Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben oglenden berı kullanıyorum hıc resetlemedı arkadaslar buna vıdeo atmak ıcın hangı programla convert etmek gerekıyor attıgım vıdeoları acmıyor
  • s.a. Bende bu gün aldım beyaz mavi son 3 sene de samsung e250 ve düşürdüğüm n70 tecrübelerinden :) sonra gercekten harika bi telefon vatan bilgisayar int. sitesinde stokta var olarak gözüküyordu almaya gittiğimde vitrindekindekinden baska kalmamıs yani magazadaki son 5530 u ben aldım :) bu msj ıda suan telefondan yazıyorum yalnız ekrana dokunuldugunda bi titresim var sanki daha önce dokunmatik tel kullanmadıgım için pek bilgim yok bu konuda onun dısında herseyiyle spr tlfon
  • kendım cozdum any vıdeo converter ıle ozellestırılmıs mp4 formatına donusturunce cok guzel calıstırıo telefon...
  • beyler,
    sim kart hafizasını toplu halde tel belleği hafızasına bi türlü kopyalamadım....

please yardım....şimdiden teşekkürler....
  • Hocam nasıl yanı ? nasıl yapacagınımı bılmıyorsun yoksa yapıyorsunda olmuyormu?
  • Rehbere gır ordan seceneklerden ayarlar bolumune gır gosterılecek hafızadan sım hafızasını sec sonra rehbere gerı don ısaretleden hepsını ısratetle kopyla de telefon bellegıne kopyala
  • Ovi Suite'i kurun arkadaşlar bilgisayarınıza ayrıca nokia sitesinden PC Suite te indirin, bu bahsettiğiniz problemlerin çoğu için aşılabilir kolaylıklar sağlayacaktır. Telefonunuzla ilgili ehr türlü işlemi bilgisayarınızdan yapabilirsiniz, PC üzerinden telefonunuza arama bile yaptırabilri sms bile atabilirsiniz. Bilgisayar başındayken gayet kullanışlı oluyor gelen sms'lere zaten bakıyor olduğunuz monitör üzerinden bakıp bilgisayar üzerinden yanıtlamak..

Ayrıca rehberinizi mesajlarınızı ister yedekler ister kopyalar isterseniz de cihazınızı güncel versiyona yükseltebilirsiniz ve isterseniz bir videoyu sürükleyip PC Suite üzerindeki telefonunuzun resmine bırakıp otomatik olarak programın convert edip kopyalamasını sağlayabilirsiniz, yani video dönüştürmek veya dönüştürürken çözünürlük kalite vs ayarları ile uğraşmanıza da gerek yok.. Tabi fotoğraf mp3 ve tonlarda da geçerli..

Benden tavsiyedir..

Bu arada msn için Nokia bölümündeki oyun program ve tema içerikli konumuzda yayınlanan Windows Live Messenger'ı kurdum, sorunsuz bağlanıyorum.. Versiyon: 5.003.1001.en Bunun dışında Fring programını kurarak ta hem diğer Fring'li veya Skype'lı arkadaşlarınızla listenize ekleyip ücretsiz görüşebilir hem de MSN, Skype, Google Talk, Twitter, Facebook vs.'deki accountlarınıza kayıtlı tüm arkadaşlarınızla MSN benzeri şekilde ortak liste oluşturup mesajlaşabilrisiniz.. Bu da alternatif bir MSN Messenger olabilir..

• Ben o dedıgın wındows lıve msn ı kurdum ama sımgeler cok kucuk kalemle dahı zor kullanılıyor zaten telefondan msn e gırmıcem okdr onemsemıyorum pc suıte yı nerden ındırebılırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Rehbere gır ordan seceneklerden ayarlar bolumune gır gosterılecek hafızadan sım hafızasını sec sonra rehbere gerı don ısaretleden hepsını ısratetle kopyla de telefon bellegıne kopyala

teşekkürler..

bi sorum daha olacak...
    bilgisayardaki ovi suite den rehberi organize edip telefona gönderebiliyormuyuz....
    malum telde rehberi düzenlemek biraz uzun zaman alıcı bir işlem,,bilgisayarda çok daha kısa bir sürede halledilebilir....
    beni yönlendirirseniz tçok sevinirim...
    herkese saygılarımla......
  • Bilgisayarda rehberinizi daha kolay şekilde düzenleyebilirsiniz..

