Şimdi Ara

NO İP YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu sitede nasıl kayıt yapacağız...bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganji -- 2 Aralık 2006; 21:15:03 >

• onu yapıyorum..ama hala ip değişiyor....başka birşey yapmak gerekli mi?
  • buraya uye olmanin avantajlari ne ki
  • IP'niz tabii ki değişecek zaten bu program dinamik IP'nizi belli bir domaine adayarak isteyenlerin sizin bilgisayaranıza bu domain'i yazarak ulaşmasını sağlıyor. Siz bir sunucu açtınız diyelim ki, ama dinamik IP sahibisiniz, başka insanların sizin dinamik IP'li sunucunuza bağlanırken kullanması için No-IP'den kendinize bir domain alıp bilgisayarınıza No-IP'yi kuruyorsunuz ve IP'niz değiştiği zaman program sisteme haber verip domaine sizin yeni IP'nizi adıyor. Böylece başkaları sadece abc.no-ip.org gibi bir domain ile size ulaşabiliyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

IP'niz tabii ki değişecek zaten bu program dinamik IP'nizi belli bir domaine adayarak isteyenlerin sizin bilgisayaranıza bu domain'i yazarak ulaşmasını sağlıyor. Siz bir sunucu açtınız diyelim ki, ama dinamik IP sahibisiniz, başka insanların sizin dinamik IP'li sunucunuza bağlanırken kullanması için No-IP'den kendinize bir domain alıp bilgisayarınıza No-IP'yi kuruyorsunuz ve IP'niz değiştiği zaman program sisteme haber verip domaine sizin yeni IP'nizi adıyor. Böylece başkaları sadece abc.no-ip.org gibi bir domain ile size ulaşabiliyorlar.

bilgi icin sagol kardes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.