Şimdi Ara

NMK ŞİRİNCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben eylülde oradaydım öyle rahat ve güzel ortam yok mezuna kalırsam bi daha gidicem net :D Çok güzel arkadaşlar edindim ve o şirince geceleri... :D Anlatılmaz yaşanır net. Kimse kimseye karışmıyor. Dönüşte şişelerce şaraba para yatırıp beş kuruşsuz dönmek de cabası..

• bu sene 10.sınıf bitiyor bu kamplara katılmalı mıyım? Bana faydası ne olur ? Hangi programa katılmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av. Harvey Specter

bu sene 10.sınıf bitiyor bu kamplara katılmalı mıyım? Bana faydası ne olur ? Hangi programa katılmalıyım?

Tam olarak beklentin ne köyden? Ona göre cevaplayabilirim.
  • Farklı bir bakış açısı kazanmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kancan2087

quote:

bu sene 10.sınıf bitiyor bu kamplara katılmalı mıyım? Bana faydası ne olur ? Hangi programa katılmalıyım?

Kaç para dostum ortalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lahmacun Dede

quote:

Orijinalden alıntı: kancan2087

quote:

Kaç para dostum ortalama

Şimdi lise programlarının durumu daha farklı.

Fiyatlar için adreslere tıklayın.

Nesin Matematik Köyü 2016 Lise Yazokulları

http://nesinkoyleri.org/etkinlikler/2016-lise/index.php

2016 Mustafa Yağcı Lise Programları

http://nesinkoyleri.org/etkinlikler/2016-my/index.php

Ben Lisans ve Lisansüstü programlardayım. Ama bilgim var lise prog. ile ilgili. Mustafa Yağcı programları YGS LYS işler. Diğer Lise programları üniversite konuları ve üniversitelerden gelen akademisyenler işler Ali Nesin, Salih Durhan vs.

Şimdi Amaç YGS LYS içinse Mustafa Yağcı programları daha mantıklı. Her derse Mustafa Hoca girmez. Bir hoca daha vardır. Ki bu hoca Matematik derslerine girer, Geometri'ye Mustafa Hoca girer.

Sizlere tavsiyem Mustafa Yağcı, Mahsum Öztürk ikilisi varsa o programa gitmeniz. Bu ikili baya iyidir.

Ama diğerlerine de gidebilirsiniz.

Bakış açısı kesinlikle kazanırsın. Eğer olay Matematiği öğrenmek ve çalışmak ise (bu iki sözcüğe dikkat!) git. Hani oraya gidip derslere katılıp sonra o bilginin üstüne çalışmazsan kesinlikle unutursun.

Çalışılan bilgi unutulmaz ama öğrenilen bilgi unutulur.

Sorun varsa alabilirim kardeşim.

• Diğer lise programına katılmak istiyorum mustafa yağcının başvuruları dolmuş.Bir de konaklamayı sizce çadırda mı koğuşta mı tercih etmeliyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kastamonu Bungalov Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Diğer lise programına katılmak istiyorum mustafa yağcının başvuruları dolmuş.Bir de konaklamayı sizce çadırda mı koğuşta mı tercih etmeliyim?

Sana bağlı.

Hani dersen 8 kişi takılalım arkadaşlarla diyorsan Koğuşta. Ama sen falan götüremem dersen Çadır.
  • Av. Harvey Specter kullanıcısına yanıt
    Bence 11in yazında gitmelisin dostum yoksa bi işe yaramaz yani kanımca. Çünkü ispatlara dayanıyor böyle oraya gidip mal gibi kalma derim. Ve konular hakkında ön bilginin olması şart bence. Ha yok ortam olsun diye gidiyim diyorsan o başka. Ve bence koğuşta kal çadır mantıksız. Hem daha eğlenceli olur.
  • ortalama 1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: sairalinde9

ortalama 1000

ygs bitiyor mu hani kaç konu biter
  • ben 12.sınıf konularına gittim ygs kampında degildim ama bitiriyorlar bütün ygs mat geo kitapları ordan alıyosun zaten
  • quote:

ben 12.sınıf konularına gittim ygs kampında degildim ama bitiriyorlar bütün ygs mat geo kitapları ordan alıyosun zaten

yazın mı gitmiştin ?
    ortam var mı sıkılır mıyım

tuvaletleri nasıl
  • ortamın alası var :D tabii asosyal biri degilsen. Tuvaletleri görevler oluyor sen temizliyosun :D orta, evet eylülde gittim hepsi yazın zaten kampların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmedamla9 -- 22 Mayıs 2016; 21:56:37 >
  • quote:

ortamın alası var :D tabii asosyal biri degilsen. Tuvaletleri görevler oluyor sen temizliyosun :D orta, evet eylülde gittim hepsi yazın zaten kampların

fena sosyalimdir dur biz senle bi özelden konuşalım kanka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.