Kameralı, MP3 çalarlı, Radyolu, pili uzun süre giden, şık görünümlü (sürgülüler tercih sebebi), ve tabiii kii kaliteli bir telefon almak istiyorum. 600'den de fazla vermek istemiyorum.. Foto çekimleri ve ekran görüntüsü güzel olsun ama illa da 3.2 MP falan olsun istemiyorum. 6280'in sürgüsü hemen bozuluyor, ekranına toz kaçıyor denmiş. Bu sık rastlanan birşey mi?
İyi, kötü her tür deneyimlerinizi yazar mısınız?
K750i yerine W810'u tavsiye ederim. Diğer arkadaşlarda tavsiyelerini yazacaklardır. W810'un k750'ye göre bence en önemli üstünlüğü daha sağlam olması vede joystick olmadığı için Joystick bozulma sorununun bulunmamasıdır. Autofocus ve macro sayesinde kaliteli fotoğraflar yakalarsın.
samsung e250 350 milyon incele derim....e390 ada bak bi.....
quote:
Orjinalden alıntı: buraoca2
K750i yerine W810'u tavsiye ederim. Diğer arkadaşlarda tavsiyelerini yazacaklardır. W810'un k750'ye göre bence en önemli üstünlüğü daha sağlam olması vede joystick olmadığı için Joystick bozulma sorununun bulunmamasıdır. Autofocus ve macro sayesinde kaliteli fotoğraflar yakalarsın.
+1
WALLA BEN SANA DİİM ALMIŞKAN K790İ AL MANYAK Bİ TELEFON
quote:
Arkadaşlar merhaba ;
Kameralı, MP3 çalarlı, Radyolu, pili uzun süre giden, şık görünümlü (sürgülüler tercih sebebi), ve tabiii kii kaliteli bir telefon almak istiyorum. 600'den de fazla vermek istemiyorum.. Foto çekimleri ve ekran görüntüsü güzel olsun ama illa da 3.2 MP falan olsun istemiyorum. 6280'in sürgüsü hemen bozuluyor, ekranına toz kaçıyor denmiş. Bu sık rastlanan birşey mi?
İyi, kötü her tür deneyimlerinizi yazar mısınız?
Nokia 6280'nin kızak makenizması ileri vadede problem çıkarabilir. Telefonun ekranının da tozlanma sorunu bulunuyor.
Nokia 6280 2.2 inç 240x320 piksel ekran, 640x480 3GP formatında video kaydı, 3G ve iyi hoparlör ses çıkışıyla ön plana çıkıyor.
Samsung E900 2.0 inç 240x320 piksel ekran, 352x288 MPEG4 formatında video kaydı, tasarım, dokunmatik tuş takımı ve TV-out desteğiyle ön plana çıkıyor.
Sony Ericsson K750i ve W810i modelleri arasındaki fiyat farkı oldukça azdır. W810i modelini tavsiye ederim. Sony Ericsson W810i ise fotoğraf kalitesi (autofocus, macro modu, çift led flaş), MP3 kalitesi (megabass), RDS destekli radyo, 4 GB'a kadar artırılabilir hafıza, pil ömrü ve başarılı kutu içeriği ile ön plana çıkıyor.