Şimdi Ara

NOKIA 6710 NAVIGATOR İNCELEMESİ by hkasap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
19.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zoom sorunu için hafta sonu servise götürücem telefonu bekleme ekranındaki bazı yazılarda silindi
  • quote:

-Kulaklıktan ses seviyesi çok yüksek gelmiyor ama bu forumda daha önce şikayet edildiği gibi bir cazırdma, boğuk ses durumu yok.

Bu konuda şanslısınız. 2 kere ahize hoparlörü değiştirilmesine rağmen cızırtı yapmaya (artık devamlı değil ara ara oluyor) devam ediyor. e71'e göre çok daha boğuk geliyor ses. Konuşma esnasında enterasan parazitler de mevcut. Hoparlör değişmesine rağmen cızırtının devam etmesi, ya telefonun başka bir yerinde rezonans ihtimalini ya da voltaj sorununu olduğunu düşündürüyor bana. Bu arada pili 2 günü geçmedi hiç. Kullananlarda şarj durumu nasıldır?

Saygılarımla.
  • quote:

ya arkadaşlar ben bu telefonu yeni aldım ve gayet güzel fakat bu navigasyonu bi türlü kullanamıyorum okudugum kadarıyla herkez rahatca kullanabiliyormuş sanırım bende bi sorun var:))) bana navigasyon ayarlarını ve kullanımını adım adım anlatacak bi arkadaş varmı lütfen ya kafayı yicem birde ben bursa karacabeyde oturuyorum bursa bandırma gibi yerlerde şehir haritası acılırken karacabeyde 1 km uzaklıktan sonra acılmıyor boş arazi üzerinde kınum görünüyor nedendir ve ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz çok sevinirimm

Navigasyon çalışıyor anladığım kadarı ile ama harita güncel değil, ya da bulunduğunuz konum haritaya daha işlenmemiş.

Saygılarımla.

arkadaşlar bulundugum yer diger telefonlarda gösteriyoo ipone falan gayet net hatta binalara kadar acaba haritayımı yanluş yükledim birde yaya ve sürücü navigasyonnu kullanamıyorum yani beceremiyorum nasıl kullanılıyo yaya veya araba ile giderken kendi noktamdan gitmek istedigim noktayı nasıl seciyorum neler yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuzz

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

quote:

-Kulaklıktan ses seviyesi çok yüksek gelmiyor ama bu forumda daha önce şikayet edildiği gibi bir cazırdma, boğuk ses durumu yok.

Bu konuda şanslısınız. 2 kere ahize hoparlörü değiştirilmesine rağmen cızırtı yapmaya (artık devamlı değil ara ara oluyor) devam ediyor. e71'e göre çok daha boğuk geliyor ses. Konuşma esnasında enterasan parazitler de mevcut. Hoparlör değişmesine rağmen cızırtının devam etmesi, ya telefonun başka bir yerinde rezonans ihtimalini ya da voltaj sorununu olduğunu düşündürüyor bana. Bu arada pili 2 günü geçmedi hiç. Kullananlarda şarj durumu nasıldır?

Saygılarımla.

Sizde biraz sanssizlik olmus galiba hoparlor konusunda. Cizirti konusunda hala servise goturebilirsiniz, bu sefer hoparloru degistirmeden baska kisimlarina bakarlar. Cihazda topraklama sorunu falan da olabilir, yani bir daha deneyin sansinizi.

Az bir kullanimla (muzik, radyo dinlemeden) 4 gun gitti sarji bende. Bu acidan beklentimi karsiladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Şu an kullandığım 6710 için de pek iyi şeyler söyleyemeyeceğim maalesef.

- Fiyatını haketmiyor.
    - Pili iyi gidiyor dense de 2 gün.
    - Kulaklık son iki kademede cızırtı yapıyor, değiştiği halde.
    - KAyar kapak sağlam, (çok hafif oynama var yine de) ama kapağın etrafını çevreleyen plastik bölüm daha sağlam ya da metalden olabilirdi.
    - Navigasyon çok iyi.
    - Ekran fena değil, ama keskin cam gibi değil.
    - Arka kapak sağlam.
    - Kamera ortalama, N95 gibi değil.
    - Tuş takımı rahat gibi ancak düğmelerin yapısı itibari ile takılmaya müsait. Ben de 1 tuşu hafif takılıyor.
    - Dış ses mükemmel. Bas sesini dahi hissettiren hop var. Tek hoparlör gibi, ancak menülerde balansa ayarı var.
    - Ama 2 gün kullanma imkanım olsaydı almazdım.

Saygılarımla.

