Şimdi Ara

Nissan Qashqai mi Peugeot 3008 mi yada Sportage??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
85.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana göre +'ları

+4x4
    +navigasyon-dvd-tv ve koltuk başlarında lcd
    +diğer iki araca göre daha yüksek ve uzun
    +otomatik vites

-'leri
    -kore malı
    -pahalı vergileri
    -10 litrede yakıt tüketiyor

Nissan Qashqai 1.5 dci tekna EXECUTIVE

+'ları
    +akıllı anahtar sistemi
    +düşük benzin giderleri ve vergileride ucuz
    +japon nissana duyduğm güven :)

-'leri
    -yüksekliği az sportage göre küçük aslnda nrmal sonçta bi crossover :)
    -manuel vites

Peugeot 3008 1.6 HDİ

+sına gelince
    +yine ekonomik ve düşük vergileri
    +head up ekranı ve grid sistemleri
    +dikkat çeken iç tasarımı
    +triptronik vites (dreksyndan)

-'leri
    -qashqai kadar suv2u andırmıyor
    -peugeot alırsam servisle ahbap olmaktan korkuyorum

bu üç araçta fiyat olarak 60 bin tl'yi buluyor fakat sportage alırsam ona ödeyeceğim benzin ve vergiler canmı sıkar :) qashqai içime daha çok siniyor ama sportage ona göre daha kaslı bi yapısı var :) 3008'de güzel konsolunu sevdim otomatik vites olması cabası ama tip olarak scenic olsun c4 picasso olsn yani onlardan bi farkı yok... teknik verilerde 3008 qashqaiden yükseklik olsn uuzunlk olsun daha fazla ama çıplak gözle baknca qashqai daha heybetli..

bu araç seçme konsnda kararsızım.. fiyatı 60bini geçmyen başka bi suv varmı görmedim.. suv alıcaksam da dizel olmalı. türkyiede benzinli araca binmek her yiğidin harcı değil :D dizelden şaşmam :)

• sportegenin performansı rezil vergisi çok ama diğerlerinden arazide iyidir

qashqai ile 3008 arasında 3008 derim daha yeni ve içi gerçekten hoş duruyor dizel alınacaksa 110 bg motor nissanın 1.5 dizelinden iyi ama 50 bin civarı param olsa gider captiva alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 29 Temmuz 2009; 20:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

sportegenin performansı rezil vergisi çok ama diğerlerinden arazide iyidir

qashqai ile 3008 arasında 3008 derim daha yeni ve içi gerçekten hoş duruyor dizel alınacaksa 110 bg motor nissanın 1.5 dizelinden iyi ama 50 bin civarı param olsa gider captiva alırım

Bencede qashqai ile 3008 arasında 3008 daha yeni ve dizel alınacaksa 110 bg motor nissanın 1.5 dizelinden iyi..

50 bin civarı para ile nasıl gider captiva alırsınız anlayamadım.. 2.el almayımı kastettiniz..
  • evet 60 bin ise full donanım düşük km çok rahat bulunur 7 koltuklu bu araçladan geniş ve performanslı bir araç
  • Bence qashqai, bu araba çıktığından beri çok hoşuma gidiyor, auris'imden sonraki aracım qashqai olabilir. Bir de ismi kolay okunup, yazılsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 29 Temmuz 2009; 22:14:28 >
  • Ben de benzer bir ikilemdeyim. 60 bin civarına temiz bir ikinci el SUV (CRV ya da X-Trail düşünüyorum) mu almalı, yoksa Peugeot'nun yeni oyuncağı 3008'i mi? 3008 bayağı hoşuma gitti ama açıkçası Peugeot ismi beni de korkutuyor.
  • Bu üçlü arasında bence Nissan Qashqai . . .
  • nissan
  •  Nissan Qashqai mi Peugeot 3008 mi yada Sportage??

Nisan ın içi Peugeot a göre cok zayıf
  • bence captivaya bir bakın
  • Türkiye'ye gelen modellerin içleri yukarıdaki resimlerden farklı malesef :

• Benim de hayalimdeki arabalardan biri, Qashqai- Tekna. Ancak Nissan'ın ikinci eli zayıf. Yedek parçaları da nispeten pahalı. Ancak ben yine de bu olumsuzlukları göze alıp, Qashqai alırdım.