Ayrıca bLind35 mesajımda da belirttiğim gibi nokia'nın offical sitesinden PC Suite'i indirebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Bilgisayarda rehberinizi daha kolay şekilde düzenleyebilirsiniz..

Ayrıca bLind35 mesajımda da belirttiğim gibi nokia'nın offical sitesinden PC Suite'i indirebilirsin..

aynen katılıyorum. PC suite ile telefonda olan herşeyi düzenlemek mümkün
  • beyler dun telefon geldı ılk defa sarj ettım aksam saat 8 gıbı doldu sonra bluethootla pc den bıkac program attım telefona denedım mp3lerımı vıdeolarmı attım be msj cektım nede bırını aradım sadece telefonun ozellıklerıne baktım sonra alarmı kurdum bu sabah 11 de kalktım telın sarjı bı dıs elıme aldım sarj bıttı bu normalmı ya cok morelım bozuldu:S bıde telefon bosda ıken calısan programlara baktım menu ve ev ekranı dıo ev ekranındakı herseyı kaldırmıstım ben ama neden hala calısıyor ?
  • bn 5530 kullanıcısıyım kndi modemimden internete girebiliyorum ancak dışarıya çıkınca (alşverş mer. Vb.) oradaki kablosuz ağlara bağlanabiliyorum ancak bağlnmş olmama rağmen intrnete giremiyorum yardm etmenizi ümit etmkteyim
    Şimdiden o değerli yardımlarınız içn teşekkürler

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daglaraydin -- 6 Ekim 2009; 12:05:21 >

• quote:

Ev Ekranınızdaki rehber çubuğunu ve kısayolları bile iptal etseniz siz ram'im bomboş sanarken en fazla görüp görebileceğiniz boş alan 40-50mb olacaktır..

quote:

Orijinalden alıntı: blue1907

Telefonu alalı 5 gün oldu ve toplam 4-5 kez resetlendiğini gördüm,...,...,öylece dururken.

quote:

Symbian'lı cihazlarda kapanıp açılma gayet normal bir durumdur, bu durum bir arıza kaynaklı değildir..

quote:

Siz benim yaptığım açıklamadan bluetoothla telefona video atamamak normaldir diye bir mana çıkarıyorsanız..

quote:

acaba telefonumun anakartı mı yandı?.. hafıza kartım mı cortladı?.. Flash'ım mı silindi sanırım siz de öyle birşey sanıyorsunuz?!?

..

quote:

Bunun tek çözümü versiyon güncellemedir, bazen güncel versiyonla da hiç hesapta yokken bu problem nüksedebilir, bir sonraki versiyon ile Nokia tarafından ilgilenilmişse düzelir.. Şimdiye dek kullandığım 30 civarı farklı symbian model cep telefonumda bu böyle oldu ve yine böyledir..

Fabrika çıkışlı son sürüm benimki.

-

Ne yapalım symbian sevmiyorum , symbian istemiyorum diyip , görüntüsüne kanıp alırsak böyle olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

beyler dun telefon geldı ılk defa sarj ettım aksam saat 8 gıbı doldu sonra bluethootla pc den bıkac program attım telefona denedım mp3lerımı vıdeolarmı attım be msj cektım nede bırını aradım sadece telefonun ozellıklerıne baktım sonra alarmı kurdum bu sabah 11 de kalktım telın sarjı bı dıs elıme aldım sarj bıttı bu normalmı ya cok morelım bozuldu:S bıde telefon bosda ıken calısan programlara baktım menu ve ev ekranı dıo ev ekranındakı herseyı kaldırmıstım ben ama neden hala calısıyor ?

