Şimdi Ara

Nokia 6260 Sizce nasıl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3 yıldır nokia 3650 kullanıcısıyım ve sistemin yetersizliğini hissetmeye başladım.Yeni nesil uygulamaların çoğu symbian 7.0 ve üstü istiyor ve de 3650 symbian 6.1, daha fazlası java 1.0 desteklenmiş,
    Midp 2.0 ve 3 boyutlu çoğu oyunu çalıştırmıyor.

Symbian demek sınırsız geliştirilebilirlik demek bence ama sistem versiyonu önümde bi engel.

Bu nedenlerden dolayı telefonumu değiştirmek istiyorum ancak çok üst düzey bi model(Yüksek fiyatları yüzünden[n90 gibi]] istemiyorum.

Nokia 6260 ı gördüm ve beğendim.Şekil itibarıyla güzel bi telefon. M.pixel olmasına gerek yok ancak telefonn kullanılabilirliği açısından sahip olan arkadaşların görüşlerini almak istedim.

Yardımcı olursanız sevinirim...

• Tabi daha iyi olduğunu düşünündüğünüz telefonları da yazabilirsiniz çünkü illaki n 6260 olsun demiyorum..

Ancak fiyatı önemli....
  • 6260 ın tasarımına lafım yok bence güzel telefon ama tip olarak
    Yorumlarını okuduğum kadarıyla işletim sistemiyle daha çok ilgileniyosun o yüzden sana 6630 öneririm fazla fiyat farkları yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: donatello

6260 ın tasarımına lafım yok bence güzel telefon ama tip olarak
    Yorumlarını okuduğum kadarıyla işletim sistemiyle daha çok ilgileniyosun o yüzden sana 6630 öneririm fazla fiyat farkları yok
    Entegre dijital VGA kamera
    Mobil e-posta ve VPN istemci
    Belge görüntülemek için Quickword ve Quickpoint yazılımları
    HTML İnternet tarayıcı
    Kablosuz Bluetooth teknolojisi
    Özel yan tuşla bas ve konuş
    Beş kıtadaki şebekelerde tri-band işletim
    FM radyo ve MP3 çalar
    MMC hafıza kartına önceden yüklenmiş bir dizi Dene ve Al uygulaması.

fena değil,hoş bi telefon,özellikleri bakımından bende 6630 diyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7evren -- 16 Mart 2006; 20:00:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgen89

Tabi daha iyi olduğunu düşünündüğünüz telefonları da yazabilirsiniz çünkü illaki n 6260 olsun demiyorum..

Ancak fiyatı önemli....
    Ben de 6630 diyorum. Çok bi fiyat farkı yok.
    Bi de yanılmıyorsam Symbian 8.0 olması lazım 6630.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olivier_kahm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Symbian 8.0 yanılmıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: donatello

quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Symbian 8.0 yanılmıyorsun

Alıntıları Göster
    Bende 6260 var symbian ı çok iyi ve yeterli çalıştırmadığı program yok.Sistem gayet hızlı, kamerası megapixel değil ama güzel ve net çekiyor.Hafıza kartı var bu artısı ve en büyük artısıda çoğu symbianlı telefonda olmayan radyo eğer senin için önemliyse, bunların yanında mp3 ü stereo değil o da kötü yanı.Ama tüm bunlara rağmen arkadaşların dediği gibi şu anda aynı fiyatlara 6630 alabilirsin hem kamerası mp hemde mp3 ü stereo.Bunlardan başka çok fark yok ama bunlarda iki önemli unsur.Bunlar bana şart değil 620 ın tipi daha hoş dersende karar senin ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    5610 XpressMuzik mi N81 mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakerman

Bende 6260 var symbian ı çok iyi ve yeterli çalıştırmadığı program yok.Sistem gayet hızlı, kamerası megapixel değil ama güzel ve net çekiyor.Hafıza kartı var bu artısı ve en büyük artısıda çoğu symbianlı telefonda olmayan radyo eğer senin için önemliyse, bunların yanında mp3 ü stereo değil o da kötü yanı.Ama tüm bunlara rağmen arkadaşların dediği gibi şu anda aynı fiyatlara 6630 alabilirsin hem kamerası mp hemde mp3 ü stereo.Bunlardan başka çok fark yok ama bunlarda iki önemli unsur.Bunlar bana şart değil 620 ın tipi daha hoş dersende karar senin ..

Alıntıları Göster
    kardeş ben 6 ay 6260 kullandım....hem yavaş hem kamerası kötü....kapağı açılıcınca büyük ve kullanışsız....

NOKYA yı pek sevmem...(daha doğrusu symbian ı)....

ama alacaksan 6630 al.....

hiç bir konuda 6630 ile 6260 kıyaslanmaz.....

çünkü 6630 ,, 10 basar.....

• quote:

Orijinalden alıntı: ac2ronay

kardeş ben 6 ay 6260 kullandım....hem yavaş hem kamerası kötü....kapağı açılıcınca büyük ve kullanışsız....

