Şimdi Ara

Nissan X-Trail turbo borusu hava kaçağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. 2017 model makyajlı kasa Nissan X-Trail'ın turbo borusunda hava kaçağı var ve değişim yaptırmak istiyorum. Orijinal parça 6140 lira, yan sanayisi 1800 lira. Acaba yan sanayi taktırırsam bana herhangi bir konuda sorun çıkartırmı ileri ki dönemde? Turbo borusu parça kodu: 14463-4be0d

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Özel Renault servisine gidip parçayı gösterin 1.6 DCI motor ise mutlaka bir Renault modeli ile aynıdır , orjinal yada kalite OEM parça bulabilirsiniz 6500 TL çok pahalı bence turbo hortumu için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç 1.6 dCi motor dediğiniz gibi ve fiyatta bize çok yüksek geldi. Kaliteli OEM parça satan bir yer varsa önerebilirmisiniz Ankara'da ise. Şimdiden teşekkürler.

• Turbo ile intercooler arasında olan boru ise araca ve şaseye özeldir, aynı motor da olsa başka model uymayabilir.

• Hortumu söküp Renault parçası satan yerlere sorun.
    Benim Ford Mondeo aracımın da turbo hortumu yırtılmıştı. Orijinali çok pahalıydı, yam sanayisi Ford parçası satan yerlerde yoktu. Volvo S60 1.6D ile aynı motor olduğunu bildiğim için Volvo parçası satan yerden Nisan ayında 400 liraya satın aldım.

Fakat motor kodunun da aynı olması lazım. Örneğin Focus veya PSA grubunun hortumları daha kısa ve dardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 15 Temmuz 2022; 12:31:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

Benim Volvo S40 içinde ben tam tersini yapıyorum Ford parçaları alıyorum daha ucuz :)

Konu sahibi için ise googleden yada çevrenizdeki Renault servislerine sorun bilemeyeceğim

• Rapro ureticisinde 2.0dci için Koleos ile ortak olduğu görülüyor.

https://www.rapro.com.tr/katalog?brands[0]=NISSAN&vehicleTypes[0]=passenger&models[0]=X-TRAIL#

Koleos ile Xtrail Şase tasarımı aynıdır.

Renault OYAK üzerinden muhtemelen 1.6Dci için de ortak parça alabilirsiniz.
    144604BE2B orijinal Renault

Ülkemizde narin kauçuk üretiyor.

www.narinkaucuk.com.tr
    25964 - 144604BE2C, 144604BE2B - TURBO BORUSU - Narin Kauçuk
    https://www.narinkaucuk.com.tr/urun/25964

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oto erdeme sorabilirsiniz

• Tekrardan merhaba. Renault'tan sormak çok mantıklı teşekkür ederim. Sonuçta aynı motor temel anlamda. Size danıştığım ürün bu:
    www.narinkaucuk.com.tr
    25956 - 144634BE0D, 144634BE0B - TURBO HORTUMU - Narin Kauçuk
    https://www.narinkaucuk.com.tr/urun/25956/144634BE0D
    Koleos içinde aynı parça geçiyor dediğiniz gibi ve uyumlu anladığım kadarıyla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.