Şimdi Ara

Nissan Qashqai mi Peugeot 3008 mi yada Sportage?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
85.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

2009 konusu

aradan 3 bitip neredeyse 4. senesine girecek
  • Santino Santorelli kullanıcısına yanıt
    Eşim yıllardır mali durum uygun olunca mutlaka yerden yüksek bir araç almamızı istiyordu, bu konuda da Qashqai vardı hep aklında,
    Ancak geçenlerde tesadüfen girdiğimiz peugeot bayisinde 3008 i görünce herşey değişti, bir anda favori aracı oldu.
    peugeot hakkındaki eskiden duyduğumuz olumsuz görüşleri duymak bile istemiyor. illaki 3008 olsun diyor. Bu sıralar bu tarz bir araç alacağım kararsız kaldım.
  • Nasıl hortladı bu konu
  • Evet arkdaşlar 9 senelik konuyu hortlatıyorum :)

ötv indiriminden yararlanarak araç alacağız. aklımda qashqai ve 3008 var. gönlüm 3008 den yana mantığım qashqai diyor. bu araçlar hakkında bilgi sahibi olanlar mevcut mu ?
    bu arada dizel otomatik olacak araçlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boğazın şişmesin hemi.okuyorum ilk mesajlari 60 bin TL ye fullunu alırsın felan..ulan dedim cayima ilacmi kattilar...Danimarka donanimhaberinemi girdim

3008 başkan..hay Allah ya..9 senelik hortmu olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 12 Mart 2018; 16:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farstone

Evet arkdaşlar 9 senelik konuyu hortlatıyorum :)

ötv indiriminden yararlanarak araç alacağız. aklımda qashqai ve 3008 var. gönlüm 3008 den yana mantığım qashqai diyor. bu araçlar hakkında bilgi sahibi olanlar mevcut mu ?
    bu arada dizel otomatik olacak araçlar.

qq den 3008 e geçem arkadaş var ona sor...peugeot 3008 ana konusu sahibi..
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    hiç sorma :)
  • ahmtıl kullanıcısına yanıt
    tşkler hemen bakıyorum.
  • farstone kullanıcısına yanıt
    aynı ikilemi bende yaşamiştim ötv indirim araç için tm 3008 e karar kıldım yasa değişti
    subaru forester aldim
    ihtiyacın zevkin kullanım amacın ve en önemlisi can taşiyacağin için güvenliğin
    crv 3008 kadiaq tiguan qq sportage tuscon hepsini tek tek sürdüm

3008 karar kıldım
    yasa değişince tekrar crv 3008 kadiaq tiguan qq sportage tuscon ve forester test sürüşlerine katildim verdiği güven hissi ve karizması forester aldırdı fprester cx5 sürmeden karar vermeyin bence
  • aresGTi kullanıcısına yanıt
    cx5 ve forrester güzel beğeniyorum ama ben dizel otomatik bakıyorum ve ötv indiriminden yararlanılmıyor sanırım.

suzuki vitara 1.6 otomatik dizel nasıl bakan varmı?
    dizellerde 4x4 var sadece. 4x4 ler ötv indirimine dahil mi bilginiz varmı?
    dedim ya kanun değişti yarqarlanabiliyorsunuz
    ben 1 ay önce forester 2,0d premium paket aldım engelli raporu ile yukarıda da yazdım tüm bahsettiğim araçları test sürüşü yazdım
    en önemlisi 1.6 cc araclarda en fazla %60 yararlanabilrken 2.0 araçlarda %100 ötv indirimi alıyorsunuz forester denemeden araç almayın hangi şehirdenseniz yakınlardaysanız yardımcı olurum
    %60 ötv üstünden yararlanılmıyor diye biliyorum ama yanlışmıyım?
    aldığınız araç otomatik mi ?
    kanun motor hacmi sınırı olmamaksızın tüm vergiler dahil 200bin tl sınırı getirdi yani 200bin lirayi geçmeyen sıfır araçlari alabiliyorsunuz ama tüm vergiler derken üzerindeki opsiyonlari filanda kapsiyor

ben premium paket otomatik dizel 2.0 cc forester aldım 7 ileri
    şu an premium paket dizel gelmiyor elagance dizel ve benzinli otomatik benzinli otomatik performan beklentiniz yoksa güvenlik olarak aşiri dolu bir araç kalkişta sizi üzer ama yola düşünce çok iyi
    dizel otomatik 3000km şehir içi ortalamam 7.5 7.4 arası 1700kg araç için normal bir değer 1600kg caddy 1,6 da şehir içi 7,2 7,5 arası yakıyordu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.