Hocam bu teli almayi dusunuyordum hevesimi kursagimda biraktin bu yorumunla.. diger kullanan arkadaslar memnun mu acaba yorumlarinizi esirgemeyiniz lutfen :)

• Yeni Nokia Maps v3.03 Ücretsiz Lisanslı

İndirmek için:
    RS:http://rapidshare.com/files/338816642/Nokia.Ovi.Maps.v3.03.S60v3.FP2.Free.Licence.rar
    HF:http://hotfile.com/dl/25169979/18deafd/Nokia.Ovi.Maps.v3.03.S60v3.FP2.Free.Licence.rar.html

• Yazılımı 021 sürümden 0222ye yükselttiğimde GPS artık assisted GPS'e gerek kalmadan ilk çalışmasını düzgünce yapıyor. GPS'in ilk açılışında sorun yaşayanlara duyurulur...
  • arkadaşlar bende 2 gün önce 6710 aldım. henüz 6710 üzerine fazla konu açılmamış bu telefona uygun programlar varsa paylaşabilirmisiniz veya bir site bu telefonla ilgili bir konu varsa lütfen
  • arkadaşlar ben navigasyona girdiğim zaman kontörüm gidiyor assisted gps kapalı olmasına rağmen bunun sebebi nedir lütfen yardımcı olur musunuz?
  • slm arkadaşlar bende 14 şubatta elimdeki 5800 xm 'i değiştirip 6710 navigator aldımm
    yalnız aldığımdan beri sorun çıukıarıyorrr cihazı kullandıktan bir süre sonra hareket tuşları
    devre dışı kalıyor telefonu kapatıp açınca düzeliyor ve navigasyon tuşuna basınca harita
    açılıyormuş gibi yapıp ana ekrana geliyordu aldığım yere götürdüm hemen değiştirdiler
    yenisini aldımm 2-3 saat kullandım konuşurken birden ses kesildi ne yaptıysam düzelmedi
    arama yapıyor ama ses gitmiyordu telefonu kapatıp açtım düzeldi. sonra ilk değiştirdiğim
    gibi hareket yada yon tuşları tekrar devre dışı kaldı çalışmadı kapatıp açınca düzeldi
    tekrar götürdüm bugun yarın yenisini isteyip ertesin gün verecekler. bu arada yazılım
    son olarak güncellemeyide yaptım ama daha çok takılmaya başladı yön tuşlarıbu konuyla
    ilgili olarak bilgisi olan var mı yardımcı olabilecek sorunumu cözebilecek getirecekleri
    yeni telefonda böylemi olacak mı diğe çekiniyorum ne dersiniz düzelene kadar devam mı
    bu arada telefondan da memnunum bu sorunları olmasa

• telefonu 1 haftadır kullanıyorum.. Ve hiçbirşey yapmamama rağmen şarjı 1 gün bile gitmiyor. Sabah kalkınca şarjdan alıyorum saat 10 gibi akşam 10 olmadan tamamen bitiyor şarjı. Ondan geçtim zoom tuşu büyük bir sorun, ondan geçtim kılıf kullanmama ve gözüm gibi bakmama rağmen arka kapakta soyulmalar var adeta karardı..

O kadar severek aldığım telefondan soğudum desem yeri kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum.. SAKIN OLAKİ ALMAYIN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrucc

slm arkadaşlar bende 14 şubatta elimdeki 5800 xm 'i değiştirip 6710 navigator aldımm
    yalnız aldığımdan beri sorun çıukıarıyorrr cihazı kullandıktan bir süre sonra hareket tuşları
    devre dışı kalıyor telefonu kapatıp açınca düzeliyor ve navigasyon tuşuna basınca harita
    açılıyormuş gibi yapıp ana ekrana geliyordu aldığım yere götürdüm hemen değiştirdiler
    yenisini aldımm 2-3 saat kullandım konuşurken birden ses kesildi ne yaptıysam düzelmedi
    arama yapıyor ama ses gitmiyordu telefonu kapatıp açtım düzeldi. sonra ilk değiştirdiğim
    gibi hareket yada yon tuşları tekrar devre dışı kaldı çalışmadı kapatıp açınca düzeldi
    tekrar götürdüm bugun yarın yenisini isteyip ertesin gün verecekler. bu arada yazılım
    son olarak güncellemeyide yaptım ama daha çok takılmaya başladı yön tuşlarıbu konuyla
    ilgili olarak bilgisi olan var mı yardımcı olabilecek sorunumu cözebilecek getirecekleri
    yeni telefonda böylemi olacak mı diğe çekiniyorum ne dersiniz düzelene kadar devam mı
    bu arada telefondan da memnunum bu sorunları olmasa

