Şimdi Ara

NOKIA 3250 XpressMusic mi? SAMSUNG E900 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bu,senin bi telefondan ne beklediğine bağlı..

ben tam bi multimedia adamıyım diyosan E900 seni kesmeyebilir..şimdiden söyleyeyim(ben de bir E900 kullanıcısıyım)

çünkü diğer makina tam bir multimedia telefonu..

ama malzeme,tasarım.işçilik ve de tabii ki karizma istiyosan,E900 biçilmiş kaftan..
  • Malzeme nokia dan daha iyi ise samsung olacak tercihim.Tabii karizmada önemli
  • 3250 e900 den kamera hariç(kırmızılık sorunu);çok çok üstündür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birrenk

Malzeme nokia dan daha iyi ise samsung olacak tercihim.Tabii karizmada önemli

malzeme kalitesinin iyilliğine bi telefoncuya gidip iki modele de bakarak karar verebilirsin.

ama karizmasından hiç endişe etme E900'Ün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luc Skywalker

quote:

malzeme kalitesinin iyilliğine bi telefoncuya gidip iki modele de bakarak karar verebilirsin.

Bence de. Karizma konusunda kafana takma. 3250 bana biraz Hacı Şakir sabun gibi görünüyo. E900'deki dokunmatikler karizmayı daha da arttırıyo.
    Kamerası 3250'ye göre iyi. Ama sesde iyi değil. Çünkü 3250 müzik telefonu. Hemde XpressMusic olanı. Seste E900 yanına bile yaklaşamaz 3250'nin.

Malzeme kalitesi olarak Samsung kendisini göstermiş yine. Nokiam artık oyuncak telefon yapıyo havası vermeye başladı bende. Bi telefon daha aldık. E250. Ben beğenmedim ama Samsung kalitesi onda da var. Neyse Karizma ve malzeme kalitesi dersen eğer E900 derim. Müzik dersen 3250. Nokta.

• quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Luc Skywalker

quote:

Bence de. Karizma konusunda kafana takma. 3250 bana biraz Hacı Şakir sabun gibi görünüyo. E900'deki dokunmatikler karizmayı daha da arttırıyo.
    Kamerası 3250'ye göre iyi. Ama sesde iyi değil. Çünkü 3250 müzik telefonu. Hemde XpressMusic olanı. Seste E900 yanına bile yaklaşamaz 3250'nin.

Malzeme kalitesi olarak Samsung kendisini göstermiş yine. Nokiam artık oyuncak telefon yapıyo havası vermeye başladı bende. Bi telefon daha aldık. E250. Ben beğenmedim ama Samsung kalitesi onda da var. Neyse Karizma ve malzeme kalitesi dersen eğer E900 derim. Müzik dersen 3250. Nokta.

İşte aradığım söz, süper

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D500 mü D600 mü?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e900 ekran kalitesi video karizma ile
  • Bugün gidip e900 ü aldım... Dokunmatik olması biraz yordu beni ama gerçekten güzel telefon..
  • quote:

Bugün gidip e900 ü aldım... Dokunmatik olması biraz yordu beni ama gerçekten güzel telefon..

hayırlı olsun dostum..

sormak istediğin başka şeyler olursa,samsung sayfasında E900 ile ilgili ana konu başlığında sorabilirsin..

daha çabuk cevaplar alırsın..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.