kadar alsın. Ne gerek var o kadar göz farına. Alsın bir tane, kacımıyor YKM. Bitince git bidaha al. Ne lüzüm var dügün öncesi toplu masrafa.
  • 3 ay sonra nişanlanacağım kısmetse nişanlanmasammı böle iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesap01

Aslında ailesi çok iyi ama kızın durumu beni korkutuyor. Büyük ihtimal bugun bitireceğim. Ailesi herşeye razı ilk kızları biraz sorunlu. Kızın istediği cocuğa vermeyince kız da ailesinden gizli o erkekle sevgili hayatı yaşıyor. İkinci kız sorun yaşamayalım diye bir eksiğimiz var mı, şunu da yapalım mı diye soruyorlar. Ki biz de Allahtan anlayışlıyız onların parası bizim paramız. Gerek yok, mütavazi bir şey olsun filan diyoruz.

İlk başta düğün salonu için tartışmıştık yok en kaliteli yerde düğün yapalım, ailem için en iyi yer olsun filan accayip bir lüks düşkünlüğü ve gösteriş merakı var ama kendi cebine dokunduğu yok cimrinin önde gideni geçen bankaya 1 TL 'sini kaptırmış diye deliye dönmüştü. Dedim ki düğün salonuna ne gerek var ya havaya giden para, gösteriş meraklısı olma eve harcarız kendimize harcarız. Giriyor ya bize onun için önemli değil. İyice tartıştık anca kafasına dank etti sanırım kabul etti. Şimdi de bu Allahım ya ben bir an önce kurtulmalıyım bence. Anlayışlı olsun benim olsun ya. Akıllı sandım da Sinsinin önde gidenini alacam nerdeyse.

Dostum aslında yazıdığın mesajlardan senin verdiğin karar anlaşılıyor fakat bitirmek için tetikleyici unsur bekliyorsun bu kadar planlar yapılmış alışveriş filan fakat bence iyi düşün evlilikde keramet var derler işin diğer boyutu ise kızın tavırları işi yokuşa sürmeler sen durumunu belirttiğin halde fazla para harcatma çabaları sanki birilerini cezalandırıyor imajı uyandırıyor bende ha ben olsam ne yapardım dersen yol yakınken hatadan dönerdim daha başlarda böyle yapan evlendikden sonra bun tavırı devam ettirir burada önemli unsur ailesi yaptırsa sabret derdim ama kızın kendinin yapıyor olması çok olumsuz birşey

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.