Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoğraf nasıl yukleyebılırım anlatırsanız 6500 slıde ile çektiğim foto yukleyebılırım.
    bulamadım nasıl yukleyeceğimi
  • ben java oyunları yukleyıp sılmekle okadar cok ugrasıyorum kı herseferınde oyunu sılmek bana sıkıntı verıyordu

bu ısı nokıa 6600 ve sony errıcssonda denedım oyunu yukle begenmezsen sıl fılan zordu

dıkkat eden varmı bılmıyorum 6500 slıde da karta yukluyorum aynı yerden acıyor dıyor begenmedıgımı sılıyorum

oyle ara bellege alınıyor telefon hafızasıne yuklenıyor fılan demıyor bence guzel bırsey

gordugun tek eksıklık """"resımle fılan profesyonelce ısım olmaz""" kızagı cekınce tusların kıtlenmemesı

bence hos degıl

bıde menulerde ozellıklerde cok gezemedımde bılmedıgım seyler vardır herhalde dun hareketlı duvar kagıtları ındıurdım ınternetten

bılen varsa teme fılan nereden cekebılırız.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayceto

ben java oyunları yukleyıp sılmekle okadar cok ugrasıyorum kı herseferınde oyunu sılmek bana sıkıntı verıyordu

bu ısı nokıa 6600 ve sony errıcssonda denedım oyunu yukle begenmezsen sıl fılan zordu

dıkkat eden varmı bılmıyorum 6500 slıde da karta yukluyorum aynı yerden acıyor dıyor begenmedıgımı sılıyorum

oyle ara bellege alınıyor telefon hafızasıne yuklenıyor fılan demıyor bence guzel bırsey

gordugun tek eksıklık """"resımle fılan profesyonelce ısım olmaz""" kızagı cekınce tusların kıtlenmemesı

bence hos degıl

bıde menulerde ozellıklerde cok gezemedımde bılmedıgım seyler vardır herhalde dun hareketlı duvar kagıtları ındıurdım ınternetten

bılen varsa teme fılan nereden cekebılırız.....

slide modelinde diğer nokia java sistemlerinden farklı olarak uygulamaları karta kurabiliyorsunuz gibi görünsede aslında 6230 dan beri bu özellik mevcut..eski java modellerinde bu işlem kart ile telefon arasında taşıma yaparak gideriliyordu..
    slide in kapak kapatılınca otomatik tuş kilidini devreye sokamaması benim de değindiğim gibi bir eksi..bence gerekli bir özellik..
    tema içinhttp://www.mobile9.com/ adresini öneririm

• Yamayin ya demek kapagi kapayinca tus kilidi devreye girmiyor ha bu kotu olmus acikcasi eksi puan...
    Ben o zaman kendimi zorlayip N95 8GB alayim ya valla zaten bu iki tel arasinda kalmistim.6500 slide telefonunun goruntusu cok hosuma gidiyordu birde kayar kapak mekanizmasi tabiki fiyatininda butceme daha uygun olmasiydi ama sanirim alsaydim aklim hep N95 te kalacakti iyisi mi ben aklimi alan telefon icin biraz daha sabredip fiyatin dusmesini bekliyeyim ....
  • Nasıl yani bu telefonda nasıl olur o kapak kilidi olmazolurmu yaw...
  • tuş kilidi var ama kapağı kapattıktan sonra orta seçim tuşuna bir kez basınca devreye giriyor
  • yada solda gıt tusuna basıp sonra orta tusa basınca kılıtlenıyor

evet kılıtlenme problem ama alet masallah kızagı ıtınce banamısın demıyor hemen tusları acıyor

sorun sadece kıltılenmede ama bence guzel

bırde su bataryanın dayanma problemı vardı 14 u pazartesı aksamı aldım 15 ınde batarya bıtsın dıye bekledım tum gun ısyerınde aksam cortladı neyse sabaha kadar sarjda tuttum 16 sı carsamba sabah macera basladı benım...

