Şimdi Ara

Niye bütün DJ kulagında kulaklık var ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Niye bütün DJ kulagında kulaklık var ???

(En Son Oy Tarihi: 28.7.2006)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anv_006 -- 27 Temmuz 2006; 22:19:14 >

• CD'leri dinleyip uygun zamanda çalan şarkıya karıştırması lazım.Denemek için o anda çalan şarkıyı kesemez.Ayrı bir playerda çalıp önce kulaklıktan dinliyor.Zamanı gelince de mekandaki hoparlörlere sürüyor.
  • ARtistlik olsun diye
  • evet 2 sarkı arasında gecis yapmak icin....
    quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

CD'leri dinleyip uygun zamanda çalan şarkıya karıştırması lazım.Denemek için o anda çalan şarkıyı kesemez.Ayrı bir playerda çalıp önce kulaklıktan dinliyor.Zamanı gelince de mekandaki hoparlörlere sürüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

ARtistlik olsun diye

bence bu daha mantıklı
  • ewt aynen öle ben yaptım bi ara dj lik.yani artistik patinaj la alakası yok
    quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

CD'leri dinleyip uygun zamanda çalan şarkıya karıştırması lazım.Denemek için o anda çalan şarkıyı kesemez.Ayrı bir playerda çalıp önce kulaklıktan dinliyor.Zamanı gelince de mekandaki hoparlörlere sürüyor.
  • nerdeydin bende ettim ama 1 hafta odan da atıldım zaten anlamadıgım için barda kimse yok dedim ferdi çaldım işten attılar... Şikayet etmişler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankaralıyım

• Şöyle bir mantık yürütebiliriz Tiesto dünyanın en büyük dj i onun artistlige gösterişe ihtiyacı varmı yani en azından kaldımı :=) onun her konserinde kulaklıgı hiç çıkartmadıgını görebiliyoruz buda arkadaşın açıklamasında oldugu gibidir yani şarkı geçişi için :)
  • KULAKLIK ARTİSTLİK GÖZÜKMÜO Kİ
  • Valla hiç kusura bakmayın ancak konu başlığı bence çok saçma,DJ mixer,turntable başında ne yapıyor,şarkı mixliyor canlı olarak,çalıyor...Duymadan mı yapacak o işi...
  • bu sorunun tek bir cevabı var onu da KİLL FOR YOU açıkladı zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.