Şimdi Ara

No touch yöntemi ile göz numarasını sıfırlayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İstanbuldaki veni vidi göz hastanesi isimli bir hastanede bu no touch olayı oluyormuş. Bende ameliyat olmak istiyorum, gözlüklerden kurtulmak istiyorum. Bu hastane hakkında bilgisi olan ya da bu ameliyatı olan var mı? Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam her göze yapmıyorlar. Ben gittim beni aramışlardır 25 Tl olarak muayne ücretiniz dediler. Gittim 19 yaşındayım bana dedi göz ilerlemen büyük ihtimal durmamıştır,22-25 yaş arasında olman daha iyi dedi. İstersen muayne edelim dedi. Ettik 280 Tl tuttu bi kaç aletle kornea kalınlığına baktı. Kalın ama göz ilerlemeyi durfurmamis. Bende vaz geçtim. Olan 280'e oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım. Bana da aynı şeyi dediler. 20 yasındayım, göz ilerlemen durmamış olabilir dedi doktor. Ama 4 yılda sadece 0.50 artti benim gözüm. Takip ediyorum yıllardır :D ve sadece miyop için olacağım, astigmat yok, daha kolay olacağını düşünüyorum ama şu notouch yönteminin sadece istanbulda olması tuhaf. Bayadır var bu yöntem ve henüz ankara gibi bir şehire gelmedi. Bu gidişle lazer olacağım gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holk kullanıcısına yanıt

Hocam o gün ethereum almış olsaydın o parayla suan 130.000 tl paran vardı. yazık olmuş

• HY Gaming kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.