Şimdi Ara

Niyetim 1050 Ti almaktı ama Rx470 4 GB aldım, 801.21 TL + Kargo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nanokatalog'dan alabildiniz mı ekran kartını?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hayır almadım. Yeni parti ürünler Cuma günü gelecekmiş.Türkiye'ye aynı gün işlemleri biterse o gün yollayacaklar ını söylediler. Ama ben Pazartesi yada salı günü yollarlar diye düşünüyorum. 1050 ti almaktan vazgeçtim yerine RX 470 Almaya karar verdim gelince hemen sipariş vereceğim. küçücük bir incelemesini de yapmayı düşünüyorum.

• İyi bir seçim yapmışsınız ne kadara alıyorsunuz, incelemeyide bekleriz bende MSI Rx 480 armor almak istiyorum 1100tl ye geliyor

• http://www.nanokatalog.com/Ekran-Karti-MSI-Radeon-RX-470-Armor-4G-OC-4096MBPCIEDVIHDMI3xDP,PR-102089.html

Radeon RX 470 ARMOR 4G OC Radeon RX 470 4GB GDDR5

Ben bu ürünü almayı düşünüyorum...

• Ben bu konudan nedense şüphelendim sanki reklam kokan hareketler bunlar.
  • Arkadaşım herkesi kendiniz gibi düşünmeyin.

Ben konu içerisinde ürünü satın aldım dedim. Resim aşağıdadır.
    Daha önce başka alış veriş yaptım, memnundun dedim; resim aşağıdadır.
    İptal ettim amazondan rx480 aldım dedim; resim aşağıdadır.
    Daha sonra onu da iptal ettim dedim; resim aşağıdadır.

Rx470i de satın almayı düşünüyorum dedim, gelmesini bekliyorum dedim; resim aşağıdadır.

Artık inanmışsındır umarım...

Niyetim 1050 Ti almaktı ama Rx470 4 GB aldım, 801.21 TL + Kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 3 Şubat 2017; 12:44:41 >

• Reklamlik bir durum yok piyasaya göre fiyatı uygun ben müşteri olarak buna bakarım, ayriyeten önceden açılmış konusuda var.

• iyi fiyata almışsın şu an pahalanmış.
  • Konunun ilk mesajında ki fiyat efsaneymiş, tekrar zor denk gelir böylesi.

Yalnız bir çok kartta ki fiyatlar dövizin tırmanmadan önce ki hali gibi. Site de güvenilir deniyor, hadi hayırlısı bakalım.
  • Arkadaşlar, önceki mesajlarda da belirttiğim gibi Msi Rx470 Armor 4G almaya karar vermiştim, siparişi verdim.

Ürünler gelmiş, sipariş durumum tedarik sürecinden Hazırlanıyor durumuna geçmiş.

Aldığım ürün;

MSI
    Ekran Kartı MSI Radeon RX 470 Armor 4G OC 4096MB.PCI-E.DVI.HDMI.3xDP
    Stok Kodu : V341-021R
    Fiyat : 801.21 TL
    Kategori : Ekran Kartları
    Garanti Süresi : 24 Ay

Bence fiyat güzel. Sizce sıcak fırsatlar bölümüne konu açılır mı?

Yarın kargoya verilirse cuma günü elimde olur. Gelince resimleri çeker paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 8 Şubat 2017; 20:14:35 >
  • Arkadaşlar kartım yola çıktı, inşallah yarın elimde olur.

Ben iyi fiyata aldığımı düşünüyorum. Bu dolar kuru ile daha aşağısı zor her halde...

• Hayırlı olsun bir kaç fotoğraf atarsiniz artık

• Bu rx 470 i baktim pek bilinmiyor armor modeli nedenini anlamadim yoksa kart yeni mi çıktı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kartım geldi, ancak kutusunu daha iyi açamadım sadece üstten bir resmini çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 10 Şubat 2017; 15:21:14 >

• Kartın hayırlı olsun güle güle kullan.....

• Hayırlısı olsun, güle güle kullanın. Armor serisi de iyi bir serisidir MSI'ın. Soğutması da fena değildir. Tabi üründen ürüne de değişiyor, Amd, Nvidia gibi. Kart güzel yine de. Bu fiyata denk gelmiş zaten kaçırmak olmazdı. Umarım sorunsuz güle güle kullanırsınız. Bu arada koruma bandı açık değildi değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 10 Şubat 2017; 14:47:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutu üzerinde koruma bandı yok. Içinden garanti belgesi çıkmadı. Aynı amazondan alışveriş yapmışsın gibi.

Ürünün garantisi ithalatçı firma tarafından sağlandığını söylediler. Herhangi bir durumda ben kartı Nano katalog firmasına göndereceğim.. Onlar benim yerime kartı yurtdışına gönderecek miş

Eğer Yurtdışından değişim çıkarsa ellerindeki kartı bana gönderip Yurtdışından gelen kartı kendi stoklarına koyacaklar mış. Bu sayede Garanti süresine en aza indireceklermiş

• Gerçekten güzel duruyor hayırlı olsun

Yalnız bandrol olmasa bile beyaz jelatinle kaplı olması gerekmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 10 Şubat 2017; 15:5:5 >
  • Aslında Bu üründe yurtdışı sayılır, firma paralel ithalat ile kartı getiriyor .

Aslında kendimde amazondan alabilirdim ama garanti ile uğraşması çok kafamı karıştırdı .Herhangi bir sorun olduğunda da onlara göndermemizi istiyor.

Aynı paralel ithalat cep telefonu gibi.

Akşam eve gidince sisteme takıp deneyeceğim. Sıcak fırsatlar bölümüne de konu açmayı düşünüyorum...

• akin.ozsk kullanıcısına yanıt
    sagol sayende inno3d 1050ti aldim 630liraya cokda uyguna veriyor nanokatolog bugunku kura nazaran

Gayet ilgili bilgili insanlar gidip perpa dunkanlarindan teslim aldim urunu teslim aldiginizdaki kuru baz aliyorlar

Yakinda incelemesini yaparim

Bu fiyatlara TR de 1050ti satis yapan baska firma yok sahsen ben aradim bulamadim
    Garantisi tipki corsair urunler gibi direk degisim yapiyorlarmis en ufak biseyde daha oncede bu firmadan bilgisayar kasasi almistim ben sahsen cok mennunum bu arada ana firmalari almanyadaymis bayagi disiplinli bi firma anliycaginiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 10 Şubat 2017; 15:33:12 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.