Şimdi Ara

Nokia 603 vs Samsung S5660 Gio Hangisi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi?? Nokia 603 mü? Samsung S5660 Gio?
    Babam kullanacağı için Android olması program çeşitliliği çok önemli değil. Önemli olan sağlam hızlı ve kolay kullanımı.

• Program onemli degilse 603 daha iyi bir tercih. Kullanimi kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thal1on

Program onemli degilse 603 daha iyi bir tercih. Kullanimi kolay.
    Gio Android olması, wifi hotspot özelliği olması, flash player desteğiyle öne geçiyor. Bunlar önemli değilse Nokia alınabilir. Nokia'nın daha pahalı olduğunuda göze alırsak, bence Gio.
  • Teşekkürler.. Bir de samsung s5830 galaxy ace eklendi seçeneklere. Bu 3lüden birini alacagiz artik bir kaç gün içinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Gio Android olması, wifi hotspot özelliği olması, flash player desteğiyle öne geçiyor. Bunlar önemli değilse Nokia alınabilir. Nokia'nın daha pahalı olduğunuda göze alırsak, bence Gio.

Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Galaxy Gio Wi-Fi hotspot özelliği ile öne geçiyor demekle 603'te olmadığını belirtmişsin. 603'te de Wi-Fi hotspot özelliği vardır. Hatta Wi-Fi hotspot Android'den önce Symbian'da zaten varolan bir özellikti. Ayrıca Galaxy Gio'da Flash player desteği yoktur. 603 hem yazılımsal hemde donanımsal olarak Galaxy Gio'dan da Galaxy Ace'dan da daha üstün bir cihazdır.

@dr_kofret, 603 daha iyi bir seçenek zira kolay kullanım ve uzun pil ömrü ile babanızın profiline göre daha uygun bir seçenek. Çünkü 603 Symbian olduğu için batarya ömrü daha uzundur. Diğer iki cihaz bilindiği üzere Android ve Android'in pil konusunda ne kadar verimsiz bir sistem olduğu aşikâr. Bu yüzden benim tavsiyem 603'tür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 28 Haziran 2012; 23:09:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Galaxy Gio Wi-Fi hotspot özelliği ile öne geçiyor demekle 603'te olmadığını belirtmişsin. 603'te de Wi-Fi hotspot özelliği vardır. Hatta Wi-Fi hotspot Android'den önce Symbian'da zaten varolan bir özellikti. Ayrıca Galaxy Gio'da Flash player desteği yoktur. 603 hem yazılımsal hemde donanımsal olarak Galaxy Gio'dan da Galaxy Ace'dan da daha üstün bir cihazdır.

@dr_kofret, 603 daha iyi bir seçenek zira kolay kullanım ve uzun pil ömrü ile babanızın profiline göre daha uygun bir seçenek. Çünkü 603 Symbian olduğu için batarya ömrü daha uzundur. Diğer iki cihaz bilindiği üzere Android ve Android'in pil konusunda ne kadar verimsiz bir sistem olduğu aşikâr. Bu yüzden benim tavsiyem 603'tür.

Nokia'yı bilmediğimden ötürü bir siteden baktım, yazmadığından dolayı böyle oldu.

• quote:

quote:

quote:

Nokia'yı bilmediğimden ötürü bir siteden baktım, yazmadığından dolayı böyle oldu.

Alıntıları Göster
    GİO AL GİTSİN

AMA NOKİA ESKİDEN ÇOK İYİDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoEmir

GİO AL GİTSİN

AMA NOKİA ESKİDEN ÇOK İYİDİ

Alıntıları Göster
    Nokia'yı dilediğiniz gibi kişiselleştiremezseniz. Symbian ölü bir işletim sistemi. Uygulamaların bir çoğu ya çok geç çıkıyor ya hiç çıkmıyor ya da port edildiği için kullanışsız oluyor.

Samsung Galaxy Ace şu anda HTC One V ile birlikte piyasada bulabileceğiniz en iyi 1000 TL ve altı telefondur.

