|
Bildirim
Firmalar da haklı sonuçta ürünlerinin reklamlarını yapmak için o kadar para veriyorlar haliyle 2-3 yıl önceki ürünü göstermek istemiyorlar.
Ayrıca başlık click bait olmuş film tekrar çekilebilir ne demek? Bazı sahneler yeniden çekilmek istenmiş. |
Burası Donanım Haber her şey click bait
|
O zaman reklamı olacak ürünlerin yerine yeşil/mavi renkte bir kalıp kullansınlar böyle durumlarda sonra güncel modeli oraya eklerler cgi olarak.
|
Bu Daniel Craig’i, ne James Bond rolüne, nede diğer rollere yakışmadığını düşünen sadece ben miyim?
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 31 Ocak 2021; 21:34:24 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benim aklıma ilk gelenler SEAN CONNERY ve ROGER MOORE. İlk seyrettiğim 007 filmi “İnsan İki Kere Yaşar ” ile SEAN CONNERY. Diğerlerinin bazılarını sevdim bazılarını yadırgamışımdır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Nokia mı kaldı abi ya? Neyin ısrarı ise artık. Sen o treni çoktan kaçırdın. Network vs uğraş artık Ericsson gibi. Sean Connery başka tanımam. Roger Mooere da fena değildi ama bana fazla retro geliyor oynadığı zamanlar. Connery'nin oyunculuğunu da daha iyi buluyorum. |
2.el aldığım Nokia 6 dan selamlar. Nokia mı kalmış diyor ya. Şimdiki firmalar birbirinin kopyası cihazlar üretiyor ona kalırsa. ios ve Android savaşları. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
mp3 player yazılımı vardı yükleyip mp3 çalabiliyordun. divx player ile az ice age izlemedim, çok güzel günlerdi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|