Şimdi Ara

no woman no cry ne demek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kadın yok,ağlamak yok heralde
  • virgül olursa; "kadın gibi ağlama" demek. Virgül olmazsa; "ağlamayan bebeğe süt vermezler heh şöyle" gibi bi anlam çıkıyor.Burda kadın sadece bir araçtır. Amaç kadına ulaşmak değildir. Kadın bu şarkıda da kullanılmıştır. Anlatılmak istenen kadın değildir ancak kadın kullanılarak anlatılmak istenen anlatılmıştır. Yani ne alaka kadın varmış ta yokmuş ta ağlıyomuş kadın. Şarkı zaten neşeli şarkı bide yani adam mutlu bi şekilde söylüyo. Üzülmüyoki adam. Bide ben yeni internet bağlattım. Smile bağlattım. Arkadaşım smile için çok hızlı dedi. Bende smile aldım. Çok hızlı gerçekten. Kral oyundan oyunları anında yükleyebiliyorum. Ama bişey daha sorucam ben şimdi bu oyunları yüklüyomya internetten. Gece olunca babam internetin kablosunu alıyo. Ama oyunları karal oyundan bilgisayarıma yüklüyorum gene de intenetin kablosu gidince açılmıyolar. Hatta sık kullanılanlar diye bişey varmış arkadaşım söyledi. Kraloyunda sevdiğim oyunları oraya da indirdim. Ama yine de internet kesik olunca olmuyo oynayamıyom. İndirdiğim oyun neden oynanmazki. Bence kral oyun korsana karşı olduğundan bitek internete bağlıyken oynatıyo oyunları. Ama bi programı vardır dimi bunun. İnternt yokken oyun oynamak için. Yoksa da biri benim için program yazabilri mi. Yazarsa çok iyi olur. Çünkü program yazmak artık çokz zor değil. Dersleri var internette izliyosun ve program yazabiliyosun. Ben de izledim biraz ama beceremedim. Program yazamıyom ama öğrencem gene de. Siz yazın benim için internet yokken oyun oynama programını. Bide bişey daha diycem şimdi benim internetelim 4 gigabit kotalı. ama kotam hemen bitiyo. acaba kral oyundan mı diye düşündüm o kadar oyun indiriyom diye. ondan da değilmiş. arkadaşım video izliyosun ondan gidiyo senin kotan dedi. ama çok saçma çünkü videoları indirmiyomki bilgisayarıma sadece izliyom. izleyince kota neden gitsinki indirmiyom sonuçta. onu bi anlatırmısınız. eğer gidiyosa saçma sapan videolar izlemicem artık sadece komik videolar izlicem. komik videoları da bilemiyom ben acaba en komik videoları bana kim gönderebilir. hem izliycem hem indircem eğer izleyince kota gidiyosa. çünkü indirip te izlemek daha iyi. ama ben komik vidoe bulamıyom her yerde. biri bana video da göndersin. mesela o artış sorunca artiz diyen adam vardıya acayip komik o ya onun gibi yanlış anlayan adamların videoları varsa o komik videolardan gönderin.

• ağlamazsan eğer kadın da ağlamaz demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH
    kadın gibi ağlamak yok

Nick-avatar guzelmis :)

teşekkür ederim :) ilk defa beğenen çıktı , zındık gibi hissediyordum kendimi :)

daha önceden beğenmiştim ki ben ağlama
  • NO SS , NO GÜVEN! demek.
  • Çok kadın hiç kadındır evlat demek
  • kadın gibi ağlayanlara hayır
  • 2 kadın sessizce oturuyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

virgül olursa; "kadın gibi ağlama" demek. Virgül olmazsa; "ağlamayan bebeğe süt vermezler heh şöyle" gibi bi anlam çıkıyor.Burda kadın sadece bir araçtır. Amaç kadına ulaşmak değildir. Kadın bu şarkıda da kullanılmıştır. Anlatılmak istenen kadın değildir ancak kadın kullanılarak anlatılmak istenen anlatılmıştır. Yani ne alaka kadın varmış ta yokmuş ta ağlıyomuş kadın. Şarkı zaten neşeli şarkı bide yani adam mutlu bi şekilde söylüyo. Üzülmüyoki adam. Bide ben yeni internet bağlattım. Smile bağlattım. Arkadaşım smile için çok hızlı dedi. Bende smile aldım. Çok hızlı gerçekten. Kral oyundan oyunları anında yükleyebiliyorum. Ama bişey daha sorucam ben şimdi bu oyunları yüklüyomya internetten. Gece olunca babam internetin kablosunu alıyo. Ama oyunları karal oyundan bilgisayarıma yüklüyorum gene de intenetin kablosu gidince açılmıyolar. Hatta sık kullanılanlar diye bişey varmış arkadaşım söyledi. Kraloyunda sevdiğim oyunları oraya da indirdim. Ama yine de internet kesik olunca olmuyo oynayamıyom. İndirdiğim oyun neden oynanmazki. Bence kral oyun korsana karşı olduğundan bitek internete bağlıyken oynatıyo oyunları. Ama bi programı vardır dimi bunun. İnternt yokken oyun oynamak için. Yoksa da biri benim için program yazabilri mi. Yazarsa çok iyi olur. Çünkü program yazmak artık çokz zor değil. Dersleri var internette izliyosun ve program yazabiliyosun. Ben de izledim biraz ama beceremedim. Program yazamıyom ama öğrencem gene de. Siz yazın benim için internet yokken oyun oynama programını. Bide bişey daha diycem şimdi benim internetelim 4 gigabit kotalı. ama kotam hemen bitiyo. acaba kral oyundan mı diye düşündüm o kadar oyun indiriyom diye. ondan da değilmiş. arkadaşım video izliyosun ondan gidiyo senin kotan dedi. ama çok saçma çünkü videoları indirmiyomki bilgisayarıma sadece izliyom. izleyince kota neden gitsinki indirmiyom sonuçta. onu bi anlatırmısınız. eğer gidiyosa saçma sapan videolar izlemicem artık sadece komik videolar izlicem. komik videoları da bilemiyom ben acaba en komik videoları bana kim gönderebilir. hem izliycem hem indircem eğer izleyince kota gidiyosa. çünkü indirip te izlemek daha iyi. ama ben komik vidoe bulamıyom her yerde. biri bana video da göndersin. mesela o artış sorunca artiz diyen adam vardıya acayip komik o ya onun gibi yanlış anlayan adamların videoları varsa o komik videolardan gönderin.

