Şimdi Ara

nokia 5530 a kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta nokia 5530 aldım.Ancak kulaklıgı tam anlamıyla berbat ötesi zaten kulak içi kulaklık kullanamıyorum...siz degerli arkadaşlar sayesinde bu telefonu aldım şimdide güzel bir kulaklık istiyorum....benim istedigim kulaklık kesinlikle kulak içi olmayacak...sony eriiccson k750 kullanmış olan arkadaşlar bilirler nasıl bir kulaklık istedigimi...kafa bantlı veya o tarz birşey degil kulagın içine giren ancak kulak içi degil sanırım derdimi anlatamayacagım.. Yani senhesier mx 160 tarzı bir kulaklık ama ondan da daha iyi ses kalitesi verebilecek birşey istiyorum...yüksek ses olmalı ve bass agirlikli olmaliii.....yardımlarınınız bekliyorum arkadaşlar şimdiden cevaplar için çok teşekkürler

• arkadaşlar bu arada sony ericcsson k750 i telefonumun oejinal kulaklıgı hpm 60 diye geçiyor ve süper ses veriyordu...müthiş ötesi desem çok fazla abartmış olmam herhalde....şimdi 5530 aldım ve o sesi tekrar yakalamalıyım...umarım bana güzel bir kulaklık tavsiye edersiniz...dedigim gibi kafa bantlı veya o tarz birşey istemiyorum...klasik olsun...Lütfen acil yardımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisbiyik

arkadaşlar bu arada sony ericcsson k750 i telefonumun oejinal kulaklıgı hpm 60 diye geçiyor ve süper ses veriyordu...müthiş ötesi desem çok fazla abartmış olmam herhalde....şimdi 5530 aldım ve o sesi tekrar yakalamalıyım...umarım bana güzel bir kulaklık tavsiye edersiniz...dedigim gibi kafa bantlı veya o tarz birşey istemiyorum...klasik olsun...Lütfen acil yardımm
    Arkadaşım aynı dertten muzdaribiz.
    Bi tavsiye verebilecek yok mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

Arkadaşım aynı dertten muzdaribiz.
    Bi tavsiye verebilecek yok mu acaba ?

Alıntıları Göster
    sennheiser tavsiye ederim sana 30 / 60 lira arasindaki modelleri gayet iyi performans sergiliyor ben inceledim araştirmasini yaptim fakat şuan creative ep-50 kulaklık kullanmaktayim oldukça ucuz bi kulaklik ama yeterince iyi performans sergiliyor.
  • Akg k309 al dostum.

anlattigin modellere de earbud denir hani ogrenmis olursun boylece :) sennheiser in earbud kulakliklari earcup(kafaustu, ense bantli) veya iem(kulakici) modellerine gore hayli dusuk perfomans veriyor, almanizi onermem.

Earbud kulakliklari mutlaka sungerle kullanin bu arada, yoksa hic performans falan beklemeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team McLaren

Akg k309 al dostum.

anlattigin modellere de earbud denir hani ogrenmis olursun boylece :) sennheiser in earbud kulakliklari earcup(kafaustu, ense bantli) veya iem(kulakici) modellerine gore hayli dusuk perfomans veriyor, almanizi onermem.

Earbud kulakliklari mutlaka sungerle kullanin bu arada, yoksa hic performans falan beklemeyin..
    birde fiyat aralığı belirtmeliydin dostum.
    senin sevmediğin kulaklık tipi iem, aradığın kulaklık tipi de arkadaşın dediği gibi earbud.
    akg ve sennheiser bu işin üstadı zaten.
    k309 kullanmadım bilmiyorum,. sennheiser mx660 kullanıyorum son derece memnunum sana da tavsiye edebilirm.
    ama fiyat olarak akg den pahalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titanium

birde fiyat aralığı belirtmeliydin dostum.
    senin sevmediğin kulaklık tipi iem, aradığın kulaklık tipi de arkadaşın dediği gibi earbud.
    akg ve sennheiser bu işin üstadı zaten.
    k309 kullanmadım bilmiyorum,. sennheiser mx660 kullanıyorum son derece memnunum sana da tavsiye edebilirm.
    ama fiyat olarak akg den pahalıdır

Alıntıları Göster
    Dostum 5530 var bende de.. Nokia Bh-503 Stereo Bluetooth kulaklık tavsiye ederim..

Aradığın tüm özellikler mevcut.. 200 tl üzeri fiyatı ancak değer...

• quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Dostum 5530 var bende de.. Nokia Bh-503 Stereo Bluetooth kulaklık tavsiye ederim..

