Şimdi Ara

NİVİDİA GTX 765M PROBLEMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir ara pc ye virüs girdi ve sistemi bozdu..
    tekrar format attım ve sistem düzeldi fakat ekran kartındaki ani performans düşüşünü toparlayamadım..
    normalde 60fps aldığım oyunda 10 dk geçmeden oyun ciddi takılmalara başlıyor..? her oyunda öyle.. min detay da kullansam max. detay da kullansam ekran kartı 5-10 dk içinde permormans düşürüyor?
    sebebi bilmek istiyorum? acaba diyorum 1 yıl oldu fan temizlemeyeli ondan mıdır ?
    msı ge60 294xtr serisinden bir leptop teşekkürler ARKADAŞLAR stresliyim pc de sıkıntı var diye tavsiyelerinizi bekliyorum

• Ekran kartı ısınıyor olabilir. Sıcaklık değerlerine baktınızmı oyun oynarken. Başlangıçta ısınmaya başlıyordur ama performansta sorun olacak kadar değil 10-15 dk sonra belirli bir kritik sıcaklığa gelince fazla ısınmasından dolayı performans düşüşü oluşuyordur. bunun için 10 dk yeterli bir süre zaten. 1 yıl tozmanlanması için güzel bir süreç tozlardan arındırılmalı ve termal macun yenilenmeli derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw kardeşim yarın ilk iş bunu deneyeceğim başka bir sebeb yoktur değil mi mesela ekran kartının zarar görmüş olması gibi
  • Sanmıyorum hocam işlemcinin termal macunu ve grafik kartının termal macunu yenilensin güzelce tozunu alsınlar düzeleceğini düşünüyorum. Her türlü fps artar bu yöntemle bilgisayar biraz daha serinleyeceği için. Diziüstü bilgisayarımın fanı bozulmuştu bir keresinde çalışmıyordu LOLe girdiğimde başlangıçta 30 fps 2 dk sonra 2-7 fps görmüştüm :D Sıcaklığın performansa etkisi büyük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.