Şimdi Ara

Nissan 350z nasil bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiyede varmi kullaniliyormu bilmiyorum ama nissan 350 z nasil bilirsiniz? saglam alinabilecek bir aracmidir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nissan 350Z: Spor Otomobile Tutkunlar İçin Bir Simge

Nissan 350Z, 2003 yılında piyasaya sürülen, Japon otomobil üreticisi Nissan tarafından üretilen iki kapılı bir spor otomobildir.

350Z, ikonik bir spor otomobil olarak kabul edilir ve performansı, stili ve görece uygun fiyatıyla bilinir. 3,5 litrelik V6 motoru 300 beygir gücü ve 350 Nm tork üretir ve 0'dan 100 km/s hıza yaklaşık 5,5 saniyede ulaşabilir.

350Z'nin dinamik tasarımı, uzun kaputu, kısa gövdesi ve aerodinamik hatlarıyla dikkat çeker. Agresif farları, 18 inç alaşım jantları ve çift egzoz çıkışları, sportif karakterini vurgular.

İç mekanı sürücü odaklıdır ve deri döşemeler, yarış tarzı koltuklar ve ergonomik bir kokpit ile donatılmıştır. Bilgi-eğlence sistemi, navigasyon ve Bluetooth bağlantısı gibi modern özellikler sunar.

Nissan 350Z, güvenilirliği ve düşük bakım maliyetleriyle de bilinir. Ayrıca, aktif güvenlik özellikleri ve sürücü yardımı sistemleri ile donatılmıştır, bu da onu hem performanslı hem de güvenli bir seçenek haline getirir.

İster deneyimli bir spor otomobil tutkunu olun ister heyecan verici bir sürüş deneyimi arayan biri olun, Nissan 350Z, heyecan verici performansı, çarpıcı tasarımı ve olağanüstü değeriyle dikkatinizi çekecek bir araçtır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • türkiyede var 350z'de var amerika versiyonu 370z'de var..hatta cabrio modelleri bile var..en son 750hp gibi custom yapılmış bir gri 350z'i istanbul-göztepede bir galeri satıyordu..V6 3500cc atmosferik motor taşıyor akabinde suv olanı kardeşi infiniti'de ise aynı motor söz konusu..arkadan itişli,başarılı ve dikkatli bir yol tutuşu olan bir cihaz..bugün nasıl bir impreza yada evo isim yapmışsa 350z'de ismi vardır..sağlam ve güvenliği ile elbette alıncak bir araçtır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santino Santorelli

türkiyede var 350z'de var amerika versiyonu 370z'de var..hatta cabrio modelleri bile var..en son 750hp gibi custom yapılmış bir gri 350z'i istanbul-göztepede bir galeri satıyordu..V6 3500cc atmosferik motor taşıyor akabinde suv olanı kardeşi infiniti'de ise aynı motor söz konusu..arkadan itişli,başarılı ve dikkatli bir yol tutuşu olan bir cihaz..bugün nasıl bir impreza yada evo isim yapmışsa 350z'de ismi vardır..sağlam ve güvenliği ile elbette alıncak bir araçtır..
    bu forumun 350z bilgisi anca youtube'dan izlediği kadardır. yanlış yerdesin
  • Elbette var,sırf maltepe'de 3 tane gördüm iki tanesi yan gidiyordu biride kuafördeydi.
  • Türkiye için mantıksız bir araç. Sportif bir coupe alınacaksa Türkiye'de mutlaka 2lt'den düşük motor hacimli aşırı beslemeli bir araç bakılmalıdır. 2.0 motorlu 265hp'lik Evo veya STI'lar gibi.

Vergi mevzuatımız bunu gerektiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

herhalde verdiğimiz bilgiler gökten vahiyle gelen bilgiler değil..varsa bi bilgin paylaş yoksa kalabalık etme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Elbette var,sırf maltepe'de 3 tane gördüm iki tanesi yan gidiyordu biride kuafördeydi.
    Bu tarz araçları Emekli Astsubay ve Öğretmenler kullanmıyor neticede. Alacağınız aracın geçmişini çok iyi araştırmak gerekli. Teknik olarak zaten mükemmel bir araç. Bu forumdakilerin çoğu ilk NFS Underground ta bu araçla tanışmış ve hayran olmuştur.

Atmosferik motor, Arkadan itiş, Kemikli vitesler, ve Japon... Daha ne diyebiliriz ki muhteşem bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Türkiye için mantıksız bir araç. Sportif bir coupe alınacaksa Türkiye'de mutlaka 2lt'den düşük motor hacimli aşırı beslemeli bir araç bakılmalıdır. 2.0 motorlu 265hp'lik Evo veya STI'lar gibi.