200 tl ye kadar Sennheiser müthiş kulaklıkları var
    saçmasapan bi tavsiye yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

200 tl ye kadar Sennheiser müthiş kulaklıkları var
    saçmasapan bi tavsiye yapmışsın

Alıntıları Göster
    tüm yorumlar için teşekkürler sennheiser mx 160 öneriliyor forumlarda ne dersiniz kullanan varmı...yada bunu kullanıp memnun kalmayan daha iyi bir earbud kulaklık tavsiye edebilecek birisi

• quote:

tüm yorumlar için teşekkürler sennheiser mx 160 öneriliyor forumlarda ne dersiniz kullanan varmı...yada bunu kullanıp memnun kalmayan daha iyi bir earbud kulaklık tavsiye edebilecek birisi

Abicim akg dedik ya okumuyor musun? Sony nin klasik earbud modelleri de mx160 dan iyidir ses olarak, en iyi earbud da yuin dir ama bulabilirmisin turkiyede bilmiyorum. Benim sana tavsiyem mediamarkt a gidip akg earbud bir kulaklik alman ve kesinlikle sungerleriyle kullanman. Sony de olur.

Ha sonra gelip buraya mx160 bekledigim gibi cikmadi dersin soyliyim ben sana
  • quote:

mx 160 ı geç abi sen hangi şehirde oturuyorsun? istanbuldaysan doğubakın arkasında bi cd dükkanı var orjinal ve metan garantili sennheiser satıyor. belki türkiyede bulabileceğin en uygun fiyat orda( orjinal ve garantili olanlar için konuşuyorum ). ordan bi mx660 al gitsin
  • quote:

quote:

mx 160 ı geç abi sen hangi şehirde oturuyorsun? istanbuldaysan doğubakın arkasında bi cd dükkanı var orjinal ve metan garantili sennheiser satıyor. belki türkiyede bulabileceğin en uygun fiyat orda( orjinal ve garantili olanlar için konuşuyorum ). ordan bi mx660 al gitsin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar telefonum nokia 5530 ve creative ep 630 la dinledim ondan bile zevk alamadım zaten başımı agrıttı hemen kulaga inanılmaz baskı yapıyor bu iem kulaklıklar akg earbud kulaklıkları bilmiyorum ama bir inceleme yapıcam başka önerisi olan arkadaşlar varsada cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

• quote:

arkadaşlar telefonum nokia 5530 ve creative ep 630 la dinledim ondan bile zevk alamadım zaten başımı agrıttı hemen kulaga inanılmaz baskı yapıyor bu iem kulaklıklar akg earbud kulaklıkları bilmiyorum ama bir inceleme yapıcam başka önerisi olan arkadaşlar varsada cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

biz ne desek boş sen takıl kafana göre
  • quote:

quote:

biz ne desek boş sen takıl kafana göre

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yogun araştırmalarım sonucunda bir senheeiser mx 160 almak üzere bugün media marktta gittim...Ancak ellerinde kalmamış ve mx 260 modelini aldım süper bir kulaklık gerçekten de herkezin yorumlarına çok teşekkür ediyorum yine yüzümü kara çıkartmadınız...kesinlikle ne alırsam alayım bu forumda ki tüm yorumları okurum tekrar tekrar teşekkürler

• quote:

arkadaşlar yogun araştırmalarım sonucunda bir senheeiser mx 160 almak üzere bugün media marktta gittim...Ancak ellerinde kalmamış ve mx 260 modelini aldım süper bir kulaklık gerçekten de herkezin yorumlarına çok teşekkür ediyorum yine yüzümü kara çıkartmadınız...kesinlikle ne alırsam alayım bu forumda ki tüm yorumları okurum tekrar tekrar teşekkürler

Alıntıları Göster
    ep630 al gitsin, fiyatıda uygun 60 tl felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phileo Sophia

ep630 al gitsin, fiyatıda uygun 60 tl felan.

Alıntıları Göster
    kulaklıgı aldım arkadaşım ama yinede yorum için teşekkürler
  • quote:

kulaklıgı aldım arkadaşım ama yinede yorum için teşekkürler

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun mx260 güzel
  • quote:

hayırlı olsun mx260 güzel

Alıntıları Göster
    MX260 ı bende kullanıyorum gayet iyi. AMa Mx460 lar dehşet
  • quote:

mx660 kullanıyorum hepsinden dehşet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titanium -- 1 Aralık 2009; 1:31:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: met2505

quote:

mx660 kullanıyorum hepsinden dehşet

fiyatından da bahset
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.