Şimdi Ara

Nk olay 3 otmatik ödeme talimatına 150 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ⦁ Kampanya, 25.10.2024 - 25.11.2024 tarihleri arasında ilk kez otomatik fatura talimatı veren müşteriler için geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak için talimatın sadece N Kolay Mobil üzerinden verilmesi gerekmektedir.

⦁ Her oluşturulan otomatik fatura talimatı için 50 TL, her müşteri kampanya kapsamında toplamda maksimum 150 TL kazanılabilir.

⦁ Kampanya süresinde kazanılan ödüller, talimat verildikten bir sonraki iş günü içerisinde N Kolay sanal karta yüklenecektir. İadenin yapılacağı tarihte N Kolay sanal kartının açık olması gerekmektedir. Sanal kartı olmayan kullanıcılar, yükleme öncesinde N Kolay Mobil'de "Kartlar" menüsünden sanal kart oluşturmalıdır.

⦁ Fatura talimatının, talimatın verildiği tarihten sonra, ilk 1 ay içerisinde iptal edilmesi durumunda verilen ödül geri alınacaktır.

⦁ N Kolay bir Aktif Bank markası olup kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• faturaya 50 lira fena değil, naysda %5 var cok azdı bunu kullanırım teşekkürler.

• Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    Axess her faturaya 250 veriyor. ama yüzde 5 de komisyon kesiyor her faturaya. (turkcell faturası için komisyon gösteremedi, onu ekledim, igdaş enerjisa için gösterdi)

https://www.axess.com.tr/axess/sayfa/1/9246/ekim-ayi-sonuna-kadar-fatura-talimatlarina-1250-tl-chip-para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    Nays her ay veriyor
    Bu bir defaya mahsus

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Telefon faturalarına garanti ve Akbank kesmiyor. Diğerlerinin 6 aylık 100tl kurtarır mı bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    • Kampanyadan ödül kazanmanız durumunda, ödül yükleme tarihinden itibaren 6 ay içerisinde iptal etmemeniz ve Otomatik Ödeme talimatı verdiğiniz faturaların tahsilatının karttan yapılmış olması gerekmektedir. Aksi takdirde chip-para taahhüt sonunda geri çekilecektir.

6 ay baglıyor axesimde yok zaten ama eyv ihtiyacı olan vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    • Kampanyadan sadece bilgilendirilen müşteriler yararlanabilir.
  • Bende bu kampanya vardı yanliz dün baktım kalkmış arada kaldım ne yapsam bilemedim

• kişiye özel mi? geçen de vardı bana iadeyi vermediler. Sadece sms gelen veya uygulamada kampanya çıkanlara mı özel

• Şartlara iyi bakın, biryerlerinde mutlaka yeni müşteri şartı vardır.

• 3'e 150₺ az zaten

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

kampanya kalkmış zaten,aktif 150 vermeye kıyamamış herhalde

• Bana dün msj gelmiş ama bicok şehir yok. Sadece TTNet verebildim. Elektrik su ,aydın konya yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 2 Kasım 2024; 20:51:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.