![]() Nobody Wants to Die Türkçe Yama İstek Tam Türkçe yaması yapılacak oyun. Dolayısıyla talep ediyoruz. Steam tanıtım metninden: New York, 2329 dünyasında kendini kaybetmeye hazır ol; burada ölümsüzlüğün bir bedeli vardır ve birisi bu bedeli ödemeli. Dedektif James Karra, ölümün kıyısından döndükten sonra amirinden kayıt dışı bir vaka alır, tek yardımcısı ise genç polis arabulucusu Sara Kai'dir. Bu ikili her şeyi riske atarak bir katilin peşine düşüp şehrin seçkinlerinin karanlık sırlarını keşfederken zaman her şeyi açığa çıkarır. 2329'daki alternatif bir New York City geleceğinde geçen karanlık bir macerayı deneyimle; teknoloji, bilincin hafıza bankalarında depolanarak veya bir bedenden diğerine transfer edilerek insanlara sonsuz yaşam sunulan bir düzeye ulaşmıştır. Ama tabii sadece, bu hizmete parası yetenler için. Fanilik Departmanı Dedektifi James Karra'nın yerine geçerek, şehrin seçkinlerini hedef alan seri katilin peşine düş. Zaman manipülasyonu ve gelişmiş teknoloji araçlarını kullanarak olay yerlerini inceleyip her cinayete giden olayları yeniden canlandır ve cinayetlerin ardındaki korkunç gerçeği gözler önüne seren ipuçlarını bul. Transhümanizm ve ölümsüzlüğün tehlikelerinin irdelendiği bu anlamlı ve özgün etkileşimli dedektif hikâyesinde distopik bir geleceğin içine dal. Yaşamın sonsuz olduğu ve ahlâki değerlerin çöktüğü bir dünyada, tecrübeli bir dedektif olarak, ölümün artık uzak bir anı hâline geldiği bir toplumda doğru ile yanlışın sınırlarını bulmalısın. Unreal Engine 5'in gücünden faydalanılarak geliştirilen Nobody Wants to Die, öykü anlatımının sınırlarını zorlayarak fotogerçekçi grafikler ile son derece özgün bir öyküsel deneyimi bir araya getirmektedir. |
Nobody Wants to Die Türkçe Yama İstek
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Az önce 10 dakikalık oynanış videosu izledim biraz bioshock oyununu anımsatıyor ve grafikleri çok iyi.
-
Grafikler güzel ama....
Bir parça otomatik çeviri programıyla (Mort) baktım, Türkçe yama olmadan sıkıntılı tabii oynamak, o açıdan da bir parça zorlandım, kısa süre sonra takıldım ve acaba oyunun full gameplay videosu çıkmış mı diye baktım ve oyunun tamamını tarayınca oyunun baştan sona tamamen ipucu bulma sahneleri ile dolu olduğunu görünce bana çok uygun olmadığı kanaati geldi ve oynamaya bıraktım. Zaten yama olmadan da oldukça zahmetli oluyor. Gerçi Steam yorumlarında okudum, bu tarzı sevenler için sorun olmamış, oldukça beğenmişler ve olumlu yorumlar yazmışlar.
Full gameplay video:
Zoddroniteyoutube
NOBODY WANTS TO DIE Gameplay Walkthrough will include the Full game - No Commentary Playthrough for PS5 PC No Commentary Full HD 4K 60FPS let's play, playthrough guide including all cutscenes, all boss fights, the final boss and the ending. *Game Description* Lose yourself in the dystopian world of New York, 2329; immortality comes at a price that someone has to pay. In this interactive noir story, lead the investigation using advanced technology, as Detective James Karra who risks it all in pursuit of a serial killer targeting the city’s elite.https://www.youtube.com/watch?si=GMlStKmBH7QXvpG5&v=OueskzEJNKU&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 18 Temmuz 2024; 8:21:2 >
-
Bu doğruysa oyunu çevireceğim.
-
hadi be jepalion yuzbası su oyuna bir tr yama yap lutfen=)
-
Oyunun grafikleri çok iyi. Resmen bioshock oynar gibi. Oyunun hikayesi de güzel. Ölümü yaklaşan birisi başka bir bedene zihin yada ruh transferi ile hayatına devam ediyor. Bizde bu transferler arasında suçluları arıyoruz beden sürekli değişirken. Ve bzie kayıt dışı garip bir vaka geliyor. Oyun unreal engine 5 oyun motoru ile yapılmış. grafikler de iyi
-
Bioshock ile alakası yok dostlar maalesef. Bu bir dümdüz dedektiflik oyunu. Hatta oynanış namına çok bir şey içermeyen etkileşimli bilim-kurgu gerilim filmi desem yeridir. Hikayesi iyi ilerliyor. Final de güzel olursa çevirmeyi düşünebilirim.
-
Valla kardeşim ben 12 dakika denedim unreal engine 5 için elini kullanması ve yada teknolojidesteği bana direk bioshock hatırlattı :) ama çevirilebilir tabi. 4-5 saatlik oynanışı var sanırım. Çok detay ve yazı olduğundan karmaşık hal alabiliyor
-
Anonymous çeviri oyunun çevirisine başlamış bulunuyor.
-
Güzel haber. Çevirisine başlamıştım o zaman iptal ediyorum. Oyunu bitirdim bu arada oynamayı düşünenler var ise oynanış anlamında pek bir şey beklemesinler ama bilim kurgu tadında güzel bir hikayesi var.
-
ne yapacağını bulmak sıkıntı olmuyor mu Ben başlarda takıldım bir yerde ilerleyemedim
-
Sürekli ileri-geri sar. Bir şey bulunca durup konuşmaya başlıyor ve gidip üstüne analiz etmeni istiyor. Ağacın orada takıldıysan merdivenden çıkıp korkuluğun kırıldığı noktada analiz etmelisin :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X