Vergi mevzuatımız bunu gerektiriyor.

katılıyorum 1-3 yaş arası olsa 3000-3500cc motorların türkiyede ki mtv'si 6.780 tl..ilk 6 ay 3.390 ikinci 6 aylık bandrol 3.390..1-4 yaş arası olsa alınacak 350z 6.101 tl yapıyor..buda ülkemiz şartlarında bir araç için 6 aylık bir bandorolüne 3 milyar gibi bir rakam vermek demektir..ki benzin sarfiyatını hiç söylemiyorum ki zaten bu tarz araçları alacak olan yada sürecek olan fazla benzin takıntısı yapmamalı yapıyorsada almasın

• Arac cok guzel, suan Almanyada dayimin galerisinde var gecen hafta test ettim hatta paylasacaktim vakit olmadi donuste mutlaka yazacagim, tam spor arac ancak Turkiyeye uygun degil malum vergi sistemi, ancak araca bir binmek lazim sonra hersey muhtesem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

Bu forumda Ferrari sahibi olan da var, 2 bin liralık araç sahibi olan da var. Merak etmeyin her konuda bilgi sahibi olan insanlar var.

350Z yi sürme şansım oldu.

Turuncu bir modelini kullandım, donanımı hakkında bilgim yok. Fakat arabanın hakkını veremedim çünkü akşam 8 bebek sahili boyunca sürebildim ve o saatlerde sahil yolundaki trafiği bütün istanbullular bilir.

Direksiyonu ve içinde kullanılan malzeme kalitesi çok hoşuma gitmişti. Araç güven veriyor. Direksiyonu da baya hafifti, büyük ihtimalle yüksek hızlarda sertleşiyordur doğal olarak.

2. eli 70 bin civarında bulunabilir. Verilir mi? Eğer evin 2. aracı olacaksa verilir, vergisi de paşa paşa ödenir.

Haa, ödenen vergiyle 5 senede 1 tane 350Z alınır orası ayrı tabi...

Not: Arabayla en fazla 50 km/s yapabildim. Fazla bilgi vermek istemiyorum performansı ile ilgili çünkü test etme şansım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 11 Eylül 2012; 16:08:36 >

• Bizim burada turuncu bir tane var. Ara sira goruyorum. Sahibi 2. Araba olarak kullaniyor sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cochineal666

Merhaba

Türkiyede varmi kullaniliyormu bilmiyorum ama nissan 350 z nasil bilirsiniz? saglam alinabilecek bir aracmidir

neden 350z? aracı 3-4 gün boyunca kullanma fırsatım oldu, beklentilerine göre cevap verebilirim.(tabi uzun süre kullanmadığı için sınırlı olur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Bizim burada turuncu bir tane var. Ara sira goruyorum. Sahibi 2. Araba olarak kullaniyor sanirim.
    Nissan 350Z türkiyede var.Vergiler yüzünden pek fazla satılmıyor ama meraklısı olan alıyor direkt.Aracın amerikan versiyonu 370Z falan değil tamamen alakasız 370Z, 350Z in bir üst versiyonudur.350Z Z33, 370Z Z34dür.
    Buradan bilgi alabilirsiniz:http://www.techturkey.com/forum/sohbet/77617-arkadaslar-350z-ile-ilgili-bilgi-almak-istiyorum.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoYou? -- 11 Eylül 2012; 17:00:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DoYou?

Nissan 350Z türkiyede var.Vergiler yüzünden pek fazla satılmıyor ama meraklısı olan alıyor direkt.Aracın amerikan versiyonu 370Z falan değil tamamen alakasız 370Z, 350Z in bir üst versiyonudur.350Z Z33, 370Z Z34dür.
    Buradan bilgi alabilirsiniz:http://www.techturkey.com/forum/sohbet/77617-arkadaslar-350z-ile-ilgili-bilgi-almak-istiyorum.html

Alıntıları Göster
    350 z dendiği zaman aklıma direk NFS Undergraund 2 gelir 2004 demiydi neydi ilk çıktığında sırf onun için FX 5200 ekran kartı almıştım.. Ne arabaydı yahu . Evo ile 350 z drift kapışması

• quote:

alakası yok..lütfen yorum yada vs başka şeyler okuyarak yorum yapmayalım..Coupe&Roadster 350z 3.5lt V6 twinturbo motor kullanmaktadır SUV İnfiniti FX35 modelide aynı motoru kullanmaktadı..İNFİNİTİ markasının üretiminide NİSSAN yapmaktadır fakat U.S.A.. tıpkı LEXUS'un TOYATA tarafından üretilmesi gibi..fakat LEXUS'da U.S.A bandıdır..buna örnek 2003-2006 üretimi infiniti fx35 mil'dir u.s.a versiyonudur avrupa verisoyonu 2007-2008 yılı üretimidir km'dir ve u.s.a versiyonuna nazaran daha az problem ve sorun çıkartır..370z burada 350z'in üstü bir seri gibi görülmektedir fakat 350z'in u.s.a bandıdır..