neyse ıse gıderken muzık fılan dınledım 18 ı aksamı ısyerınde sarjım bıttı yanı ıkı bucuk gun gıttı sarj ama gecelerı kapatmadım

bırde aksamları yanı ıkı gece ıste muzık yukle resımler yukle fılan derken ugrastım oda hızlandırmıstır bence

ama yınede yorumlarınızı beklıyorum
  • tuş takımını sürgü kapandığı zaman kilitleyen bir java uygulaması geliştirilebilir.
    ben araştırdım biraz ama sürgü kapandığında kapatcak bi program bulamadım. sadece 6500slide için tuş kilidi programı var cellock isminde. belki buda işe yarayabilir, programın tam ayrıntılarını bilmiyorum ama esas demek istediğim tuş takımının kilitlenmemesi durumu ufak bi java programla çözülebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayceto

yada solda gıt tusuna basıp sonra orta tusa basınca kılıtlenıyor

evet kılıtlenme problem ama alet masallah kızagı ıtınce banamısın demıyor hemen tusları acıyor

sorun sadece kıltılenmede ama bence guzel

bırde su bataryanın dayanma problemı vardı 14 u pazartesı aksamı aldım 15 ınde batarya bıtsın dıye bekledım tum gun ısyerınde aksam cortladı neyse sabaha kadar sarjda tuttum 16 sı carsamba sabah macera basladı benım...

neyse ıse gıderken muzık fılan dınledım 18 ı aksamı ısyerınde sarjım bıttı yanı ıkı bucuk gun gıttı sarj ama gecelerı kapatmadım

bırde aksamları yanı ıkı gece ıste muzık yukle resımler yukle fılan derken ugrastım oda hızlandırmıstır bence

ama yınede yorumlarınızı beklıyorum

yoğun kullanımda şarjı 2-3 gün civarı dayanıyor..şarj konusunda sıkıntısı yok yani telefonun..

• slm arkadaslar 6500 slıde ıcın kılıf arıyorum.seffaf arkalı onlu olanlardan bulabılırmıyız yada ekran koruyucu nasıl bısey olabılır?
  • Tüm yeni 6500s kullanıcılarını tebrik ediyorum.Güle güle kullanınız. İnşallah bir süre sonra ben de kervanınızadahil olacağım. Ancak öncelikle maddiyatı düzeltmek gerek.

Çektiğiniz foto/video paylaşımlarınız bekleniyor diye bir hatırlatma yapmak istedim.
  • resım yuklemeyı anlatan olursa yukleyecem
  • arkadaslar benım tus kılıtlenmesı harıcınde uzuldugum hayal kırıklıgı yasadıgım bır konu

telefon usb den sarj olmuyor

kuzenımın sony erıcssonu laptoptan fılan sarj oluyor

bence bır eksıklık bırde su usb jakı evrensel olanlardan olaydı tadından yenmezdı hanı

haksızmıyım
  • bırdeyukleyıp denedıgım daha dogrusu telefona yakıstıgını dusundugum oyunlardanda ısımler yazayım dedım

bourne ultımate
    die hard 4
    metal slug
    mission ımposıble 3
    pes 2008
    prınce of persıa 3
    raınbow sıx
    splinter cell DA
    spıderman ultımate

XIII 2 yı yukledım out of memeory dıye hata verdı ona cok uzuldım bence canavar gıbı bır oyun kuzenımdekı sony erıcssonda mutıs zevkle oynuyordum

acaba karttamı oynarken sorun var dedım hafızaya tasıdım ondada yıne aynı hatayı verdı

bılenınız var mı bır ıkı oyunda daha bu hatayı verdı out of memory

sızlerdende paylasım beklıyorum
  • ben anlatayım şimdiwww.imageshack.us sitesine giriyosun orda (gözat)kısmına tıkla pcnde resmin nerdeyse bul .sonraresmin boyutunu 800*640 ayarla sonra HOST İT e tıkla bi sayfa gelecek linkler var ordaki linklerin en sonuncusu al buraya gel resmi koymak için image yazsına tıkla [simage][/simage] bu gelcek onların ortasına yapıştır linki işlem tamamdır umarım anlatabilmişimdir.
  • korayceto oyunları nereden bulabılırım bıde 3gp klıp falan ?
  • [simage]Thanks to ImageShack for Free Image Hosting[/simage]
  • [Thanks to ImageShack for Free Image Hosting][/Thanks to ImageShack for Free Image Hosting]
  • [simage]Thanks to ImageShack for Free Image Hosting[/simage]
  • saol tekkorsan
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.