Şimdi Ara

Niye Denizde Geçen Az Oyun Var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi niye denizde geçen az oyun var? Siz yinede strateji, savaş vs... her tür denizde geçen bi oyun yazın belki bilmediğimiz oyunlar buluruz

• deniz dediğin deniz kıyısı mı yani adadır , sahildir şudur budur falan . ( Dead Island vs )

ama yok öyle değilse denizde geçen nasıl bir oyun olabilir ki ?
  • Birçok oyun var denizcilik, korsanlıkla ilgili oyunlar. Indian company falan gibi :) Daha da birçok deniz ticaretine dayalı oyun bulunuyor piyasada :) Arayın eğer ilginizi çekerse.
  • Tamam sağolun ama günümüz olursa daha iyi oluyor öyle
  • Bence gunumuzde denizde gecen oyun yapilmasi zor neden dersen okadar su grafigini ekrana yansitmak kolay degil. Ekran kartlarini cok zorlar gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen suyla içli dışlı birşeyler mi istiyosun yoksa o ada atmosferine mi girmek istiyosun şimdi ?

ben pek anlamadım da ama söylersen iki türde de oyun önerebilirim
  • Suyla içli dışlı olmak iyidir
  • al sana suyla içli dışlı olduğun oyun suya istediğin gibi hükmet Hydrophobia Prophecy .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 19 Temmuz 2012; 14:53:43 >
  • Yav benim demek istediğim günümüz gemili bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

al sana suyla içli dışlı olduğun oyun suya istediğin gibi hükmet Hydrophobia Prophecy .

iki gündür bu oyunun adını hatırlamaya çalışıyorum

• İsteğe bağlı olabilir etki tepki meselesi burada ilk defa böyle bir soru soran forumdaş gördüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.