Şimdi Ara

Nissan almera acil yardım acill !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım edin arkadaşlar bugun şerefsizin biri arabayı çizmiş 1m sonra arkadada 2tane çökük var fazla değil bunu genarali kasko yaparmı 1ay hediye kasko verdide aracım siyah nissan almera 2006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morani92 -- 11 Şubat 2015; 17:14:36 >

• Arkadaşlar hiç yardım eden yokmu nolur yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morani92

yardım edin arkadaşlar bugun şerefsizin biri arabayı çizmiş 1m sonra arkadada 2tane çökük var fazla değil bunu genarali kasko yaparmı 1ay hediye kasko verdide aracım siyah nissan almera 2006

fotoğrafını cekip kasko firmasıyla iletişime gecin bu hasarı karşılarlar. ancak hediye kasko nedir bilemiyorum içeriği vs. policeyi okumalısınız.
  • Hocam mesaj yoluyla irtibata geçtim Firma kabul etti bi anlasmali boyaci verdi Arka bagaj kapisi sofor kapisi arka sol kapi full boyariz dedi usta bedava bende ozmn yok dedim belki gelirim dedim boyatsam baya dusermi satis fiyati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morani92 -- 11 Şubat 2015; 22:13:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morani92

Hocam mesaj yoluyla irtibata geçtim Firma kabul etti bi anlasmali boyaci verdi Arka bagaj kapisi sofor kapisi arka sol kapi full boyariz dedi usta bedava bende ozmn yok dedim belki gelirim dedim boyatsam baya dusermi satis fiyati

fiyat oldukça düşecektir. işlem yaptırmadan önce muhakkak fotograf cek. satış esnasında sana yardımı dokunacaktır bunun. ayrıca autoking e bir ugrayıp boyasız yada rotuş boyayla kurtulabiliyormu diye bir sormakta fayda var. belki pasta cila rutoş kurtaracak cinstendir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Getz yardım...
    11 yıl önce açıldı
    Lancia delta acil yardım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.