Şimdi Ara

Nitelik Tersyüz Fizik Soru Bankası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap hakkında bilgisi olan veya çözen var mı soruları nasıldır yorum ağırlıklı veya işlemsel olarak ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün hocam önerdi ama alamaycağım biyolojisi gereksiz zor olduğundan onun yerine nihat bilgin yayın denzi bak derim
  • Sağolasın hocam ümidi kestiydim ama

• Hocam aldım kitabı 72 tl idi fotokopiden 22 ye aldım ve biyolojisi gibi değil öneririm güzel soruları var kasmamış yayın denizini geçen sene çözmüştüm bu arada mezunum da

• Ben de bir kısmını çözmüştüm geçen yıl, güzel kitap, palme ile yan yayınlar gibiler sanırım. Yorum ağırlıklı, müfredata uygun ve ne çok kolay ne çok zordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Onkolog

Hocam aldım kitabı 72 tl idi fotokopiden 22 ye aldım ve biyolojisi gibi değil öneririm güzel soruları var kasmamış yayın denizini geçen sene çözmüştüm bu arada mezunum da
    oha ya 72 ne ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onkolog kullanıcısına yanıt
    Rica ederim .Hocam ben de ümidi kesmiştim :D Konuyu takip ediyordum ama kimse yazmamisti.Bu kitabı alsam mı almasam mı ben de bilemedim yorumlara göre bakıcaz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF56195FD -- 28 Eylül 2018; 20:18:39 >
  • Ben aldım kitap hoşuma gitti soru tipeleri biraz palmeye benziyo(zaten aynı yayınevinin kitapları) yalnız kitap baya pahalı 57 liraya aldım
  • Öneririm hocam

• elifnp E kullanıcısına yanıt
    Aynen tam orta seviye olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.