quote:Orijinalden alıntı: muvaZaa xDquote:Orijinalden alıntı: mskosar ağlamayana karı yok demek.. + bilmem kaç Alıntıları Göster kadın yoksa ağlamak(dert) yok
quote:Orijinalden alıntı: LakrosEukadın yoksa ağlamak(dert) yok Alıntıları Göster hayır kadın ağlama demek.
quote:Orijinalden alıntı: Whiskeyhayır kadın ağlama demek. Alıntıları Göster orijinalinde arada virgül olduğu için hayır kadın, (ağlama) ağlamak yok gibi birşey
quote:Orijinalden alıntı: @MajestyBu mesaj silindi.Alıntıları Göster Ağlama kadın çarparım ağzının ortasına demek
quote:Orijinalden alıntı: Lokomatif PortakalHayır kadın hayır ağlamak demek panpa.Alıntıları Göster hayır kadınım ağlama demek
quote:Orijinalden alıntı: LakrosEukadın yoksa ağlamak(dert) yok Alıntıları Göster halk diliyle no karı no dırdır.
quote:Orijinalden alıntı: Real RocknRollaAğlama kadın çarparım ağzının ortasına demekAlıntıları Göster kadınlar kendilerine aşık edip terkediyolar sonra sen ağlıyosun diyoki kadın yok ağlamak yok , ne ağlayacam diyo bi karı için
quote:Orijinalden alıntı: TheJudgékadınlar kendilerine aşık edip terkediyolar sonra sen ağlıyosun diyoki kadın yok ağlamak yok , ne ağlayacam diyo bi karı içinAlıntıları Göster Ben varsam o kadın da var ben yoksam o kadında yok
quote:Orijinalden alıntı: haydarpaşa62Ben varsam o kadın da var ben yoksam o kadında yokAlıntıları Göster Kadınlara ağlamak yasak.
quote:Orijinalden alıntı: PowermoveKadınlara ağlamak yasak.Alıntıları Göster Bekarlık sultanlıktır demek
quote:Orijinalden alıntı: covertquote:Orijinalden alıntı: mskosar ağlamayana karı yok demek.. + bi trilyon 9843139874 kırk yedi kAlıntıları Göster hayır ağlamak hayır kadın demek panpa