Şimdi Ara

NİSSAN 2008 Qashqai 1.6 Tekna...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2008 model nissan Qashqai 1.6 tekna modeli araç almak istiyorum. Araç 139000 km de rengi gümüş gri...Düz vites ve tüpü de mevcut...Değişen ve boyası yoktur. hasar kaydıda yoktur.
    Bu araç için 56000 tl istenmekte...(fenni muayanesi 2 yılda bir)..Fiyatı uygun mudur?
    Sizce bu model araçların avantajı ve dezavantajları nelerdir? Parçası ya da arıza çok sık yapar mı?
    Bir de bu aracın 2.el piyasası nedir? Hemen satmak istediğimde müşteri bulabilir miyim?
    Üstadlarımıa şimdiden Teşekkür ederim.

• Aracın Değeri
    57.300 TL

Satış Süresi
    30-45 Gün
    Satış Zorluğu
    Kolay

• Üstadlarım sizin fikirlerinize göre alınabilecek bir araba mı?
  • Dr.ozbek D kullanıcısına yanıt
    Alınır uzun sürede binilir manuel vites atmosferik motor tüp tam ekonomi ve aile otomobili
  • Peki üstadlarım ikinci el piyasası iyi mi acaba? Bugün alırsam yarın satabilir miyim? Fiyatı bana fazla gibi geldi, ya sizlerce nasıl?
  • Dr.ozbek D kullanıcısına yanıt
    Ustadlarim başka cevabı olan yok mu?
  • Lpg uyumu iyi değil sürekli arıza lambası yanar araç tekler subap ayarı ister ve bir güb subapları kucağına alın ki km ona yakın ustası da zor dci bulursan onu al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç üzerinde Atiker marka tüp bulunmakta. Aracı satın alıp almamak arasında gidip geliyorum. Başka fikirleri olan üstadım var mı acaba?
    Teşekkürler...
  • Alınacak araba değil. 11 yaşında. Hele ki benzinli. altyapisı tamamen aynı Duster dizel bulursun. 4x4 bulursan çok daha iyi olur. 30kurusa gezersin İstanbul içinde.
  • Modeli biraz eski gibi ama km iyi gozukuyor. Qashqai hosuma gider benim seviyorum ama hemen anında satılacak bir araç degil bence
  • 1.5dci dizel motor ve manuel vites daha tercih edilesidir hocam, atmosferik turbosuz benzinli motorlarda düşük devirde tork olmaz yokuşlarda çekmez bu motor bilginiz olsun.
    3-5 daha koyun üzerine dizel alın, tüple müple gaz ayarıyla arıza mesajlarıyla uğraşmayın.
    ayrıca benzinli manuel vites 5 ileri iken dizel manuel 6 ileridir daha tasarufludur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 14 Temmuz 2019; 2:1:41 >
  • yine cahilce yorumlar yapılmış. yok yokuşta çekmezmiş, yok lpg arıza kodu verirmiş.

güzel bir afr ayarıyla lpg arıza kodu filan vermez.

yokuşta da çekmemek diye bir şey yok. atmosferik bir araç bu, biraz devir çevireceksiniz yokuş çıkarken.

bizim türk insanında saçma sapan bir inanış vardır, eğer yokuşu 5. viteste çıkamazsa rahatsız olur. 5. viteste yokuş çıkamayan araba araba değidir. yav he he deyip geçiniz.
  • Cevaplarıniz için teşekkür ederim. Aracın yedek parçasini bulmak zormu dur ve pahalı mıdır? Ben aracı alıp uzun süre binmek istiyorum. Bu modeldeki araçların ortalama motor ömrü ne kadar gider ustadlarim? Çünkü ağır bakım masraflarıyla karşılaşmak istemiyorum. Cevaplar için Sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.