Bildirim
nissan 350Z & alfa romeo Brera TEST
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ulan 350 z ye tokatlandım ya ona yanıyom.demeyım bana 350 z kıcık oluyom o arabalara... -
-
quote:
Orjinalden alıntı: opell
ulan 350 z ye tokatlandım ya ona yanıyom.demeyım bana 350 z kıcık oluyom o arabalara...
senin tigra kaç hp ki 350Zyi tokatlayabilcen -
350Z in yanında hiçbir şansı yok zaten...
hayallerimi süsleyen bir araçtır kendisi -
gercekten tigra ile 350z nasıl tokatlanır merak ediyorum sahilde fln tigrayı tokat manyagı yapar o araba hatta otobanda da tokatlar hatta sık virajlı yollarda da tokatlar bence.(bence degil sürücüsü 10 yasında bir bebek olmazsa garanti tokatlar ) -
quote:
Orjinalden alıntı: steal_heard
gercekten tigra ile 350z nasıl tokatlanır merak ediyorum sahilde fln tigrayı tokat manyagı yapar o araba hatta otobanda da tokatlar hatta sık virajlı yollarda da tokatlar bence.(bence degil sürücüsü 10 yasında bir bebek olmazsa garanti tokatlar )
-
bak dostum tıgra dakı olayı anladıyım sana m3 lere kafa tutan adamın ben..arac 1,6 motor.opel calıpra dıfransıyel ve saft var..t4 turbo 3500 devırden sonra makına fırlıyo ve 2 tane ecü var bırı performans bırıde eko ve de arkada votran lpg var tabi performans sa aldıgımda lpg yı kapadıyom bazen açık bırakdıgımda oluyo tamamen paraya bagli.ve en onemlısı 350 z den daha hafıf arac..arka koltuklar cıkdı..aır begler ıptal ve aırbeg motorlarınıda cıkartık..tahmını 900 kılo falan dıye tahmın edıyorum.
-
ben halen anlamis degilim 301 ps araba test ortaminda 12.9 litre nasil yakiyor
hayret -
quote:
Orjinalden alıntı: AusLanD
ben halen anlamis degilim 301 ps araba test ortaminda 12.9 litre nasil yakiyor
hayret
ardında ki teknoloji baya ilerlemiş yapılabiliyor
baba renault grup bu sorun yok. -
opell e ne olmuş uzaktırılmış heralde .. -
@ renocu- muribbi
olayi renoya bagladin ya pes sana
-
ben bağlamadım renault bağladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muribbi -- 31 Mart 2006; 23:06:03 > -
quote:
Orjinalden alıntı: AusLanD
@ renocu- muribbi
olayi renoya bagladin ya pes sana
Motor renault ile ortak geliştirildiği için... Doğru söylüyor araştırın bulursunuz Ama Renault'larda 300hp lik versiyon yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X