Bildirim
Nissan Almera LPG
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: sarigul32a
2007 model almera tekna sedan sahibiyim.Aracıma lpg taktırmak istiyorum. Hangi marka LPG kitinin uyumlu olacağı hakkında fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Teşekkürler
Atiker uygun olur
yılbaşına kadar 990 ytl 10 taksit -
quote:
2007 model almera tekna sedan sahibiyim.Aracıma lpg taktırmak istiyorum. Hangi marka LPG kitinin uyumlu olacağı hakkında fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Teşekkürler
Butun markaların temsilcileri burada bulunmaktadır. Hepsi kendi markalarının uygun olacagını soyleyeceklerdir. Siz montajı iyi yapan bir bayi ve az sorun cıkartan bir marka arastırın. -
quote:
daha önceden almera montajlarımızı görebilirsiniz. hatta kendimizin nissan note 2008 model aracımızda da TOMASETTO sistemimiz mevcuttur. dilediğiniz bir zamanda gelip görebilirsiniz. fiyat olarakta 1000 ytl ve tüm kredi kartlarına 10 ay taksitle. -
quote:
Orjinalden alıntı: mprivateturun
quote:
Butun markaların temsilcileri burada bulunmaktadır. Hepsi kendi markalarının uygun olacagını soyleyeceklerdir. Siz montajı iyi yapan bir bayi ve az sorun cıkartan bir marka arastırın.
aynen -
almera ile note un motoru farkli motorlardir. bence ayni motora kit taktirmis biri ile gorusun. ben primera 1.6'ya taktirdim brc sorunsuz kullaniyorum ve memnunum -
quote:
Orjinalden alıntı: dkerem2
quote:
Orjinalden alıntı: mprivateturun
quote:
Butun markaların temsilcileri burada bulunmaktadır. Hepsi kendi markalarının uygun olacagını soyleyeceklerdir. Siz montajı iyi yapan bir bayi ve az sorun cıkartan bir marka arastırın.
aynen
Bencede aynen
-
ben mayıs 2008 de aldım almera sedan tekna 1.5 ve hemen atiker lpg sıralı sistem taktırdım.
10 bim km yaptım, memnunum.
yanlız şu durumun gözönünde bulundurulmasında fayda var. bizler kullanıcı olduğumuz için eğer daha önce başka marka kullanmamış isek kıyaslama yapamayacağımız ortada. babamdaki 2004 şahinde sıralı sistem olmayan lovato var ama onunla kıyaslamak ta doğru olmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: nidus3
ben mayıs 2008 de aldım almera sedan tekna 1.5 ve hemen atiker lpg sıralı sistem taktırdım.
10 bim km yaptım, memnunum.
yanlız şu durumun gözönünde bulundurulmasında fayda var. bizler kullanıcı olduğumuz için eğer daha önce başka marka kullanmamış isek kıyaslama yapamayacağımız ortada. babamdaki 2004 şahinde sıralı sistem olmayan lovato var ama onunla kıyaslamak ta doğru olmaz.
yazmayı unutmuşum 2004 model. -
merhaba arkadasım,
ben nıssan note sahıbıyım ve motorları bıre bır aynıdır... hava fıltresı kabı degısık ve motor kapagı (ustte bulunan plastık koruyucu) farklı sadece ama motor yapıları bırebırdır...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X