Şimdi Ara

NOD32 Update Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NOD32 yi kurup internetten update edebiliyorum onda bir sorunum yok. Yalnız benim istediğim update dosyalarını ayrıca temin etmem mümkün mü ?

İnterneti olmayan makinaları update edemiyorum da :(

• C:\Program Files\ESET\updfiles
    update dosyaları burda tutuluyor lakin ağdan update işini bizde beceremedik sitesinde böyle bir özellik olduğundan bahsedilse bile ya crackli sürümler dahil bunu desteklemiyor yada başkaca henüz çözemediğimiz bir ayarı var çözebilirsen haberdar et bizide
  • quote:

Orjinalden alıntı: Em®e-Baba

C:\Program Files\ESET\updfiles
    update dosyaları burda tutuluyor lakin ağdan update işini bizde beceremedik sitesinde böyle bir özellik olduğundan bahsedilse bile ya crackli sürümler dahil bunu desteklemiyor yada başkaca henüz çözemediğimiz bir ayarı var çözebilirsen haberdar et bizide

buradaki dosyaları kopyalamak çözüm değil herhalde sanırım. Kopyalıyorum ancak tekrar update etmem gerekiyor galiba...

İlgin için sağol
  • yok kopyalayıp aktarmak olmuyor ayrıca klasöre paylaşım açtık clint pc lerde update server için paylaşımdaki path i gösterdik bu server üzerinden update et dedik bu kez username password istedi ki biz herhangi bir password belirlememiştik
    demem oki baya bir tırmaladık ama olmadı
  • kardeş update internet olmadan yapamazsın bende dosyaları alıp öle yapayım dedim ama olmadı.
  • Harbiden kıl bir durum yaaa.... Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.