Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben de 6500 slide almayi dusunuyorum.

benim sorum, 6500'un n serisi telefonlardan ne farki var?

ne fark var derken yazilimi kastediyorum. mesela n serisi telefonlar masa ustu halleri cok guzel. mavi ekran, analog bir saat falan.

mesela su resimdeki saat -takvim themasi 6500 s modelinde de olabiliyor mu ?

http://www.zirveiletisim.net/wp-content/uploads/2007/11/nokia-n82.jpg

bilgi veren olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalihan -- 24 Ocak 2008; 22:13:42 >
  • fena deil bence en iiisi N95
  • Arkadaşlar telefonu 2 haftadır kullanıyorum öncellikle telefon hızı oldukca iyi su ana kadar hiçbir takılma yapmadı. camera kapalı ortamda iyi cekmiyor yalan değil ama acık alanda ciddi iyi sonuclar veriyor flashı yeterli duzeyde. ekran rengi deseniz 16.7 milyon ve kesinlikle hakkını veriyor. renkler daha canlı oluyor. şarj konusuna gelince şu anda telefonu şarjdan cekeli 25 saat oldu ve pilde tek kademe gitmedi hala full gösteriyor. buna mesajlaşma ve 10 tane mp3 dinlemek, 20-30 fotograf fln dahil. eğer cok kurcalarsanız telefonun ısıgı hiç sonmezse 30 saat gidiyor şarj ortalama. eğer cok kurcalamazsanız tahminim 60 saat gider. ses konusuna gelince N73 kadar cok fazla cıkmıyor ama emin olun geride kalmaz cunku cok iyi cıkıyor ses.

telefonun 1-2 eksi yanını söylüyeyim. telefonda kamera koruma kapagı yok ki bu bi eksi yon. parmak iziniz falan oluyor cam resim cekerken bulanıo azda olsa devamlı silmek gerekio cizilme riski var bi masaya falan koyamıonuz aklınız kalıo. bide metal kasa olması biraz daha agır yapıyor ama buna zamanla alısıonuz tek sorunu kayar apak oldugu için kapagı kaldırmak biraz daha agır oluo ama içindeki yaylar vazifesini yeterince yapıo.

bnm değerlendirmeme gelince, eğer ben bi telefon alırım 2 yıl kullanırım diyorsanız size uygun olmayabilir fakt ben alırım 10 ay yetsin derseniz bence yeterli bi telefon. gorunus olsun ozellikler olsun gayet iyi 10 uzerinde ben 8 verdim. iyi gnlr

• 6500 s kullanan arkadaslar,

su asagidaki fotograftaki gibi saat takvim ekran menu dizilimi, 6500 telefonda da olabiliyor mu acaba ?

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>
  • saat de menude elbette aynısı oluyor.saat için ayarlar saat ve tarıhden yapabılırsın.
    menu ıcınde ayarlar-ekran-etkın bekleme den herturlu degısıklık ve gorunum sağlayabılırsın.
  • 6500 slide qvga ekran varmıs n 82 tft ekran var ıkısı arası fark ne acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: evetben

saat de menude elbette aynısı oluyor.saat için ayarlar saat ve tarıhden yapabılırsın.
    menu ıcınde ayarlar-ekran-etkın bekleme den herturlu degısıklık ve gorunum sağlayabılırsın.

cok tesekkurler :)
  • [simage]Thanks to ImageShack for Free Image Hosting[/simage]
  • karizma telefon para olsada alsam
    : //
  • evet arkadasım aynen nokia 6500 slidede bu ekran aynen olabiliyorr .ben dun aldım bu telefonuu ve harika bir telefon n95 kadar kaba değil(herne kadar n95 kullandıysamda buda cok karizma bir telefon tek eksiği smbyn olmamasıı )

bence hıc dusunmeden alınn

quote:

Orjinalden alıntı: kalihan

6500 s kullanan arkadaslar,

su asagidaki fotograftaki gibi saat takvim ekran menu dizilimi, 6500 telefonda da olabiliyor mu acaba ?

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>

• ark.lar bende bu tel.i kullanıyorum birkaç eksi yönünü de ben söyliyeyim
    telefon çaldığında kayar kapağı açtıktan 1-2 saniye sonra tel. açılıyor
    birde resim çekilmesinde de 1-2 saniye geçikiyor,
    menüde hızlı ama bu yönleriyle eksiklik var...

birde sorum olacak 6500 kullanan ark.lara bu öndeki kamerayı hiçbirşekilde açamıyormuyuz tek başına, cam.in çalışıp çalışmadığını bile test edemiyoruz????
    çok saçma bi sistem olmuş, sadece görüşmeli konuşmada kullanma özelliği..
  • Usb den şarj oluyormu bu cihaz
  • evet usb den sarj olmuyor

aynı konuda benımde sıkıntım var

neden usb den sarj olmuyor bu cıhaz
  • bu forum nerelere düştü arkadaşlar ilgisiz kaldı.çekilen fotoları ve videoları
    paylaşalım lütfen şimdiden ilginiz için teşekkür ederim kolay gelsin...
  • yaa resim koymaya çalışıyorum ama dosya çok büyük diyor, ne yapmam gerek, resimleri paylaşmak istiyorum si,zinle acil cvp bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yelkovan_34

yaa resim koymaya çalışıyorum ama dosya çok büyük diyor, ne yapmam gerek, resimleri paylaşmak istiyorum si,zinle acil cvp bekliyorum

boyutunu küçült ..mesela boyut 840*680 ise 640*480 yap
  • ya iyide resmi çektim bilgisayara aktardım onu nasıl küçültücem
  • pain,picasa,irfanview tarzında programlarla yapabilirsin
    ayrıca imageshack sitesine de gönderebilirsin orası otomatik olarak
    küçültüyo sanırımhttp://imageshack.us/ sitenin linki burda kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yelkovan_34

ya iyide resmi çektim bilgisayara aktardım onu nasıl küçültücem

pcden küçültmene gerek yok ,bi yukardaki msjda arkadaşın verdiği sitede boyut seçenekleri mevcut

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.