Hayırlı alışverişler...

• bende Qashqai'ya takmıştım ama gittim insignia aldım.
    burdaki nissan forumlarını bir okuyun derim.Qashqa ile ilgili çok şikayet görmüştüm..
    3008'in için standard olarak resimdeki gibi sunuluyorsa gerçekten çok hoş duruyor.
    dışardan çok kötü ama

bende dizel suzuki vitara'yı tavsiye edicem.Çok memnun bir şekilde kullanıyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: caş

Benim de hayalimdeki arabalardan biri, Qashqai- Tekna. Ancak Nissan'ın ikinci eli zayıf. Yedek parçaları da nispeten pahalı. Ancak ben yine de bu olumsuzlukları göze alıp, Qashqai alırdım.

Hayırlı alışverişler...

• quote:

Orijinalden alıntı: caş

Benim de hayalimdeki arabalardan biri, Qashqai- Tekna. Ancak Nissan'ın ikinci eli zayıf. Yedek parçaları da nispeten pahalı. Ancak ben yine de bu olumsuzlukları göze alıp, Qashqai alırdım.

Hayırlı alışverişler...

qashqai nin satışları hep birinci sırada 2. el olarak tutulmayan bir model de değil aslında ilginç
  • Sevgili Whisper911, tutulmuyor derken şunu kastettim; Atıyorum sıfırını 60.000 tl'ye aldığınız bir Nissan arabayı altı ay sonra 50.000 tl'ye satabilirsiniz. Ancak piyasaya hakim olan VW, Toyota, Ford, Honda markalarının B ve C segmentindeki arabaları 2. elde daha az zararla satılıyor. Daha önce bahsettiği gibi Qashqai- Tekna benim favori arabalarımdan. İleride bir SUV araç almayı planlasam, ilk tercihim ikinci el Qashqai- Tekna olurdu.

Sağlıcakla kalın...

• anladım
    pek takip etmiyorum zaten sadece satışları fena değildi .. 2. eli biraz iyi olmalı diye düşündüm...
    ancak bahsettiğiniz araçlara göre zayıf tbiki...
  • Geçen sene ciddi, ciddi araştırmıştım. Hatta Alemdağ'daki YÜZBAŞIOĞLU'na gidip Qashqai'i inceleme fırsatım oldu. Ellerinde o zaman test aracı olmadığı için test sürüşü yapamamıştım. Uzun süre 2. elini takip ettim. Son 7-8 ayda piysasını bilemiyorum. Nette takip edebildiğim kadarıyla araç hakkında yorumlar o kadar olumsuz gelmedi bana.

• o araç 1.5 dizel otomatk olsa süper olur...
    aynı kombinasyon laguna içinde geçerli...
  • bende bu modelleri çok araştırdım portage virajlarda güvensiz ve tavan testi en kötü araç ş.içi normal kullanacak ve hava atacaksan neden olmasın gayet şık ve güzel bir araç ama ş.arası yolda dikkatli kullanman gerek.
    qashqai de çok sorun var yağmurlu havada arkadan gelen garip ses, bir süre sonra ön kolsoldan gelen ses ve aracın yüksekliğinin doblodan daha az oluşu (bugün yanyana gördüm doblonun yanında binek araç gibi duruyordu) bence parasını haketmiyor, peugeot u fazla araştırmadım çünkü fazla tutulan bir model değil forumlarda fazla bahsi geçmiyor, bence seçeneklerine suzuki grand vitara ve chevrolet captiva (5-7 koltuk seçenekli) yıda dahil et ve incele özellikle chevrolet captiva opel antara ile aynı, fiyat olarak dah ucuz arasında çok az farklılık ama büyük fiyat farkı var.
  • Nissan Qashqai nin manuel vites olması benim için daha iyi otomatik ne öyle bas gaza gitsin bas frene dursun başka atraksiyon yok

vergi ve benzin masraflarının düşük olması peugeot ve Nissan Qashqai için avantaj ki bu da bakman gereken en önemli özelliklerden biri olmalı bence
    iç tasarım fotolarda her ne kadar peugeot çok iyi gözükse de bence reelden o kadar da güzel değil...

benim tercihim Nissan Qashqai
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.