Şimdi Ara

Nokia 6, 24 saatte 250 bin ön kayıt, 4 günde 100 bin ön sipariş almayı başardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia 6, 24 saatte 250 bin ön kayıt, 4 günde 100 bin ön sipariş almayı başardı

Nokia 6'nın sadece Çin'e özgü olması, orta sınıf Android telefonunun satışlarına zarar veriyor gibi görünüyor. Nokia gibi ikonik bir marka çok uzun bir aradan sonra ilk telefonunu tanıttığında cihazın dünya genelinde satışa sunulmuş olması gerekirdi. Bildiğiniz gibi, Nokia 6 yalnızca Çin'de satılıyor ve yalnızca büyük perakende zinciri JD.com aracılığıyla satın alınabiliyor.

Müşteriler Nokia 6'nın ne zaman stokta olacağını öğrenmek için ön kayıt yaptırabiliyorlar ancak bir tane ayırmak için 9 dolar ödemeleri gerekiyor. Çin'den gelen yeni raporlar, resmi tanıtımından bu yana 24 saatten daha kısa bir sürede Nokia 6 için 250.000 ön kayıt yapıldığını iddia ediyor. Bununla birlikte, China Business News, 4 gün içinde 100.000'in üzerinde ön sipariş verildiğini belirtiyor.

Nokia 6'nın 19 Ocak'ta raflarda yerini alacağı onaylandı. Tüketiciler sadece 245 dolar ödeyerek akıllı telefonu satın alabilecekler. Aynı zamanda, 9 dolarlık rezervasyon ücretinin akıllı telefonun fiyatından düşüleceğini de belirtmek gerekir. Nokia 6'nın Çin dışında piyasaya çıkması muhtemel olsa da, büyük ihtimalle mevcut fiyatından daha pahalı olacak.

Ayrıca Bkz.Nokia 8'in ilk gerçek görüntüsü CES 2017'de ortaya çıktı
    Nokia 6, kutudan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkan sağlam bir orta sınıf akıllı telefon olarak dikkat çekiyor. Tek dezavantajı telefonun Qualcomm Snapdragon 430 işlemcisi ama bunun dışında başka zayıf yönlü yok gibi.

HMD Global'in ilk Nokia markalı akıllı telefonu, Full HD (1080p) çözünürlüğe sahip 5.5 inç büyüklüğünde bir ekranla geliyor. Ayrıca 4 GB RAM ve 64 GB genişletilebilir hafıza (256 GB'a kadar) sunuyor. Bir diğer önemli özelliği de çift LED flaşlı ve PDAF (faz algılamalı otomatik odaklama) özellikli 16 megapiksel arka kameraya sahip olması. Ayrıca ön tarafta 8 megapiksel çözünürlüklü ikinci kamera var.

Nokia 6, hızlı şarj teknolojisine sahip 3.000 mAh bataryadan güç alıyor. Ayrıca parmak izi sensörü, 3.5 mm ses jakı ve çift SIM desteğini de diğer özellikleri olarak sıralayabiliriz.

Nokia 6, 24 saatte 250 bin ön kayıt, 4 günde 100 bin ön sipariş almayı başardı 

• Snapdragon 430 ve 4 gb ram... Adamlar bedava ram bulmuş dağıtıyorlar galiba...

• Snapdragon 430 bu donanımları taşıyamaz

• hiç araştırma yapmayan 430cular gelmiş yine. 600 serisi işlemcilerle aynı performansı veren, enerji verimliliği yüksek bi soc. sırf 4le başlıyo diye bu kadar önyargılı olunmaz ki.

• Nokia'nın geri dönmesi iyi oldu, rekabet bizler için iyidir.

• Beyler benim anlamadığım bu snapdragon 430 ile 617 arasında ne fark var?

• quote:

Orijinalden alıntı: onsos1100

Beyler benim anlamadığım bu snapdragon 430 ile 617 arasında ne fark var?

