Şimdi Ara

NNT BOR POWER NANOTEKNOLOJİ YAKIT DÜŞÜRÜCÜ MOTOR KORUYUCU KATKI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu motor koruyucu ve yakıt düşürücü denilen ürünü 1 ay önce bir internet sitesinden aldım.
    Ürünü arabama koymadan önce (2000 model Opel Astra) servisime danışayım da oyle koyayım dedim. Servisime gittiğimde kesinlikle motora bu ürünü koymamı kabul etmedi.
    Almış olduğum ürün şimdi bagajda beklemektedir.
    Sizleerden ricam, Bu ürünü aranızda kullanan varmı, varsa hangi araçlar için kullanılmakta( benim aracıma uygunmudur)
    ve ciddi ciddi performans artışı sağlamaktamıdır. Yoksa 30 küsür YTL verip aldığım ürünü çöpe atacagım valla.

• Bide böyle reklam yapmışlar

Ekonomik ve Mekanik Kazanımlar
    1- Dizel ve benzinli araçlarda 7% -10% yakıt tasarrufu.
    2- Motor yağ kulanım ömrünün 2 kat artması.
    3- Performansın ( Beygir Gücü ) 9% artması.
    4- Motor rektefiye ömrünün 100% artması.
    5- Motor parçalarında sürtünme ve aşınmaların 70% azalması.
    6- Motor yağı ısısını sabitleyerek ,hareket ve buharlaşmadan kaynaklanan yağ kaybının önlenmesi ve yağ yakmayı önlemesi.
    7- İlk marşa basıldığında sürtünme ve aşınmaları en aza indirmesi.
    8- Karteri delinip yağı eksilen aracın 1-3 saat süreyle yolculuk yapabilmesi.
    9- Motor sesinin azalması ve egzoz gazlarını minimum seviyeye indirerek ekolojik dengeye fayda sağlaması.
  • Bence hiç kullanmayın...

Yağ üreticisi firmaların bahsettiğiniz ürünü geliştiren firmalardan yüzlerce kat fazla ar-ge bütçeleri var ve yağlarının içerisinde çok daha başarılı katkıları zaten kullandıklarını düşünüyorum...
  • senin 2000 astra lpg li değil mi?(LPG indirimi isteği konusunda yazmıstın.)
    nedir bu ekonomi çılgınlığı?yaksa yaksa aracın zaten 25 kurus yakıyordur benzinde.%10 tasarruf ettirse 22,5 kurus olur benzinde.LPG dede verim genelde %50 dir...
    LPG dede 12,5-13 kuruş civarı yakacaktır aracın...Bence LPG ile sistemlerini felç ettirdiğin Güzelim Opel in birde bu ürünlerle ömrünü yeme...

Sadece tavsiye...

Mesela aracın şöyle 1990 model falan olsa tamam al kullan derim.Motor a bakım vesaire vaadleri var.Ancak 2000 model araçta kullanmanı önermem açıkçası...
  • Ürünün ismi bile ne kadar uzun. Nano teknolojiymiş. İşlemcimi bu yahu ne nanosu, hem ne garanti veriyorlar, tutki koyduk ve motor bozuldu, o zaman ne yapıcaz
  • Böyle süslü isimlere kanmayın yahu. Nano teknolojiymiş peh. Bitanesinin kullanma kılavuzunda kullanmadan önce çalkalayınız yazıyordu öksürük şurubu sanki meret. Hikaye bunlar. Motor yağına koyacağın katkı homojen bile değil düşünsenize peh peh peh Bunların çoğu metale sıvanıyor. Yapışıyor. Yağlama kanalcıklarını tıkıyor. Viskoziteyi artırıyor. Yani yağı kalınlaştırıyor.

Şahsen ben böyle yakıt tasarrufu sağlayan motor ömrünü filan artıran gerçek bir buluş yapsam şişesini 1-2 milyardan satarım. Zaten işe yarasa efsane olur. Peynir ekmek gibi satılır. Kıyamet kopar, ortalık bu ürünle ilgili haberlerden geçilmez.

Saf insanımızı yoluyorlar bunlar kaz gibi yoluyorlar. Yazık

• sevgili naten,
    evet aracım lpg li doğru diyosun.
    Bu sistemin yukarıda yazdığım gibi motoru koruduğu, aşınmaları azalttığı ve motora yüksek performans kattığı sebeplerinden dolayı kullanmak istedim.
    Ha bu arada LPG de aracım hiçte felçli değil. İtalyan Landi Renzo sistemiyle ne performansda azalma var nede diğer aksamlarda.
    Bu arada Sıralı sistemin enjektörlerini test edeyim diye otobanda 200 ü de gördüm. LPG ye karşı çıkanlara duyrulur
  • bu tür yakıta katılan mucizevi katkıları, enjektör temizleyicieri depoda tortu , birikinti oluşturabildikleri için kesinlikle tavsiye etmiyorlar. Bunların bıraktığı tortu falan gidip bir yerleri tıkayabiliyormuş. Servisten bana öyle söylediler...Denemek için bir tane alıp cam kavanoza koyup beklemek lazım bakalım tortu yapıyor mu?