Kadın gibi ağlama olmaz : )

"dont cry like woman"

• Bob Marley'i sevgilisi terk etmiş demek
  • beyler sanırım ilk popüler konum mutlu oldum liste başı yapmışız
  • Kadınlar da ağlar demek
  • Kadın yoksa ağlamak da yok ...
  • "Ağlama lan garı" demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

virgül olursa; "kadın gibi ağlama" demek. Virgül olmazsa; "ağlamayan bebeğe süt vermezler heh şöyle" gibi bi anlam çıkıyor.Burda kadın sadece bir araçtır. Amaç kadına ulaşmak değildir. Kadın bu şarkıda da kullanılmıştır. Anlatılmak istenen kadın değildir ancak kadın kullanılarak anlatılmak istenen anlatılmıştır. Yani ne alaka kadın varmış ta yokmuş ta ağlıyomuş kadın. Şarkı zaten neşeli şarkı bide yani adam mutlu bi şekilde söylüyo. Üzülmüyoki adam. Bide ben yeni internet bağlattım. Smile bağlattım. Arkadaşım smile için çok hızlı dedi. Bende smile aldım. Çok hızlı gerçekten. Kral oyundan oyunları anında yükleyebiliyorum. Ama bişey daha sorucam ben şimdi bu oyunları yüklüyomya internetten. Gece olunca babam internetin kablosunu alıyo. Ama oyunları karal oyundan bilgisayarıma yüklüyorum gene de intenetin kablosu gidince açılmıyolar. Hatta sık kullanılanlar diye bişey varmış arkadaşım söyledi. Kraloyunda sevdiğim oyunları oraya da indirdim. Ama yine de internet kesik olunca olmuyo oynayamıyom. İndirdiğim oyun neden oynanmazki. Bence kral oyun korsana karşı olduğundan bitek internete bağlıyken oynatıyo oyunları. Ama bi programı vardır dimi bunun. İnternt yokken oyun oynamak için. Yoksa da biri benim için program yazabilri mi. Yazarsa çok iyi olur. Çünkü program yazmak artık çokz zor değil. Dersleri var internette izliyosun ve program yazabiliyosun. Ben de izledim biraz ama beceremedim. Program yazamıyom ama öğrencem gene de. Siz yazın benim için internet yokken oyun oynama programını. Bide bişey daha diycem şimdi benim internetelim 4 gigabit kotalı. ama kotam hemen bitiyo. acaba kral oyundan mı diye düşündüm o kadar oyun indiriyom diye. ondan da değilmiş. arkadaşım video izliyosun ondan gidiyo senin kotan dedi. ama çok saçma çünkü videoları indirmiyomki bilgisayarıma sadece izliyom. izleyince kota neden gitsinki indirmiyom sonuçta. onu bi anlatırmısınız. eğer gidiyosa saçma sapan videolar izlemicem artık sadece komik videolar izlicem. komik videoları da bilemiyom ben acaba en komik videoları bana kim gönderebilir. hem izliycem hem indircem eğer izleyince kota gidiyosa. çünkü indirip te izlemek daha iyi. ama ben komik vidoe bulamıyom her yerde. biri bana video da göndersin. mesela o artış sorunca artiz diyen adam vardıya acayip komik o ya onun gibi yanlış anlayan adamların videoları varsa o komik videolardan gönderin.

Yemin ederim gözümden yaş geldi okurken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan83 -- 16 Şubat 2011; 21:20:20 >

• Kanser olduğunu öğrendiğinde sevgilisinin ağladını görünce söylemiştir kendileri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 16 Şubat 2011; 21:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: RaZoR_03

quote:

Orijinalden alıntı: mskosar

ağlamayana karı yok demek..

+ bi trilyon 9843139874 kırk yedi k

Gecenin bu vakti kahkaha attırdı bana

ben karıya karı demem o ağlamazsa gibi bişe
    yada ben bi kodummu gadın ağlar

• sair bayraga sesleniyor
  • kadın yok.. ağlamak yok
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.