Şimdi Ara

NOD 32 YI KALDIRAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ikinci el bir laptop aldim ve icinde NOD 32 var ve uninstall edemiyorum sifre soruyo...
    Kaldirmak icin ne yapmam gerekir.

Tesekkurer,

• Youruninstaller İşini Görür
  • Selam Engin,

Cevabin icin tesekkurler ama bu programi nerden bulabilirim biliyormusun?

Tesekkurler
  • Arkadaşımhttp://forum.donanimhaber.com/m_9124131/tm.htm tıkla ve oradan indir güsel programdır
  • slm ,

ben yourunisntall i indirdim ve rogrami uninstall ettim yada oyle saniyorumdum cunku sonradan baktigimda nod32 aynen duruyordu isin ilginci ne yoruninstall listelerinde nede program ekle / kaldir listesinde gorunmemesiydi... sonra ben manuel olarak silebildigim dosyalarini sildim ama hala bilgisayari actigimda otomatik olarak program calisiyo daha dogrusu calismaya calisiyo ama "amon koruma devre disi" diyo... resmen kabusum oldu bu nod 32 simdi ben bunu nasil temizlicem... kalan dosyalar manuel olarak silinmiyorda... yeni nod 32 yi indirdim onuda kuramiyorum cunku eskisini uninstall edin diyo...

yardimlariniz rica cunku ruyalarima girer oldu bu nod32... birde bana virus programi tavsiye ederseniz sevnirim...
  • arkdasım nod32 gayet iyi bir anti virüs yazılımdır neden silmek istediğini anlamadım üstüne bide iyi bir anti virüs sormussun bence hiç silmeye çalısma sisteminde dursun hem iyi bi anti virüs yazılıma sahip olursun hemde silme problemin ortadan kalkar
  • Slm ,

Bencede iyi program ama surekli eski surumu kullaniyorsunuz guncelliyin uyarisi veriyo bende yeni cikan surumunu indirdim ama install edemiyorum cunku eski surumu uuninstall edin diyo...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.