• quote:

quote:

alakası yok..lütfen yorum yada vs başka şeyler okuyarak yorum yapmayalım..Coupe&Roadster 350z 3.5lt V6 twinturbo motor kullanmaktadır SUV İnfiniti FX35 modelide aynı motoru kullanmaktadı..İNFİNİTİ markasının üretiminide NİSSAN yapmaktadır fakat U.S.A.. tıpkı LEXUS'un TOYATA tarafından üretilmesi gibi..fakat LEXUS'da U.S.A bandıdır..buna örnek 2003-2006 üretimi infiniti fx35 mil'dir u.s.a versiyonudur avrupa verisoyonu 2007-2008 yılı üretimidir km'dir ve u.s.a versiyonuna nazaran daha az problem ve sorun çıkartır..370z burada 350z'in üstü bir seri gibi görülmektedir fakat 350z'in u.s.a bandıdır..

Alıntıları Göster
    konu başlığı cenaze namazı gibi olmuş:)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    350 Z güzel hoş araba,f/p açısından muazzam;üstelik piyasa işi bir araç da hiçbir zaman olmadı,bu açıdan marjinalliği de cabası,bir ara almayı dahi düşündüm ve G35 ile 350z arasında gidip gelmiştim ama ikisinden de vazgeçtim.

Kaydırmaya ve yoldan çıkmaya müsait bir araç,gerçekten tekin ellerde kullanılması icab ediyor.Sollama yaparken dahi ufak bir yanlış tepkide yandaki aracı alıp götürebilirsin.

Ayrıca g35 ve g37 neyse;350z ve 370z de odur.

Piyasada alınabilecek f/p ve verilen paranın manevi karşılığı dahil,en iyi araba bence 350z'dir.Ardından da Alfa GT 3.2 gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

350 Z güzel hoş araba,f/p açısından muazzam;üstelik piyasa işi bir araç da hiçbir zaman olmadı,bu açıdan marjinalliği de cabası,bir ara almayı dahi düşündüm ve G35 ile 350z arasında gidip gelmiştim ama ikisinden de vazgeçtim.

Kaydırmaya ve yoldan çıkmaya müsait bir araç,gerçekten tekin ellerde kullanılması icab ediyor.Sollama yaparken dahi ufak bir yanlış tepkide yandaki aracı alıp götürebilirsin.

Ayrıca g35 ve g37 neyse;350z ve 370z de odur.

Piyasada alınabilecek f/p ve verilen paranın manevi karşılığı dahil,en iyi araba bence 350z'dir.Ardından da Alfa GT 3.2 gelir.

Alıntıları Göster
    Şahsen siyah renk Nismo modifiyelisine binmek isterim.. Enkei 5 kollu jantlarla ayrı bir harika olan araç..
    Motor sesi harika.. Amerikada zamanında 30.000 dolar gibi fiyatlara satılıyordu.. Bazı kişiler bu araca öğrenci spor aracı diyorlar.
    Modifiye odaklı bir araç.. ve harika drift kabiliyeti var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arian Galatian

Şahsen siyah renk Nismo modifiyelisine binmek isterim.. Enkei 5 kollu jantlarla ayrı bir harika olan araç..
    Motor sesi harika.. Amerikada zamanında 30.000 dolar gibi fiyatlara satılıyordu.. Bazı kişiler bu araca öğrenci spor aracı diyorlar.
    Modifiye odaklı bir araç.. ve harika drift kabiliyeti var.

Alıntıları Göster
    Bildiklerini paylasan herkeze tesekkür ederim.

Almanyadayim ben vergi, sigorta ve benzin sorun olmayicaktir yinede arastirip ondan sonra almak istiyorum bu araci fiyatlarida cok uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: Cochineal666

Bildiklerini paylasan herkeze tesekkür ederim.

Almanyadayim ben vergi, sigorta ve benzin sorun olmayicaktir yinede arastirip ondan sonra almak istiyorum bu araci fiyatlarida cok uygun

Alıntıları Göster
    350Z'yi Nissan yetkili bayileri sattı zamanında.
    Arabam.com testini bile yapmıştı.
    http://www.arabam.com/Test/Nissan-350Z/Detay-184

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.