Bildirim
Nissan almera acil yardım acill !!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Arkadaşlar hiç yardım eden yokmu nolur yaa -
quote:
Orijinalden alıntı: Morani92
yardım edin arkadaşlar bugun şerefsizin biri arabayı çizmiş 1m sonra arkadada 2tane çökük var fazla değil bunu genarali kasko yaparmı 1ay hediye kasko verdide aracım siyah nissan almera 2006
fotoğrafını cekip kasko firmasıyla iletişime gecin bu hasarı karşılarlar. ancak hediye kasko nedir bilemiyorum içeriği vs. policeyi okumalısınız. -
Hocam mesaj yoluyla irtibata geçtim Firma kabul etti bi anlasmali boyaci verdi Arka bagaj kapisi sofor kapisi arka sol kapi full boyariz dedi usta bedava bende ozmn yok dedim belki gelirim dedim boyatsam baya dusermi satis fiyati
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morani92 -- 11 Şubat 2015; 22:13:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Morani92
Hocam mesaj yoluyla irtibata geçtim Firma kabul etti bi anlasmali boyaci verdi Arka bagaj kapisi sofor kapisi arka sol kapi full boyariz dedi usta bedava bende ozmn yok dedim belki gelirim dedim boyatsam baya dusermi satis fiyati
fiyat oldukça düşecektir. işlem yaptırmadan önce muhakkak fotograf cek. satış esnasında sana yardımı dokunacaktır bunun. ayrıca autoking e bir ugrayıp boyasız yada rotuş boyayla kurtulabiliyormu diye bir sormakta fayda var. belki pasta cila rutoş kurtaracak cinstendir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X