Şimdi Ara

NOD32 nin açılışı çok uzun sürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Sorunumu başlıkta da belirtmiştim. Uzun süredir kullandığım sistemde önceden böyle bir sorun olmuyordu. 11 sn lik bir logo beklemesinin ardından nod32 açılışını tamamlıyordu. Ancak 1 hafta önce formatladıktan sonra. Bu süre 1 dk ya kadar çıktı. Sistemim şöyle:

AMD Ath3000+
    Asus ASUS A8V Deluxe
    1gb ddr400
    256Mb ATI 9600
    80gb Samsung 7200 + 80gb Samsung Sata2

Yazılımlarım: (Başlangıçta Açılan)
    Nod32 v2.7
    Free Download Manager
    Messenger Live
    DynDNS Updater
    Daemon Tools

Ama bunların çoğunu kapattım ve başlangıçta açılan programlar resimdeki gibi:

Yanlız şunu belirtmeliyim; bu sorunu ben yeni taktığım SATA2 HDD yi taktıktan sonra yaşadım. sistemim ide olan hdd ye kurulu olmasına rağmen. Bu arada Eklediğim sata2 yi jumper vesilesiyle takabildim; anakartım desteklemediği için. sata2 yi çıkardığım zaman eski haline yani 10 sn lik bekleme durumuna geri dönüyor.

Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Bu sorunu aynı sistem üzerinde başka bir pc de yaşamamıştım. Aynı sata2 hdd yi başka bilgisayarda da kullanmıştım ama sorun yaşamadım.

• Sabit diskinizin kapasitesi arttıktan sonra normaldir sanırım
  • Ama belirttiğim gibi başka bir pc de bu sorunu yaşamıyorum. ama sistem intel üzerine kurulu.

Diğer pc nin işlemcisi P4 3.0Ghz. Hatta sabit diski 120Gb lık. Nasıl oluyor anlamadım. Bu durumda AMD nin zayıflığı mı ortaya çıkmış oluyor?
  • Hocam resimdeki yere çalıştıra ne yazılınca giriyordu?

• msconfig
  • ayarlarından açılış ekranını gösterme dersen böyle bir sorunun kalmaz

do not display NOD32 splash screen at start diye seçeneği var türkçe değilse işaretle tamamdır
  • teşekkür ederim. sorun kendiliğinden halloldu. ben de anlamadım. ama bir daha ki formatta yaparsa bu seçeneği denerim.
    Ama sorun splash screen de değil sanırım. kendisinin açılışında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok ilginç windows saat sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.