Ben alışıyorum yavaş yavaş , en azından günde 2 kereye düştü şarja takmam :D

--->Radio arka planda açık duruyor olmasına rağmen, ana ekranda müzik dinlerken ses kontrol çubuğu işlemiyormuş.

--->Ekranla çelik aksamın birleştiği yerlere kaçan inatçı tozları temizlemeye çalışmayın , giden gelmiyor birdaha..

• Ben de telefonu ilk aldığım günler bi kaç şikayette bulunmuştum.

Klavyesi ile yazamıyordum fakat yazma dilini English yapınca gayet güzel yazmaya başladı.

Şarjı beni tatmin etmiyordu. Akşam şarjedip alarmı kurdum sabah alrm ötmedi.Batarya bittiği için.

Telefon 3-4 kere resetlenmişti.

2-3 kerede donmuştu, bataryayı çıkartmak zorunda kalmıştım.

Fakat son 3-4 gündür telefon düzeldi. Maşallahı var şuanda. Ne bir reset ne bir donma ile karşılaşmıyorum. Sadece şarjından biraz endişeliyim okadar. Tavsiyem yazılımınızı güncelleştirmeniz.
    Sorun hala devamederse servise götürün derim.
  • resetlenme sorunum hala devam ediyor,şimdi pilini çıkarıp takmayı deniycem
  • Şarj durumları da şaşırtıcı açıkçası, ekran parlaklığınız %100 ise bunu %70 seviyelerine çekmenizi öneririm. Zaten %100 ekran parlaklığı gerçekten abartı bir ışık veriyor, %70 fazlasıyla yeterli olur.. Ayrıca sürekli işlemciyi yoracak olan arka planda çalışan uygulamaları temizlemeniz de faydanıza olabilir.. Ben günde 1-2 saat wireless üzerinden internete giriyorum ve hatta Fring ile internet üzerinden görüşmeler yapıyorum. Günde 50 civarı sms alıp 50 civarı gönderiyorum. 1 saate yakın müzik ve uygulamalarla haşır neşirim. Ancak 2 günden önce bu bataryayı bitiremedim..
  • quote:

Şarj durumları da şaşırtıcı açıkçası, ekran parlaklığınız %100 ise bunu %70 seviyelerine çekmenizi öneririm. Zaten %100 ekran parlaklığı gerçekten abartı bir ışık veriyor, %70 fazlasıyla yeterli olur.. Ayrıca sürekli işlemciyi yoracak olan arka planda çalışan uygulamaları temizlemeniz de faydanıza olabilir.. Ben günde 1-2 saat wireless üzerinden internete giriyorum ve hatta Fring ile internet üzerinden görüşmeler yapıyorum. Günde 50 civarı sms alıp 50 civarı gönderiyorum. 1 saate yakın müzik ve uygulamalarla haşır neşirim. Ancak 2 günden önce bu bataryayı bitiremedim..

Telefonu ilk aldığınız zamanlardada bölemiydi bu durum?
    Benimde ekran parlaklığı max %70 de, 2 saat telle konuşuyorum, 20 mesaj alıyorum, 1 saati geçer süre hoparlörden müzik dinliyorum, şarjdan sabah 9 da çıkartıyorum ama halaa akşamı göremedi telefon açık bi şekilde..
    Acaba ilk şarjımı %50 dolana kadar yapmamdan kaynaklı bir durum olabilirmi lithium-ion pillerde bile?

• bakalım bugun ne olcak ekran parlaklıgını %100 yaptım bugun 1 gıbı sarjdan cıkardım 3 4 telefon gorusmesı yaptım 4 5 msj cektım 10 15 dk muzık dınledım okdr ve gece 1 de telefonu kapadım hala sarj fulldu bakalım yarın ne kadar gıdıcek.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.