Şimdi Ara

Noctua NH-D14 Sıfır Kutusunda 290 Tl.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
3
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Noctua NH-D14 Sıfır Kutusunda 290 Tl.
    Satılmıştır.

NOCTUA NH-d14 işlemci soğutucusu , sıfır kutusunda . İncelemeleri forumda bulunan performansı ile sıvı soğutmalara kafa tutan soğutucudur. Fiyat xxxtl.

Noctua NH-D14 Sıfır Kutusunda 290 Tl.

Not : Bilenler bilir ölcülerle , abi şu kadar param varcılarla, öğrenciyim abicilerle işim olmaz. Gereksiz mesajlar itina ile şikayet edilir. Ankara dışına önce ödeme. Şehirdışına isteyen varsa buradan bir tanıdığına denettirip alırsa daha iyi olur. Herkese iyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ekşi sözlükte entry okuyor gibi hissettim hocam
  • Cannavaro1903 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıvı soğutmanın tek güzel yanı görsellik başka hiçbir artısı yok. Yani 240'lık radyatör şart 2 adet de fan illa ki şart o zaman üzerine niye pompa sesi dinlemek için para veresiniz ki? Bunda zaten 2 fan var ve çok da sessizler kasanızda yer varsa kesinlikle bu daha mantıklı, 120'lik radyatörler zaten işe yaramazlar bana göre ancak fiyat konusunda yorum yapmayacağım.
  • fiyat takip
  • hmm.. hyper 212 evo'dan buna geçmek mantıklımı sizce ?
  • PeaceKeeper kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam . Eğer kasanız uygunsa kıyas bile edilemez iki soğutucu. İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hava soğutmada tek rakibi d15 yine kendisi :D
    Hocam aparatları kutusu var ise takipteyim birde bunların yanlarından ufak termal macun çıkıyor mu
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    Geldiği gibi kutusunda duruyor hocam. Tek kullanımlık termal macun çıkar içinden merak etmeyin.

• bu ürün yeni amd ryzen serisine uygun mu ?
  • yuppie06 kullanıcısına yanıt
    Asus anakartlar am3+ a uygun oluyor ryzen lerde ve bu onlara uyar fakat diğer anakartlar için bilgim yok hocam.

• d14 ryzenden eski hocam uyumsuzdur büyük ihtimalle
  • dostum hala aklım kaldı takas varsa pm atabilirsin
  • Beyler Noctua NH-D14 amd ryzen serisine uygun değil
    Noctua NM-AM4 SecuFirm2 AMD AM4 Soğutucu Montaj Kiti almanız gerekir. Fiyat33,53 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral-18

Beyler Noctua NH-D14 amd ryzen serisine uygun değil
    Noctua NM-AM4 SecuFirm2 AMD AM4 Soğutucu Montaj Kiti almanız gerekir. Fiyat33,53 TL

Faturası varsa Noctua sitesine girip NM-AM4 SecuFirm2 AMD AM4 Soğutucu Montaj Kiti istemeniz yeterlidir bir hafta içinde ücretsiz yollarlar bir form doldurup yolluyorsunuz forma faturanın resmini de ekliyorsunuz gönderiyorlar şahsen benim noctua nh-d12 soğutrucum vardı x68 ve x79 istedim yolladırlar ücretsiz... Noctua nh d-14 e geçtim bende bunda tüm hepsi var zaten eksik olanları da sitesinden isterseniz yollarlar muhtemelen...Şahsen benim garantim dolmuştu faturası olmasına rağmen yine de yolladılar ok köklü bir firma bir müşteri bile önemlidir bu adamlara...
  • Fiyat gayet iyi bu konuda tebrik ederim.Amazon.de satın alındığındada bu fiyata geliyor senin kide aynı fiyat tabi bekleme süresini de katarsak senden almak daha mantıklı alcak arkadaşlar alabilir.
  • 290TL!!! Cus! Ben yillar once ayni sogutucuyu 170TL'ye aldim. Nolmus bu fiyatlara boyle. Ekonomik krizin sonuclari...

• quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

quote:

Orijinalden alıntı: kral-18

Beyler Noctua NH-D14 amd ryzen serisine uygun değil

Faturası varsa Noctua sitesine girip NM-AM4 SecuFirm2 AMD AM4 Soğutucu Montaj Kiti istemeniz yeterlidir bir hafta içinde ücretsiz yollarlar bir form doldurup yolluyorsunuz forma faturanın resmini de ekliyorsunuz gönderiyorlar şahsen benim noctua nh-d12 soğutrucum vardı x68 ve x79 istedim yolladırlar ücretsiz... Noctua nh d-14 e geçtim bende bunda tüm hepsi var zaten eksik olanları da sitesinden isterseniz yollarlar muhtemelen...Şahsen benim garantim dolmuştu faturası olmasına rağmen yine de yolladılar ok köklü bir firma bir müşteri bile önemlidir bu adamlara...

Evet arkadaşlar bende 6 yıl önce aldığım Noctua NH-U9B SE2 için bile AM4 kiti ücretsiz yolladılar. Sakın boşuna para vermeyin ben mail atmıştım, seve seve size yardımcı olurum dedi aşırı müşteri odaklı bir markadır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.