Şimdi Ara

Nissan Qashqai mi Peugeot 3008 mi yada Sportage?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
85.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: filenperno

Haklısınız batmamış, üretimini süresiz olarak durduğunu açıklamış. Çalışan maaşlarınıda ödemeyecek duruma düşmüş v.s.(http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/10769331.asp?gid=229 ) Bence tüketici açısından fark yok. Onca para vererek alınacak aracın arkasında nasıl bir firma olduğunu merak eder tüketici portföyü, en küçük bir şüphe oluşmuşsada ciddi ikilemlere düşer. Çünkü bu aracın yedek parça, servis, ikinci el değerleri tümden firmanın duruşuna, güvenirliliğine bağlıdır.
    Tüm bunlardan bahsetmemin sebebi dediğim gibi biz tüketicileri 'iflasa karşı korunmaya alınmak' yada 'batmak' gibi nüansların ilgilendirmediğidir. Bizim için neticede, yukarıda geçen şartları -nüanslar bile olsa- iki durumdada CİDDİ OLARAK VE EŞİT OLARAK ETKİLER

tabii ki haklısınız sonuçta bunlar bizi derinden etkiler ve eğer ki aracı alma durumunda her zaman aklımızda soru işareti ve endişe yaratır. size sonuna kadar katılıyorum sonuç olarak bu durumlar tüketiciyi etkiler. ama tabii ki dileğim firmanın tekrar toparlanmasıdır. sonuç olarak piyasaya hareket getiren bir firmaydı ve makul fiyatlara kaliteli araçlar sunuyordu. bakalım gelecek günler bize neler gösterecek.

• Çok haklısınız Byatunga. Ssangyong modelleri standartların dışında tasarımları ile piyasadaki tekdüzeliği renklendiriyordu. Fiyat politikaları rekebetçiydi. Bildiğim kadarıylada motorları mercedes ortaklı üretiliyordu. Bu ve benzeri firmaların piyasaya rekabet getirmesi biz tüketiciler açısandan kalite ve ucuz fiyat demektir. Anladığım kadarıyla piyasaya bakış açımızda ortak yönler çok. Umarım bizim gibi düşünenler çoğalır. Teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filenperno -- 31 Ocak 2010; 21:50:44 >
  • Yeni yüzü, güçlü motoru ve vergi avantajı ile 3008 derim
  • Kesinlikle peugeot 3008 kaşkay yol tutuşu çok iyi değil.araba kalkamıyor.yolu nasıl tutsun. yeni 3008 torku 280 olmuş.
  • konu bitmiş galiba ama ben yazayım dedim şu an itibariyle bir 3008 kullanıcısıyım ve inanın mükemmel bir araba çevremdeki herkes aracımı jip zannediyor grip kontrol vb mükemmel hele otomatik vites rahatlığı herkes hakediyor bence ve gelelim qq ya test ettim cd çalar umutsuz navisgasyon gelmeyecek zaten çok önemli bir şey değil iki araçta da ben bir kullanıcı olarak 3008 diyorum
  • Aslında Sportage 3008 melezi bişey yapsalar. Mesela dış tarasım kesinlikle Sportage tan olsa motor şanzuman Auto6R ve HDI olsa fonsiyonellik ve Grip kontrol gibi ekstraları bu araca yüklesek mesela çift açılır bagaj kapağı gib fiyatını da 50-60 bin arası tutsak ne kadar güzel olurdu...

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr
    konu bitmiş galiba ama ben yazayım dedim şu an itibariyle bir 3008 kullanıcısıyım ve inanın mükemmel bir araba çevremdeki herkes aracımı jip zannediyor grip kontrol vb mükemmel hele otomatik vites rahatlığı herkes hakediyor bence ve gelelim qq ya test ettim cd çalar umutsuz navisgasyon gelmeyecek zaten çok önemli bir şey değil iki araçta da ben bir kullanıcı olarak 3008 diyorum

• Konu açılalı 2 sene olmuş neredeyse ben olsam QQ seçerdim.Hedefim 1.5 dCİ Tekna QQ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Konu açılalı 2 sene olmuş neredeyse ben olsam QQ seçerdim.Hedefim 1.5 dCİ Tekna QQ.