NOKYA yı pek sevmem...(daha doğrusu symbian ı)....

ama alacaksan 6630 al.....

hiç bir konuda 6630 ile 6260 kıyaslanmaz.....

çünkü 6630 ,, 10 basar.....

Alıntıları Göster
    Tasarımı tartışmaya açık bir konu ama işletim sistemi kesinlikle yavaş değil, yukarıda yaptığım yorumun üzerine bunu da ekleyerek belki biraz daha yardımcı olur fikir sahibi olmana..

• quote:

Orijinalden alıntı: breakerman

Tasarımı tartışmaya açık bir konu ama işletim sistemi kesinlikle yavaş değil, yukarıda yaptığım yorumun üzerine bunu da ekleyerek belki biraz daha yardımcı olur fikir sahibi olmana..

Alıntıları Göster
    6630 yani daha derli toplu ayrıca işletim sistemi daha güncel ve de hızda bir efsane yani. Uygulamalar ve oyunlar için gayet uygun (6260 biraz büyük yaa derli toplu dememin nedeni o)
  • quote:

Orijinalden alıntı: join

6630 yani daha derli toplu ayrıca işletim sistemi daha güncel ve de hızda bir efsane yani. Uygulamalar ve oyunlar için gayet uygun (6260 biraz büyük yaa derli toplu dememin nedeni o)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Bu yorumlar ışığında bir arkadaşımdaki 6630 u inceledim, telefonu beğendim, sistem gayet iyi ancak 3650 nin çalıştırdığı 512 mb lik rs-mmc kartı okumadı,
    nedeni ise 6630 un 1.8-3.0 volt rs-mmc leri okuması şimdi karışlaşıtğım ikinci sorun bu.

Tam karar verecekken acaba 512 mb lik rs-mmc ile 6630 un destekleyeceği bir mmc kartı takas edebilir miyim?

İlgileriniz için çok sağolun....

• quote:

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Bu yorumlar ışığında bir arkadaşımdaki 6630 u inceledim, telefonu beğendim, sistem gayet iyi ancak 3650 nin çalıştırdığı 512 mb lik rs-mmc kartı okumadı,
    nedeni ise 6630 un 1.8-3.0 volt rs-mmc leri okuması şimdi karışlaşıtğım ikinci sorun bu.

Tam karar verecekken acaba 512 mb lik rs-mmc ile 6630 un destekleyeceği bir mmc kartı takas edebilir miyim?

Alıntıları Göster
    dostum 6260 bir kaç sorun yaşayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yarasa33

dostum 6260 bir kaç sorun yaşayabilirsin

Alıntıları Göster
    eğer 6630 ile 6260 arasnda kaldı isen tereddüdtsüz 6630 derim birçok konuda üstün senın 6260 seçme nedenin tasarımsa soyleyeyım kapak 3.aydan sonra gıcırdıyor ve oynama yapıyor ama kafaya koyduysan siyahını al derim ...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgen89

Bu konuda bende şöyle ilginç bi durum yaşadım.Normalde 6630 DV RS-MMC ile çalışıyor.Ama geçen gün 6260'ın orjinal MMC kartını 6630 a taktım ve cihaz kartı tanıdı ve okudu..

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

eğer 6630 ile 6260 arasnda kaldı isen tereddüdtsüz 6630 derim birçok konuda üstün senın 6260 seçme nedenin tasarımsa soyleyeyım kapak 3.aydan sonra gıcırdıyor ve oynama yapıyor ama kafaya koyduysan siyahını al derim ...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Arkadaş doğru söylemiş ben de yaklaşık 9 ay kadar kullandım 6260'ı ve telefon resmen dökülmeye başlamıştı ki çoğu kişiye göre titiz bir kullanıcıyımdır.Eğer senin için radyo önemli değilse 6630 tavsiye ederim,ayrıca telefonun kamerası gerçekten çok kötü çekiyor,telefonda resimler güzel gözüküyor ama bilgisayara attığın zaman çok vasat olduğunu farkediyosun,bunları da göz önüne al derim

• Farklı modellere bakmanı öneririm. (6630)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Farklı modellere bakmanı öneririm. (6630)
    6260 kaba ve fotosu işe yaramaz bi telefon
    illaha nokia mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

6260 kaba ve fotosu işe yaramaz bi telefon
    illaha nokia mı?

Alıntıları Göster
    6600'dan sonra 6630 iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bindalmg

adamlar incelemiş symbianlı nokiaların içinde en hızlısı ve randımanlısı 6630, sadece görünüm?

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

Orjinalden alıntı: Bindalmg

adamlar incelemiş symbianlı nokiaların içinde en hızlısı ve randımanlısı 6630, sadece görünüm?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: turanoğuz

adamlar incelemiş symbianlı nokiaların içinde en hızlısı ve randımanlısı 6630

O dediğin N90 değilmiydi???

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.