NOD32 yi kurup internetten update edebiliyorum onda bir sorunum yok. Yalnız benim istediğim update dosyalarını ayrıca temin etmem mümkün mü ?
İnterneti olmayan makinaları update edemiyorum da :(
C:\Program Files\ESET\updfiles update dosyaları burda tutuluyor lakin ağdan update işini bizde beceremedik sitesinde böyle bir özellik olduğundan bahsedilse bile ya crackli sürümler dahil bunu desteklemiyor yada başkaca henüz çözemediğimiz bir ayarı var çözebilirsen haberdar et bizide
quote:
Orjinalden alıntı: Em®e-Baba
C:\Program Files\ESET\updfiles update dosyaları burda tutuluyor lakin ağdan update işini bizde beceremedik sitesinde böyle bir özellik olduğundan bahsedilse bile ya crackli sürümler dahil bunu desteklemiyor yada başkaca henüz çözemediğimiz bir ayarı var çözebilirsen haberdar et bizide
buradaki dosyaları kopyalamak çözüm değil herhalde sanırım. Kopyalıyorum ancak tekrar update etmem gerekiyor galiba...
İlgin için sağol
yok kopyalayıp aktarmak olmuyor ayrıca klasöre paylaşım açtık clint pc lerde update server için paylaşımdaki path i gösterdik bu server üzerinden update et dedik bu kez username password istedi ki biz herhangi bir password belirlememiştik demem oki baya bir tırmaladık ama olmadı
kardeş update internet olmadan yapamazsın bende dosyaları alıp öle yapayım dedim ama olmadı.
Harbiden kıl bir durum yaaa.... Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme