Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ve
    [simage]Thanks to ImageShack for Free Image Hosting[/simage]

• [simage]Thanks to ImageShack for Free Image Hosting[/simage]
    ve
    ve

• ben de ablama aldım bitane ama bi sorunum var.
    teli yurtdışından aldım.arama geldiğinde kızağını açıp cevap verirken arama hemen cevaplanmıyor.4-5 saniye falan geç cevaplanıyor.neden acaba?yeni ersiyon yüklesem düzelir mi?
  • http://www.teknosepet.com/site/page.asp?dsy_id=71535&ref=akakce&v=1.62.3

arkadaşlar fiyat 625 ytl ye kadar indi grey urunlerde...
  • @bjk_murat

Sizin telefonunuzda sorun olabilir. Diğer kişilerden böyle bir sorun ile karşılaşmadım.
  • Güncel fiyat listesi (21.01.2008):

Ereyon.com.tr: 706 YTL / 699 YTL (Havale indirimi)
    Ereyon.com.tr (Paralel ithalat): 649 YTL / 642 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 737 YTL / 715 YTL (Havale indirimi)
  • arkadaşlar telefonun içinde kayıtlı olan müzikleri neden başka telefona yolluyamıyoruz. telif hakkı gibi bişiler yazıyor??
    bu arada tavla oyunu süper olmuş :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjk_murat

ben de ablama aldım bitane ama bi sorunum var.
    teli yurtdışından aldım.arama geldiğinde kızağını açıp cevap verirken arama hemen cevaplanmıyor.4-5 saniye falan geç cevaplanıyor.neden acaba?yeni ersiyon yüklesem düzelir mi?

evet aynı sorun benimkinde de var. aldığım yere gittim 2 gün sonra servise gösterelim dedi vaktim olmadığından bırakamadım...
    birde arkadaşlar 6500s modele blacklist gibi bi program yüklenebiliyomu bilen varsa çok lazım...
  • bence versiyondan kaynaklanan bir sorun bu. ben n70 ime kenkim versiyon atmıştım bi keresinde.bu tele de versiyon atılabilir mi?
    en yeni versiyon hakkında bilginiz var mı acaba?
  • arkadaslar merhaba

isyerınden bı arkadasımda e65 var onda telefon calarken arayanların adını soyluyor

tabı yarım yamalak

bende menulerde dolanırken ıcınde ses gelıstırmemı tanımamı ne dıye bır menu vardı acaba bununla e65

dekı menunun bır benzerlıgı varmı

bılgısı olan varmı acab
  • sözüm 6500s almak için kararsız olanlara:
    6500s'i 2-3 aydır bekleyenlerden biriyim. ama telefonun ağırlığı ve fiyatı yüzünden almaktan son anda vazgeçtim. onun yerine nokia 6120'yi aldım. telefon 2 megapiksel, hafif, kibar, sürgü derdi olmayan ve özellikleri 6500s'den az olmayan bir tel. teli 450 ytl aldım. kalan farklada iyi bir digital kamera almayı düşünüyorum.
    6500s'i ses kalitesi için iyi diyorlar. 6120 de idare eder.
    herkese kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikaanim -- 22 Ocak 2008; 22:17:40 >
  • arkadaşlar bi soru sorucam bu 6500 ı bende sanırım ay başında alıcam fakat benm
    e65 te çok hoşuma giden bi özellik var aynısı bundada varmı merak ediyorum
    mesela mesaj geldiği zaman veya cvpsız cagrı olduğu zaman ana ekranda alt alta sıralı bi
    şekilde gösteriyo e65 aynısı bundada varmı ? ayrıca ses olarak benim şu anki
    telefonum olan 3250 nin sesini duyduysanız onunla bi kıyas yaparmısınız çok teşekkür ederim

up!
  • arkadaşlar telefonun içinde kayıtlı olan müzikleri neden başka telefona yolluyamıyoruz. telif hakkı gibi bişiler yazıyor??
    bilen biri varmı??
  • arkadaşlar bendede bu telefon var alalı 4 gün oldu ama ben rahatlıkla müzikleri gönderiyorum.
    Hiç sorun yaşamadım.
  • @alperalperler
    Sıralı bi şekilde gösteriyo dediğin arayan isimlerimi gösteriyo demek istedin altalta eğr öyle dediysen göstermiyor.
    Ses olarak dışarı net bir ses veriyo 3250 den ses olarak fazla net.
    Eğer sorularına doğru cvp verebildiysem sevindim.
  • Bi resimde benden olsun fotoğraf kalitesi gzl ama herzaman aynı şekilde güzel olmuyo burda mesela ben çekmedim arkadaş beni uyurken işyerinde çekmiş aslında işten kaytardığıma delil ama :D:D:D
     <<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellowman -- 23 Ocak 2008; 10:25:25 >
  • ARKADAŞLARR YAA SİZE SORUM OLAACAK BU TELEFOND PROGRAM YÜKLENİORMU YANİ YANİ BİR MSN YÜKLEYEBİLRMİYİM VEYA HERHANGİ BİR PROGRAMI.....BİLGİSAYARDAN YÜKLEYEBİLİRMİYİM OYUN LÜTFEN YARDIMCI LUN ZOR DURUMDAYIM 5610 MU 6500 SLIDE İMİ ALSAM BİLMİORUM ŞİMDİDEN ÇOK SAOLUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: miicroph

ARKADAŞLARR YAA SİZE SORUM OLAACAK BU TELEFOND PROGRAM YÜKLENİORMU YANİ YANİ BİR MSN YÜKLEYEBİLRMİYİM VEYA HERHANGİ BİR PROGRAMI.....BİLGİSAYARDAN YÜKLEYEBİLİRMİYİM OYUN LÜTFEN YARDIMCI LUN ZOR DURUMDAYIM 5610 MU 6500 SLIDE İMİ ALSAM BİLMİORUM ŞİMDİDEN ÇOK SAOLUN

ikiside java aynı

• java uygulamaları konusunda bırsey dıyemem ama cok guzel oyunlar var ınternette hatta yenı cıkan fılımlerın ve bılgısayar oyunlarının cep telefonları ıcın olan java oyunlarını bulambılırsın rahatlıkla
  • akadaslar daha once yazdıgım konuda bı yorumu fıkrı olan cıkmadımı

e65 ı var arkadasın arayan bırı oldumu telefon melodı calarken arada konusuyor

bızımkınde ses tanımlama ozellıgı var aynı sety mı bılen varmı

e 65 de uc asagı bes yukarı arayanın adını soyluyor

bu konuda bılgısı olan yok mu
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.