Samsung Galaxy Gio ise yine ACE ayarında bi alettir. Ufak tefek özellikleri daha düşüktür.

Nokia 603'ün ise bana göre tek artısı yakışıklı bir cihaz olmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: franchise

Nokia'yı dilediğiniz gibi kişiselleştiremezseniz. Symbian ölü bir işletim sistemi. Uygulamaların bir çoğu ya çok geç çıkıyor ya hiç çıkmıyor ya da port edildiği için kullanışsız oluyor.

Samsung Galaxy Ace şu anda HTC One V ile birlikte piyasada bulabileceğiniz en iyi 1000 TL ve altı telefondur.

Samsung Galaxy Gio ise yine ACE ayarında bi alettir. Ufak tefek özellikleri daha düşüktür.

Nokia 603'ün ise bana göre tek artısı yakışıklı bir cihaz olmasıdır.

Şaka mı yapıyorsun? 1000 lira altı en iyi cihaz Galaxy Ace mi olur? Hiç Atrix'ten haberin yok sanırım? Ya da Xperia Neo V'den? Her ikisi de Galaxy Ace'a kök söktürür.

Ayrıca 603 her yönden Ace'dan iyidir. Ki arkadaş kolay kullanım istiyor ve programla işi olmayacak diyor. Dikkatli okudun mu acaba?

• Valla arkadaş ben onu bunu bilmem tuşlu cihazdan daha kolay kullanıma sahip bir cihaz yok.

iPhone'undan SIII, One X vs. kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Valla arkadaş ben onu bunu bilmem tuşlu cihazdan daha kolay kullanıma sahip bir cihaz yok.

iPhone'undan SIII, One X vs. kadar.
    samsung galaxy gio yu almanaı tavsiye ederim...

http://www.kapiteslim.com/urun/en-ucuz-samsung-s5660-galaxy-gio-fiyati.aspx
  • quote:

Şaka mı yapıyorsun? 1000 lira altı en iyi cihaz Galaxy Ace mi olur? Hiç Atrix'ten haberin yok sanırım? Ya da Xperia Neo V'den? Her ikisi de Galaxy Ace'a kök söktürür.

Ayrıca 603 her yönden Ace'dan iyidir. Ki arkadaş kolay kullanım istiyor ve programla işi olmayacak diyor. Dikkatli okudun mu acaba?

Doğru söylüyorsunuz, ben mesajı okumadan direkt iki cihazın karşılaştırır gibi cevap yazmışım

Anne&Baba için Nokia candır. Kullanımı filan daha kolay.

Öte yandan Atrix'i beğenmiyorum ben şahsen.
  • Nokıa 603 de hotspot popgramı var demişsinde yaklaşık 1 yıldır 603 kullanıyorum bulamadım hotspot u nerede söyleyinde bizde yararlanalım @sugar_klavyeci
  • Galaxy Ace.
  • yener44 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu hortlatmışsın naptın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_kofret

Teşekkürler.. Bir de samsung s5830 galaxy ace eklendi seçeneklere. Bu 3lüden birini alacagiz artik bir kaç gün içinde...

galaxy ace kesinlikle alma onu alacağına telefonsuz kalsan yeridir
    JoikuSpot adında bi uygulama var. Maxi cep sitesinde bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

JoikuSpot adında bi uygulama var. Maxi cep sitesinde bulabilirsin.
    603 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 10 Mart 2014; 9:53:49 >
  • saçmalamayın 603 kullanıcısıyım galaxy ace ile kıyaslanamaz bile kıyasla.com dan 603 le kıyaslayın bakalım nasıl sonuçlar çıkıyor galaxy s den bile iyi :) joukispot iyi de açtığımda diğer cihazlara görünmüyor. @sugar_klavyeci
    Android cihazlarla bağlantı sorunu var. iPhone ile denedim sorunsuz çalıştı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.