Şimdi Ara

Nissan Qasqai Alıcam Yardımcı Olur Musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar qasqai almak istiyoruz ancak bütçemiz 70bin tl falan sizce hangi modeli almalıyız bu fiyatlarda 2011-12-13 ler var 2014 ler yeni kasa ama fiyatları daha yüksek haliyle yakıt tüketimi olarak daha iyiler hangi paket ve hangi modeli önerirsiniz?

Dizel araç bakıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fugitive35 -- 8 Ağustos 2017; 17:18:48 >

• 1.6 dizel otomatik
  • Bende 65k bandında bakıyorumda 2012 en fazla bulunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wrestling kullanıcısına yanıt
    evet temiz 2012 2013 de bulunuyor yakıt olarak 23 kuruş yakıyormuş şehir içi maşallahı var çok yakıyo 2014 ve üzeri yakıt olarak mükemmel ama fiyatları 80 binden başlıyo çok ya gerçekten 2012 hangi paketi önerirsin
  • Almayın, 1.2 kadjar çok daha iyi seçim olur. Zaten az yakıyor üstüne 2015

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    1.2 Kadjar ortalama 7.6 lt benzin yakıyor dizel araçları ise 85 binden başlıyor 2015 modelleri ustam
    Qasqai 2012 model karmada fabrika verisi 5.2 normalde 6lt olsun fiyat olarak 60 bin falan daha az yakıyor acaba ben mi yanlış biliyorum ?
  • 2015 modele 1 sene bindim sifir almıştım 1.5 dizel. Arabanin kasasi cok hosuma gittiginden aldim ama pisman oldum. Arabanin radyosu cizirtiliydi bikac kere servisle görüştük ve verdikleri cevap "Bu sikayetler cok geliyo nissan çözüm bulamadi" bu andan itibaren sogudum arabadan. Motora gelince bu modellerde kasa agir 1.5 dizelde serilik yoktu o yuzden. Keske 1.6 alsaydim dedim ama onunda ikinci el pazari ölüydü. 13 14 modellerde bu tarz sorun olur mu bilmiyorum kendi yasadiklarimi yazdim Allah kaza bela vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Fugitive35

1.2 Kadjar ortalama 7.6 lt benzin yakıyor dizel araçları ise 85 binden başlıyor 2015 modelleri ustam
    Qasqai 2012 model karmada fabrika verisi 5.2 normalde 6lt olsun fiyat olarak 60 bin falan daha az yakıyor acaba ben mi yanlış biliyorum ?

Şehir içi 6.8 ortalama 5.6, ve genelde bu değerlere yakın yakarsınız.

Biri 2015 yeni kasa diğeri 2012 eski kasa seçim sizin sonuçta.

• Satılık 2011 65 Binde Benzin Düz Vites Cam Tavan Kamera Navi Paketli Aracım Var Boyasız Kazasız.
    Renk Üzüm Siyahı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1000AREKLAM -- 8 Ağustos 2017; 16:29:25 >
  • ivback0 İ kullanıcısına yanıt
    Evet arabanın kasası benimde çok hoşuma gidiyor dediğiniz gibi 1.5 dizel bakıyoruz serilik sıkıntı yaşatır mı soru işareti bendede muhtemelen yeni kasalardan alamıcaz bütçe yetmiyor eski kasalara bakcaz inşallah hayırlısı olur.
  • 1000AREKLAM kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Dizel bakıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: Fugitive35

Şehir içi 6.8 ortalama 5.6, ve genelde bu değerlere yakın yakarsınız.

Biri 2015 yeni kasa diğeri 2012 eski kasa seçim sizin sonuçta.

Haklısınız araştırıcam onuda.
  • bizde büyük bir hevesle aldık 6 ay kullanamadan turbo hortumu diye başlayan arıza sinsilesi ile başladık garantisi dolmak üzereydi zar zor garantiye girdi bir kısmı diğer yarısını cepten ödedik..
    6000 bin lira fiyat çektiler..
    sonra öğrendikki bu araçlar kronik sorunluymuş. sonrası aracı sattık soğuduk kısacası..
    benim şahsi fikrim almazdım linkide burada bakın inceleyin..
    https://www.sikayetvar.com/nissan/ariza/servis/turbo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 9 Ağustos 2017; 5:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

bizde büyük bir hevesle aldık 6 ay kullanamadan turbo hortumu diye başlayan arıza sinsilesi ile başladık garantisi dolmak üzereydi zar zor garantiye girdi bir kısmı diğer yarısını cepten ödedik..
    6000 bin lira fiyat çektiler..
    sonra öğrendikki bu araçlar kronik sorunluymuş. sonrası aracı sattık soğuduk kısacası..
    benim şahsi fikrim almazdım linkide burada bakın inceleyin..
    https://www.sikayetvar.com/nissan/ariza/servis/turbo

Çok teşekkürler hiç bilmiyordum bunuda o nasıl bir arıza imiş 6000 bin maşallah kaç model idi sizin aracınız ?

• 2011 model Qashqai+2 1.5 Tekna model sahibiyiz.Araba şuanda 65kda ve şuana kadar sadece far ampulleri dışında sorun çıkarmadı, tabi oda sorun sayılmaz.Bence +2 modelini kesinlikle incelemelisiniz.Bizim araba genellikle şehiriçi kullanılıyor ekonomi 6-6.2 arası değişiyor, tabi trafik yoğunluğuna göre artış gösterebilir.Düz yolda 200km hızı görmüyor(Kaç sefer denendi),cam tavan açılmaması çok saçma sıcak havada açtığında resmen güneşin altındasın.Onun dışında kesinlikle tavsiye edebilirim.Bu fiyata jettaya bineceğime qashqai tercih ederdim.Başka sormak istediğiniz soru varsa cevaplamaya çalışırım.
  • 1000AREKLAM kullanıcısına yanıt
    Adamın bütcesi 70.000 tl
    senin arabanın ederi 50.000 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senyour

2011 model Qashqai+2 1.5 Tekna model sahibiyiz.Araba şuanda 65kda ve şuana kadar sadece far ampulleri dışında sorun çıkarmadı, tabi oda sorun sayılmaz.Bence +2 modelini kesinlikle incelemelisiniz.Bizim araba genellikle şehiriçi kullanılıyor ekonomi 6-6.2 arası değişiyor, tabi trafik yoğunluğuna göre artış gösterebilir.Düz yolda 200km hızı görmüyor(Kaç sefer denendi),cam tavan açılmaması çok saçma sıcak havada açtığında resmen güneşin altındasın.Onun dışında kesinlikle tavsiye edebilirim.Bu fiyata jettaya bineceğime qashqai tercih ederdim.Başka sormak istediğiniz soru varsa cevaplamaya çalışırım.

Baya iyiymiş muhtemelen bizde 2012 2013 alıcaz araştırmadayız hala yakıt olarak suv olarak iyi sayılır ama 2014 ve üzeri tüketim olarak çok iyi yapmışlar keşke bütçemiz ona yetişse ama zor.Yıllık taşıt vergileri vs ne kadar gideri oluyor bakımları ne kadar tutuyor acaba? Serilik olarak çok fazla beklentim yok 1.5(110bg) motor 1500 kg bi araç için seri olcağını düşünmüyorum.Cam tavan konusu hoşuma gidiyor arabaya farklı bi hava katıyor açıkçası.Aynen öyle bende jetta alacağıma gidip qashqai bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow12

Adamın bütcesi 70.000 tl
    senin arabanın ederi 50.000 tl

yok adam haklı baştan dizel diye yazmamıştım ben ondan dolayı yazmış teşekkür ederiz yinede :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.