Servisin yalancısıyım bana onlar öyle söyledi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 27 Eylül 2006; 16:29:59 >
  • Arkadaşlar bu ürünü aranızda hiç kullanan yokmu ya.
    ürünü açıklayıcı bilgiler aşağıdaki linkte üstelik ODTU onaylı.
    gelde inanma.
    http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=&pId=598449&aType=product&catId=3902
    bu arada enjektörleri temizlemek için nasıl bir katkı kullanıyorsunuz
  • Nanoteknolojimi,o ne yav?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenforest08

Bide böyle reklam yapmışlar

Ekonomik ve Mekanik Kazanımlar
    1- Dizel ve benzinli araçlarda 7% -10% yakıt tasarrufu.
    2- Motor yağ kulanım ömrünün 2 kat artması.
    3- Performansın ( Beygir Gücü ) 9% artması.
    4- Motor rektefiye ömrünün 100% artması.
    5- Motor parçalarında sürtünme ve aşınmaların 70% azalması.
    6- Motor yağı ısısını sabitleyerek ,hareket ve buharlaşmadan kaynaklanan yağ kaybının önlenmesi ve yağ yakmayı önlemesi.
    7- İlk marşa basıldığında sürtünme ve aşınmaları en aza indirmesi.
    8- Karteri delinip yağı eksilen aracın 1-3 saat süreyle yolculuk yapabilmesi.
    9- Motor sesinin azalması ve egzoz gazlarını minimum seviyeye indirerek ekolojik dengeye fayda sağlaması.

Hocam gözünü seveyim kanmayın böyle şeylere yaaa. %9 beygir gücü için adamlar binlerce ytl harcıyorlar motora, aşınmaları azaltmak için neler yapıyorlar bir bilseniz. bide ne demişler utanmadan yaaa kartel delincek yağ biticek o halde arabada o halde 3 saat gidecek haaa. Sakın yanılıpta denemeyin valla %10 yakıttan tasarruf edicem diye yalan olur motorunuz. 2 yıllık LPG maliyetin kadar para verip motor yaptırırsın o zaman Aman arkadaşlar tekrar söylüyorum böyle süslü yalanlara kanmayın. Yetkili bir servisin önermediği hiçbir katkıyı koymayın motorunuza.

• quote:

Arkadaşlar bu ürünü aranızda hiç kullanan yokmu ya.
    ürünü açıklayıcı bilgiler aşağıdaki linkte üstelik ODTU onaylı.
    gelde inanma.
    http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=&pId=598449&aType=product&catId=3902
    bu arada enjektörleri temizlemek için nasıl bir katkı kullanıyorsunuz

Shell laboratuarı ve İTÜ onaylı diyor bu linkte...

Demesi kolay...

Ben de motor yağına kereviz suyu koydum, %30 tasarruf... ODTÜ kampüsündeki dolmuşlar bile benim katkıyı kullanıyor...

• zaten servisim yağı koydurtmadı da,
    bende netten görünce onca süslü yazıya almış bulundum..
    şimdi napacagım kara kara onu düşünüyorum
  • abi bi 30ytl için canını sıkmaya değer mi canım abijim ya
  • yok be canımı sıktığım için değil,
    ürünün özelliklerini okuyup ciddi sanıp aldandığım için üzülüyorum.
    yoksa dediğin gibi 30 YTL sonunda...
  • Evet hocan sıkma canını. Banada birgün benzin istasyonunda 15Ytl ye enjeksiyon temizler diye bişiyler koydular depoya. Bin pişman olmuştum sonra, o depodaki benzin bitene kadar gaza basamamıştım tekliyip duruyodu motor yüksek devirde. Bida da asla almadım öyle şeyler.
  • quote:

zaten servisim yağı koydurtmadı da,
    bende netten görünce onca süslü yazıya almış bulundum..
    şimdi napacagım kara kara onu düşünüyorum

20 ytl ye senden alırım...

ben daha önce 2 aracımda da kullandım...ilk kullandığım motor silk adlı üründü...ikinci kullandığım bu üründü.... şu sıralar bir arkadaşa da koyacağız....

ilk aracım opelde ve şimdiki aracım clio da bariz bir ses azalması ve çekiş artışı var... koyalı 22 bin km oldu ve bir zararı olmadı zaten yok...

"zaten servisim yağı koydurtmadı da" demişsin....madem servisi çok dinliyorsun sözünden çıkmıyorsun, servis sana lpg taktırma demedi mi????

servisler lpg ye de karşılar...

teklifim geçerli satarsan alırım....

• grkn teklifin için teşekkürler,
    1- Opelin hangi aracına koydun bu katkıyı,
    2- LPG konusunda belki inanmayacaksın sıralı sistemin takılmasında servisim ön ayak oldu.. Hatta kime taktıracagımı ve ne fiyata taktırmam gerektiğini bile baba servisim soyledi..
    3- tekilifin içinse sattım gitti, özelime mail at adresi, ödemeyi ve kargo işini konuşalım
    Bye
  • quote:

grkn teklifin için teşekkürler,
    1- Opelin hangi aracına koydun bu katkıyı,
    2- LPG konusunda belki inanmayacaksın sıralı sistemin takılmasında servisim ön ayak oldu.. Hatta kime taktıracagımı ve ne fiyata taktırmam gerektiğini bile baba servisim soyledi..
    3- tekilifin içinse sattım gitti, özelime mail at adresi, ödemeyi ve kargo işini konuşalım
    Bye

sayın greenforest08
    1-opel vectra ya motor silk koymuştum clio ya nnt koydum, aynı ürün fark yok niye daha fazla ödeyeyim ki...zaten fark olmadığı belli oldu...opel 290 bin km deydi ve baya toparlandı....clio ise 1.4 olmasına rağmen normalden çok daha atak oldu...

2-ayrıca sıralı sistem de var araçta...yakıt 106 bin ile 120 bin arası seyrediyor uzun yolda...

3-ben de ciddiyim ancak kutu açılmamış olmalı kesinlikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.