bıde menulerde ozellıklerde cok gezemedımde bılmedıgım seyler vardır herhalde dun hareketlı duvar kagıtları ındıurdım ınternetten
bılen varsa teme fılan nereden cekebılırız.....
slide modelinde diğer nokia java sistemlerinden farklı olarak uygulamaları karta kurabiliyorsunuz gibi görünsede aslında 6230 dan beri bu özellik mevcut..eski java modellerinde bu işlem kart ile telefon arasında taşıma yaparak gideriliyordu.. slide in kapak kapatılınca otomatik tuş kilidini devreye sokamaması benim de değindiğim gibi bir eksi..bence gerekli bir özellik.. tema içinhttp://www.mobile9.com/ adresini öneririm
Yamayin ya demek kapagi kapayinca tus kilidi devreye girmiyor ha bu kotu olmus acikcasi eksi puan... Ben o zaman kendimi zorlayip N95 8GB alayim ya valla zaten bu iki tel arasinda kalmistim.6500 slide telefonunun goruntusu cok hosuma gidiyordu birde kayar kapak mekanizmasi tabiki fiyatininda butceme daha uygun olmasiydi ama sanirim alsaydim aklim hep N95 te kalacakti iyisi mi ben aklimi alan telefon icin biraz daha sabredip fiyatin dusmesini bekliyeyim ....
Nasıl yani bu telefonda nasıl olur o kapak kilidi olmazolurmu yaw...
tuş kilidi var ama kapağı kapattıktan sonra orta seçim tuşuna bir kez basınca devreye giriyor
yada solda gıt tusuna basıp sonra orta tusa basınca kılıtlenıyor
evet kılıtlenme problem ama alet masallah kızagı ıtınce banamısın demıyor hemen tusları acıyor
sorun sadece kıltılenmede ama bence guzel
bırde su bataryanın dayanma problemı vardı 14 u pazartesı aksamı aldım 15 ınde batarya bıtsın dıye bekledım tum gun ısyerınde aksam cortladı neyse sabaha kadar sarjda tuttum 16 sı carsamba sabah macera basladı benım...
bırde aksamları yanı ıkı gece ıste muzık yukle resımler yukle fılan derken ugrastım oda hızlandırmıstır bence
ama yınede yorumlarınızı beklıyorum
tuş takımını sürgü kapandığı zaman kilitleyen bir java uygulaması geliştirilebilir. ben araştırdım biraz ama sürgü kapandığında kapatcak bi program bulamadım. sadece 6500slide için tuş kilidi programı var cellock isminde. belki buda işe yarayabilir, programın tam ayrıntılarını bilmiyorum ama esas demek istediğim tuş takımının kilitlenmemesi durumu ufak bi java programla çözülebilir...
quote:
Orjinalden alıntı: korayceto
yada solda gıt tusuna basıp sonra orta tusa basınca kılıtlenıyor
evet kılıtlenme problem ama alet masallah kızagı ıtınce banamısın demıyor hemen tusları acıyor
sorun sadece kıltılenmede ama bence guzel
bırde su bataryanın dayanma problemı vardı 14 u pazartesı aksamı aldım 15 ınde batarya bıtsın dıye bekledım tum gun ısyerınde aksam cortladı neyse sabaha kadar sarjda tuttum 16 sı carsamba sabah macera basladı benım...
Tüm yeni 6500s kullanıcılarını tebrik ediyorum.Güle güle kullanınız. İnşallah bir süre sonra ben de kervanınızadahil olacağım. Ancak öncelikle maddiyatı düzeltmek gerek.
Çektiğiniz foto/video paylaşımlarınız bekleniyor diye bir hatırlatma yapmak istedim.
resım yuklemeyı anlatan olursa yukleyecem
arkadaslar benım tus kılıtlenmesı harıcınde uzuldugum hayal kırıklıgı yasadıgım bır konu
telefon usb den sarj olmuyor
kuzenımın sony erıcssonu laptoptan fılan sarj oluyor
bence bır eksıklık bırde su usb jakı evrensel olanlardan olaydı tadından yenmezdı hanı
bourne ultımate die hard 4 metal slug mission ımposıble 3 pes 2008 prınce of persıa 3 raınbow sıx splinter cell DA spıderman ultımate
XIII 2 yı yukledım out of memeory dıye hata verdı ona cok uzuldım bence canavar gıbı bır oyun kuzenımdekı sony erıcssonda mutıs zevkle oynuyordum
acaba karttamı oynarken sorun var dedım hafızaya tasıdım ondada yıne aynı hatayı verdı
bılenınız var mı bır ıkı oyunda daha bu hatayı verdı out of memory
sızlerdende paylasım beklıyorum
ben anlatayım şimdiwww.imageshack.us sitesine giriyosun orda (gözat)kısmına tıkla pcnde resmin nerdeyse bul .sonraresmin boyutunu 800*640 ayarla sonra HOST İT e tıkla bi sayfa gelecek linkler var ordaki linklerin en sonuncusu al buraya gel resmi koymak için image yazsına tıkla [simage][/simage] bu gelcek onların ortasına yapıştır linki işlem tamamdır umarım anlatabilmişimdir.
korayceto oyunları nereden bulabılırım bıde 3gp klıp falan ?