Şimdi Ara

Nissan Almera Tekna Peugeot 307 XT Premium Fiat Stilo Dynamic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hacback sınıfında 3 arabayı kıyaslarsak artıları eksileri nelerdir? Hangisini tercih edersiniz 16000 ile 20000 arasında araç tavsiyeleriiniz?
    Şimdiden teşekkürler

• tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Stiloyu baştan ele..

Almera ve 307 iyi araçlardır , Almeranın motoru daha sorunsuz fakat 98 beygir yetmeyebilir. XT nin de Teknanın da dolu donanım olması gerek , 2si de güzeldir donanım açısından.

307 ve Almera arasından temiz ve km si düşük olanı seçmek lazım
  • stilo yu eleme sebebi nedir? Peugeot 307 hakkında hep sorunlu olduğu söyleniyor Almera 55000 km de 3 parça boyalı 2005 model 16000 e buldum cazip fiyat mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Night_Mare

stilo yu eleme sebebi nedir? Peugeot 307 hakkında hep sorunlu olduğu söyleniyor Almera 55000 km de 3 parça boyalı 2005 model 16000 e buldum cazip fiyat mı

Stilo sürüş dinamikleri bakımından Almera ve 307 nin gerisindedir. Almera aralarında en sorunsuzudur. Alırken yine de serviste bilgisayara bağlatın. Hava akış debimetresi vs. kontrol edilsin. 307nin sorunlu olduğu kanısı hakim fakat biraz da şansa kalmış. Almeranın fiyatı cazip eğer tekna ise...
  • Almera tekna birde Grande Punto Dynamic 1.3 dizel bu araç hakkında bilgi sahibi iseniz sevinirim
  • fiatı al nissan ikinci eli, yan sanayi,usta yok. fakat iyi araba. peguot hiç bir zaman tercihim olmadı. bundan sonra da olmaz heralde. bu durumda fiat iyi gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chris Cornell

quote:

Orjinalden alıntı: Night_Mare

stilo yu eleme sebebi nedir? Peugeot 307 hakkında hep sorunlu olduğu söyleniyor Almera 55000 km de 3 parça boyalı 2005 model 16000 e buldum cazip fiyat mı

Stilo sürüş dinamikleri bakımından Almera ve 307 nin gerisindedir. Almera aralarında en sorunsuzudur. Alırken yine de serviste bilgisayara bağlatın. Hava akış debimetresi vs. kontrol edilsin. 307nin sorunlu olduğu kanısı hakim fakat biraz da şansa kalmış. Almeranın fiyatı cazip eğer tekna ise...

hangi dinamik
  • almerası olan yok mu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chris Cornell

Stiloyu baştan ele..

Almera ve 307 iyi araçlardır , Almeranın motoru daha sorunsuz fakat 98 beygir yetmeyebilir. XT nin de Teknanın da dolu donanım olması gerek , 2si de güzeldir donanım açısından.

307 ve Almera arasından temiz ve km si düşük olanı seçmek lazım

stiloyu neden eliyoruz+ 307 sorunlu deniyor almerada iyi ama tipsiz yahu
  • Belirlediğin modeller arasında alınabilecek tek araba stilo. Almeranın piyasadaki durumu stilodan daha beter. Senin görüşün ne bilmem ama ben asla fransız arabalarını almam. Fransız arabalarına karşı bir gıcıklığım var benim. Ama yine de sen bilirsin...
  • Ya bende peugeota karşı hep soğuk kaldım ama fiyatı iyi Almeranın da tipini beğeniyorum. Ancak grande punto dizele yöneldim şu aralar 75 beygir ve 90 beygir kullanan varsa arada çok fark varmı 75 beygir yeterli oluyor mu
  • Almera kullanmıştım zamanında , gayet güzel araba. Stilodan daha iyi tasarım harici konularda , Stilo bence şu anki tasarımlara göre bile gayet güncel bir tasarıma sahip, nissan kontrol edilip alınırsa başına iş açmaz , Grande Punto B sınıfı iken Almera C sınıfıdır , yol tutuşu , yol sesi vb konularda puntodan iyidir.
  • Stiloyu ele diyen arkadaş ne sebepten bunu demiş hiç anlamıyorum.Ben bir stilo sahibi olaraktan arabamdan çok memnunum,piyasası yok diyenleri anlamıyorum.Ben öğretmenim bu benim ilk arabam ve bu paraya alınacak en donanımlı araba(dijital klima,abs,6 hava yastığı,hız sabitleme,CD,city fonksiyonu,yol bilgisayarı,vb) ki benimki orta seviye bir donanıma sahip arabayı aldığım gün herkesin fiata bakış açısı değişti ve şimdiden alıcı hazır .Almerada çok iyi bir araç.Arkadaşım eğer biniciysen,al satçı değilsen hiç kimseyi dinleme,ben dinlemedim ve çok memnunum.
  • Stilo sahibi meslektaşım yakıt ne durumda araca tüp taktırdın mı ?
  • tüpsüz olmaz, benzin 3.30 u geçmiş, tüpte de hemen hepsi aynı.
    araba temiz olsun da gerisi fasafiso. üçü de çok güzel arabalar.
    galiba en dolusu stilo
    en sorunsuzu almera
    en yakışıklısı 307
    bu arada 307 alırsan aynı fiyatta muhtemelen 3-4 yaş daha yaşlı olur.
  • senin tercihin hangisi olur 18000 tl ye
    quote:

Orjinalden alıntı: aydnlgn

tüpsüz olmaz, benzin 3.30 u geçmiş, tüpte de hemen hepsi aynı.
    araba temiz olsun da gerisi fasafiso. üçü de çok güzel arabalar.
    galiba en dolusu stilo
    en sorunsuzu almera
    en yakışıklısı 307
    bu arada 307 alırsan aynı fiyatta muhtemelen 3-4 yaş daha yaşlı olur.

• hangisi temizse ona bakardım.
    aynı temizlikte ise stilo
    çünkü 18000 e çok temiz ve çok dolu (cam tavan, city modlu direksiyon, hız sabitleme, 6hy, çift bölgeli dijital klima, ısıtmalı soğutmalı torpido ve benim çok sevdiğim kızaklı arka koltuk, vs.) bi stilo alınır. tasarım pek güncel değil ama hala şık bi araba. almeradan daha güzel bence. kullanmadım, sadece araba alacağım zaman arıza istatikleri dikkatimi çekmişti. ben sedan arıyordum. piyasasının olmaması da kullanıcı için avantaj sayılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydnlgn -- 13 Haziran 2009; 2:43:55 >
  • 307 ye neden sorunlu diyolar bilmiyorum ben peugeot servisinde çalışıyodum hiç sorunbi bi araç değil

ben 307 diyorum
  • 307
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.