Şimdi Ara

Nitron Kombi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni takılan Demirdöküm Nitron kombim aldığımdan beri sıcak suyu verimli ısıtmıyor , ya çok sıcak ya çok soğuk oluyor birden soğuyor birden aşırı derece ısınıyordu.

Dün aşırı yağmurdan sonra akşam sıcak su gelmediğini farkettim, kombinin üzerinde Fxx(koduna bakmadım) ve reset yaziyordu. Reset tuşuna basıp tekrar denedim ama su hiç ısınmadı, çok hafif ılık oldu sonra tekrar soğumaya döndü. İşin garibi bir miktar da su vardı kombi dolabının içinde.

Bugün servisi aradığımda türbin arızası gibi gözüktüğünü 90 TL karşılığında değiştirebileceklerini belirttiler. Ücret vermeyeceğimi cihazın garantisi olduğunu belirttim daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Arızayı kendim giderebilir miyim ?

• Bende vailant var, turbin denilen şey dönmediğinde sıcak su gelmez.

Fatih Bank Kombi ve Beyaz Eşya Servisiyoutube
    Demirdöküm Aden Kombi Akış Tirbünü Nasıl Değiştiriyoruz!
    https://www.youtube.com/watch?v=_wFIQ1Cilpk

İlkinde 60 tl verdim ( garanti bitmişti ) 2. sinde 10 tl turbini alıp kendim yaptım.

Garantili ise direk genel merkezden servis isteyin..Ücretsiz değişmeleri şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: daytone1

Bende vailant var, turbin denilen şey dönmediğinde sıcak su gelmez.

https://www.youtube.com/watch?v=_wFIQ1Cilpk

İlkinde 60 tl verdim ( garanti bitmişti ) 2. sinde 10 tl turbini alıp kendim yaptım.

Garantili ise direk genel merkezden servis isteyin..Ücretsiz değişmeleri şart.
    Teşekkürler, servis gidip geldi anakartın ıslandığını belirttiler kuruduktan sonra çalıştırdığımda F09 hatasi aldım. Su bir süre sonra ısındı fakat şimdi de oda termostatı alıcısı çalışmıyor , kış günü soğukta kaldık :) şimdi de 400 TL civarı kart değişimi teklif ediyorlar. Demirdöküm gerçekten pişmanlıkmış cihazı ayrı dert, servisi ayrı.

• Sana belki sorunlu cihaz denk gelmiştir. Bende atron var nitronun daha az özelliklisi. 2012 den bu yana sıkıntısız kullanıyorum. Dd rf 6001 ile beraber süper ikili...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ECA KOMBİ ARIZALARI
    18 yıl önce açıldı
    Kombi ısıtma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.