Saat hızları ve GPU farklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

hiç araştırma yapmayan 430cular gelmiş yine. 600 serisi işlemcilerle aynı performansı veren, enerji verimliliği yüksek bi soc. sırf 4le başlıyo diye bu kadar önyargılı olunmaz ki.

Hocam bilmiyorum farkında mısınız ama Nokia 6 fiyatının 50 dolar altında Snapdragon 820'li cihazlar satılıyor Çin'de (Xiaomi Mi5, Lenovo Zuk Z2). Belirteyim dedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

hiç araştırma yapmayan 430cular gelmiş yine. 600 serisi işlemcilerle aynı performansı veren, enerji verimliliği yüksek bi soc. sırf 4le başlıyo diye bu kadar önyargılı olunmaz ki.

Hocam bilmiyorum farkında mısınız ama Nokia 6 fiyatının 50 dolar altında Snapdragon 820'li cihazlar satılıyor Çin'de (Xiaomi Mi5, Lenovo Zuk Z2). Belirteyim dedim...

Neden çinlerle nokiayı bir tutuyorsunuz. Xiaomi,zuk gibi firmalar şatış sonrası destek sunuyor mu? Hani nerede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Neden çinlerle nokiayı bir tutuyorsunuz. Xiaomi,zuk gibi firmalar şatış sonrası destek sunuyor mu? Hani nerede?

Tek yorumla tüm forumu güldürmeyi başaran nadir insanlardansınız hocam tebrikler

• Snapdragon 625 ve +4000 mAh batarya ile çıksaydı ben bile almayı düşürdüm. Bu şekilde benim gibi düşünenlere satması çok zor.

• :D okumama gerek yok zaten bu işin içerisindeyim. Xiaomi boşuna çinin en büyüğü değil. Boşuna avrupayı korkutan firma değil. Yada OnePlus boşuna büyümüyor habire. Üstelik samsungu bu firmalardan bir üst kefeye koymanız da ayrı komedi. Daha anca amiral gemisine android 7 için "tarih veren" bir firma mı satış sonrası destek konusunda iyidir yoksa google pixel ve nexuslardan sonra en hızlı android 7yi veren nadir firmalardan olan oneplus mu? Bence kafayı kaldırıp resme büyüğünden bakmak lazım. Bunca seneler kapanı altında kaldığınız sözde büyük firmaların ne durumda olduklarını farketmek gerek.

• Efsane bayağı iyi döndü.Ne zaman bizim ülkemizde çıkar acaba?
  • Eleştirilere katılıyorum orta sınıf telefonsa en azından S600 serisi bir çipset olmalıydı.
  • Satmaz, treni kaçırdı diyenler nerede acaba? Adamların giriş seviyesi cihazı bile diğer markaların amiral gemilerinden daha fazla ön sipariş alıyor. Üstelik sadece Çin'de çıkacak bir model. Amiral gemisi modeli çıktığında varın siz düşünün neler olacağını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Satmaz, treni kaçırdı diyenler nerede acaba? Adamların giriş seviyesi cihazı bile diğer markaların amiral gemilerinden daha fazla ön sipariş alıyor. Üstelik sadece Çin'de çıkacak bir model. Amiral gemisi modeli çıktığında varın siz düşünün neler olacağını.

Mesut satan 300 milyon satiyor 1 senede 300 bin degğil

• marsli61 kullanıcısına yanıt
    300 milyon satan hangi telefon var? Toplamdan değil tek bir modelden bahsediyoruz ve bu model yerel bir pazar için çıkan giriş seviyesi.

• Adı güzel bakalım tadı da öyle olacak mı? Eski algı kalmadı artık çok şaşırtıcı işler yapmaları gerekiyor maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski Nokia fan boyları ortaya çıkıyor...

• Bunlarin berbat bir launcher vardi umarim onu koymamislardir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.