qq yu test ettim ama beklentilerimi kesinlikle karşılamadı rampada araba kalkmadı ve el freniyle kaldırdım bu uygulamayı en son torosumda kullanıyordum 3008 in torku şu anda 280 nm performansı süper
  • sen benzinli qq denemişsin, dizelleri 240 tork, rampada kaldırmamak imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bistroman

sen benzinli qq denemişsin, dizelleri 240 tork, rampada kaldırmamak imkansız

yok dizeldi anlamayacak kadar acemi değiliz biliyorum 240 tork olduğunu ama artık bir çok yeni arabada ot. vites olmasa bile yokuş kalkış sistemi var ve dik bir yokuştu yani normal bir bayır ve arabaya güvendim az daha arkadaki araca çarpıyodum almadı çekişte ki zaten araba kalkmayında ben soğudum şu anda satılan 3008 ler 280 tork ve 180 de motoru zorlamadan gidiyor
  • quote:

quote:

yok dizeldi anlamayacak kadar acemi değiliz biliyorum 240 tork olduğunu ama artık bir çok yeni arabada ot. vites olmasa bile yokuş kalkış sistemi var ve dik bir yokuştu yani normal bir bayır ve arabaya güvendim az daha arkadaki araca çarpıyodum almadı çekişte ki zaten araba kalkmayında ben soğudum şu anda satılan 3008 ler 280 tork ve 180 de motoru zorlamadan gidiyor

Siz bence arabanın debriyajına alışkın olmadığınız için , yada aracın motoru açılmadığı için.Yoksa yeni qq dci yi uzun süre yayla yollarında kullandım.Kendi aracımda dci motor 200 tork.Bu motorun rampa performansı harika.Uzun süre kullananlar bilir.Bende tanıdığımıza yeni aldığımız yeni astra eco flex modelini rampada iki kere stop ettirdim.Nedenide araç yüklü, motor sıfır olunca bunun dışında da arabaya alışmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

quote:

quote:

Siz bence arabanın debriyajına alışkın olmadığınız için , yada aracın motoru açılmadığı için.Yoksa yeni qq dci yi uzun süre yayla yollarında kullandım.Kendi aracımda dci motor 200 tork.Bu motorun rampa performansı harika.Uzun süre kullananlar bilir.Bende tanıdığımıza yeni aldığımız yeni astra eco flex modelini rampada iki kere stop ettirdim.Nedenide araç yüklü, motor sıfır olunca bunun dışında da arabaya alışmak.

valla aldık bitti ama demekki araçtandı bu olay ama arka taraf falan dar geldi ya bana bagaj falan 3008 i bilirsiniz geniş qq dan

• 3008 çok çirkin bir araç ya paranıza yazık Qashqai varken diğerlerine bakmam bile .tşkr
  • quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

3008 çok çirkin bir araç ya paranıza yazık Qashqai varken diğerlerine bakmam bile .tşkr

üzerine para versen qq almam şahsen, o yüzden zevklerden bahsederken biraz daha az komik olmaya çalış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: complication

quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

3008 çok çirkin bir araç ya paranıza yazık Qashqai varken diğerlerine bakmam bile .tşkr

üzerine para versen qq almam şahsen, o yüzden zevklerden bahsederken biraz daha az komik olmaya çalış bence.

hoşlanmassın ayrı mesele ama neyse bence qq da güzel tasarım olarak ama donanım ücret bakımından tatmin etmedi beni ve 3008 ortada
  • Qashqai > Sportage > 3008 .
  • Walla bende QQ ve 3008 arasında kaldım , evet donanım ve iç tasarım/kalite açısından 3008 çok daha mantıklı ama yinede o dış görünüşüne alışamadım , bendemi sorun var desem , kime sorsam "abi bu nasıl bir tiptir" diyor , eşim bile daha showroom'a girer girmez "Sakın bunu düşündüğünü söyleme" dedi :( O yüzden QQ'da karar kılacağım sanırım , dünden beri bayileri arayarak fiyat almaya çalışıyorum bakalım en düşük ne alabileceğim.
    (Şu an itibarıyla QQ 1.5DCI Tekna için 60.000 TL aldım (Liste 61.370)
  • Bazı arkadaşlar için soyluyorum.

Peugeot sahiplerini hafta sonları servisden cıkmıyor olarak düsünüyosanız yanılıyorsunuz

Onun yerine ortalama 4,5 lt tüketimle, o sahil senin bu koy benim gezip dolaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakNSX -- 29 Haziran 2011; 14:04:22 >
  • Listedeki araçlardan 2 tanesi test edildi.

İzlenimler şu linkte mevcut:

http://forum.donanimhaber.com/m_49551522/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49551522
  • bir 3008 kullanıcısı olarak qq bana göre değil.
    önceki aracım 206 x-line otm.
    aracı almadan önce qq ve juke yi test ettim. otomatik vites olayı vasat durumda.ani hızlanmalar yapamıyorsunuz. virajda ister istemez tırsıyorsunuz. yüksek hızlarda güven vermiyor.
    iç konsol 3008 kadar göze hitap etmiyor. 3008 de cam tavan olayı ayrı bi olay. bagaj qq den daha geniş. motor gerçekten çok farklı 1 depo mazot ile normal kullanımda 1000 km ortalama. asi kullanımlarda 800 km. servis çok ilgili ve alakalı bi şikayetim yok.

2 çocuğunuz varsa 3008
    3+ çocuğunuz varsa 5008 tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.