Şimdi Ara

Niyetim 1050 Ti almaktı ama Rx470 4 GB aldım, 801.21 TL + Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, önceki mesajlarda da belirttiğim gibi Msi Rx470 Armor 4G almaya karar vermiştim, siparişi verdim.

Ürünler gelmiş, sipariş durumum tedarik sürecinden Hazırlanıyor durumuna geçmiş.

Aldığım ürün;
    http://www.nanokatalog.com/Ekran-Karti-MSI-Radeon-RX-470-Armor-4G-OC-4096MBPCI-EDVIHDMI3xDP,PR-102089.html

MSI
    Ekran Kartı MSI Radeon RX 470 Armor 4G OC 4096MB.PCI-E.DVI.HDMI.3xDP
    Stok Kodu : V341-021R
    Fiyat : 801.21 TL
    Kategori : Ekran Kartları
    Garanti Süresi : 24 Ay

Bence fiyat güzel. Sizce sıcak fırsatlar bölümüne konu açılır mı?

Yarın kargoya verilirse cuma günü elimde olur. Gelince resimleri çeker paylaşırım.

************** Güncelleme *************

Nanokatalog.com adlı siteden Inno3D GeForce GTX 1050 Ti Compact 4GB modelini sipariş verdim. Fiyat olarakta hesaplı geldi. Daha önce aynı siteden Artic Cooling marka fanlardan almıştım ve memnun kalmıştım.

Sipariş verdiğim ürün yoldaymış bir haftaya kadar stoklarımıza girecek dediler.(sitedeki görsel yanlış, doğru ürün alttaki)

http://www.nanokatalog.com/Inno3D-GeForce-GTX-1050-Ti-Compact-4GB-GDDR5-128-bit-1290Mhz-7Gbps-DP-HDMI-DVI-FAN-Ekran-Karti-N105T-1SDV-M5CM,PR-101151.html

Stok Kodu : N105T-1SDV-M5CM
    Fiyat : 594.00 TL

Yabancı siteleri ve youtube videolarını inceledim.Ürün güzele benziyor.

Bu fiyatlarda ürün arayan arkadaşlar bakabilir.

inno3d, xfx , palit ve Gainward markalı ekran kartları var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 10 Şubat 2017; 10:7:58 >

• Inno3D eski bir markadır.

Güncel malları nasıl bilmiyorum fakat 1050Ti sonuçta, refer pcb olsa bile iş görür.
  • Bugün bende konuştum nanokatalog ile online chatten inno3d distribütörü imisler distribütör ürünleri hariç hepsi yurtdışından geliyormuş fakat yurtdışı garanti işlerini onlar yapiyormus.

Benim düşüncen iyi olabilir fakat yurtdışından gelen ürünlerde arıza çıkması durumunda muhtemelen bekleme süresi biraz daha uzundur güvenilir bir firmaya benziyor aldıktan sonra sizde düşüncelerinizi bizimle paylasirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 30 Ocak 2017; 15:44:28 >
  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    Ellerinde varsa yenisiyle değiştirirler sanıyorum bir sıkıntı olursa hani. Arızalı ürün için de değişimlerini yapsınlar yurt dışından.

Müşteriyi aylarca bekletmek olmaz.
  • Ürün gelsin, küçük bir incelemesini yaparım.

Ancak 1 hafta kadar bekleyeceğim galiba. Firmanın n11.com mağazasındaki yorumları güzel. İnşallah sorunsuz tamamlanan bir alış veriş olur
  • Inno3d gtx 770 kullaniyorum, tek problem sogutmasi biraz zayif kaliyordu onuda arctic twin turbo II ile degistirdim, overclock potansiyelide iyi genelde, inno3d kotu bir marka degil.

Fiyati cok iyiymis
  • Bu arada ben dayanamadım ve onu bekleyeceğime bunu beklerim dedim RX 480 ARMOR 4G OC aldım. :)

https://www.amazon.com/gp/product/B01M368YOU/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

• quote:

Orijinalden alıntı: akin.ozsk

Bu arada ben dayanamadım ve onu bekleyeceğime bunu beklerim dedim RX 480 ARMOR 4G OC aldım. :)

https://www.amazon.com/gp/product/B01M368YOU/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

hocam bu kart 662,47 tl diyor döviz çeviriciyle baktım da ben pek anlamam rx 480 ler için iyi bir fiyat değil mi? niye bu kadar ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: MatrixCode

quote:

Bu arada ben dayanamadım ve onu bekleyeceğime bunu beklerim dedim RX 480 ARMOR 4G OC aldım. :)

hocam bu kart 662,47 tl diyor döviz çeviriciyle baktım da ben pek anlamam rx 480 ler için iyi bir fiyat değil mi? niye bu kadar ucuz

4 cigolayt olduğu için olabilir.

• Hocam gelince inceleme yaparsan iyi olur
  • @_Dominic_Toretto_ Öyle yapmaları gerekir yinede yurtdışından kart almaktansa Türkiye içi bir firmanın bu hizmeti vermesi güzel.

@MatrixCode Kargosuda var 850tl civari yapıyor, fakat arıza oldugunda garanti ile kendiniz uğraşıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatrixCode

quote:

174 dolar ABD için bizim için 48 dolar gibi ücret de kargo ve vergi ekleniyor.

• Arkadaşlar, ben amazondan verdiğim siparişi de iptal ettim.Özellikle garanti kısmı aklımı çok karıştırdı. Nanokatalog.com un ürünlerinin stoklara girmesini beklemeye karar verdim.

Hayırlısı olsun inşallah...
  • evet kargoyla 896 lira ediyor garanti vs. de sıkıntı o zaman bir espirisi kalmıyor
  • Bence doğrusunu yaptiniz arıza durumunu her zaman düşünmek lazım.
  • Zaten 42 inç televizyon da haftada bir ya da iki saat 1080p oyun oynamak için 1050 ti ya yeterli olur gibi geliyor. Rx480 alınacaksa 8GB alınmalı 4 GB olursa bence RX 470 1080p için daha mantıklı. Sitede amazondaki kartın rx470 olanı var o kartı Aslında gözüme kestirdim stoklara girince tekrardan 1050 Ti Mi RX 470 mi düşünmem gerekecek
  • İnno 3d fx5600 almıştım 2004 de hey gidi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 30 Ocak 2017; 20:23:40 >
  • Ufacık fan kafayı utuler.
  • Inno3D GeForce GTX 1050 Ti Compact 4GB : Fiyat 594.00 TL
    MSI GTX 1050 TI 4GT LP 4096MB : Fiyat 750 TL

Sizce hangi kartı almak daha mantıklı, 150 TL Fark var.

Yada 2.el gtx970 mi almalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numan9089 -- 31 Ocak 2017; 11:3:38 >
  • Benim fikrim büyük fanlı bir ekran kartı almanız. Münkünse eğer 2 büyük fanlı modellerden. Küçük fan ses olarak memnun etmeyebilir.

Yanlışım var ustadlarım düzeltsin:

* 2-3 fan olursa, bakır alüminyum karışımlı kocaman soğutucular oluyor. Pasif soğutma ile idare edilebildiği için fanlar duruyor. Masaüstünde tam sessizlik. Oyunda da çok rahatsız etmiyor.

* 1 fan olursa ve büyük olursa genelde oyun oynamayan kesim için masaüstünde çok yavaş dönüyor, arada bir oyun oynarken gelen sese pek takmamak gerekiyor.

* 1-2 küçük fan olursa o zaman çok ses çıkartıyor :D

Zaten ilk iki örnekteki gibi aynı ürün ve farklı soğutma olursa da fiyat farkı oluyor.

Anlatabildim galiba...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.