Ben de sizin gibi 5800'dan 6710'a geçmiştim. Üst mesajlarda yazığım sorunlar yüzünden 10gün kullanmadım desem yeridir. Sonrasında e72 kullandım. 6710'a göre çok daha başarılı bir model. Sonra mı? Yine e72 ile çok temiz kullanıldığını bildiğim 5800'ı takas ederek 5800'a döndüm. 5800'ın değerini anlamak için gereksiz yere iki telefon değişimi yapmış oldum. Bugüne kadar birçok telefon değiştirdim ancak aynı telefonu ikinci kez kullanacağım aklıma gelmemişti. 6710 bunu da yaptırdı.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: fotomaniac

telefonu 1 haftadır kullanıyorum.. Ve hiçbirşey yapmamama rağmen şarjı 1 gün bile gitmiyor. Sabah kalkınca şarjdan alıyorum saat 10 gibi akşam 10 olmadan tamamen bitiyor şarjı. Ondan geçtim zoom tuşu büyük bir sorun, ondan geçtim kılıf kullanmama ve gözüm gibi bakmama rağmen arka kapakta soyulmalar var adeta karardı..

O kadar severek aldığım telefondan soğudum desem yeri kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum.. SAKIN OLAKİ ALMAYIN..

Hayda tam almaya karar vermişken nereden çıktı şimdi bu yorumlar,şarj hiçbirşey yapmadan nasıl 1 gün gidiyor anlamadım açıkçası yukarıda 3,5 gün gidiyor diyen var başka sitelerdede şarjı iyi gidiyor diye yorumlar okumuştum pilde falan bozuklukmu var acaba?,ee ne yapacağız şimdi gene telefon alamayacağız galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertuurl

zoom sorunu için hafta sonu servise götürücem telefonu bekleme ekranındaki bazı yazılarda silindi

slm
    aynı sorun benim telefonum da da mevcut. kendi kendine dokunmadan resimlerde, navigasyonda zoom yapıyor. Ertuurl arkadaşım servis götürdükten sonra sonucu yazarmısın. eğer bir sorun varsa bizde götürelim.
  • arkadaslar bu telefonu almayı dusunuyordum ama kafam karıstı simdi.aklımda e75 n79 ve 6710 vardı.6710 tercih edecek gibiydim.N79 sar oranı falan cok yuksek cunku.Gercibu cihazında sar oranını yabancı sitelerde buldum 1.06 yazmıslar.Nokia nın kendi sitesinde yoktu.Yardım edebilecek fikir verebilecek arkadaslardan yardım istiyorum.Aldımmı 3-4 belki 5 yıl kullanmam gerekebilir arkadaslar.Saglam olmalı bu sebeple
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

quote:

telefonu 1 haftadır kullanıyorum.. Ve hiçbirşey yapmamama rağmen şarjı 1 gün bile gitmiyor. Sabah kalkınca şarjdan alıyorum saat 10 gibi akşam 10 olmadan tamamen bitiyor şarjı. Ondan geçtim zoom tuşu büyük bir sorun, ondan geçtim kılıf kullanmama ve gözüm gibi bakmama rağmen arka kapakta soyulmalar var adeta karardı..

Hayda tam almaya karar vermişken nereden çıktı şimdi bu yorumlar,şarj hiçbirşey yapmadan nasıl 1 gün gidiyor anlamadım açıkçası yukarıda 3,5 gün gidiyor diyen var başka sitelerdede şarjı iyi gidiyor diye yorumlar okumuştum pilde falan bozuklukmu var acaba?,ee ne yapacağız şimdi gene telefon alamayacağız galiba.

valla aldığım yerden 3 defa batarya değiştirdim onlardada 1 gün gitti. Bilemiyorum belkide telefonda sorun vardı. Ama zoom tuşu illallah ettiriyordu. Birde ışık sensöründe problem olacak ki arada bir ışığı yanık kalıyo hiç sönmüyordu. Işık sensörü 5 sn ye indirip kılıfına koymadan önce ışık sönsün diye adeta bekliyordum. Sönmeyince kızağı kaydırıp bir daha kapatıyordum düzeliyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotomaniac -- 23 Şubat 2010; 14:56:16 >

• Bu arada yeni tercih ettiğim telefon E72. 4 gün önce şarj ettim hala full...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotomaniac -- 23 Şubat 2010; 14:58:36 >
  • quote:

Bu arada yeni tercih ettiğim telefon E72. 4 gün önce şarj ettim hala full...

Peki telefon görüşmesinde karşı tarafın sesi nasıl geliyor? Net mi? Sesin az olması, kulaklığın patlakmış gibi cızırdaması gibi can sıkıcı bir durum var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Bu arada yeni tercih ettiğim telefon E72. 4 gün önce şarj ettim hala full...

Peki telefon görüşmesinde karşı tarafın sesi nasıl geliyor? Net mi? Sesin az olması, kulaklığın patlakmış gibi cızırdaması gibi can sıkıcı bir durum var mı?

Şahane desem yeri sürekli kız arkadaşımla görüşüyorum, iş yeriyle görüşüyorum dışarıda yoğun ses olan yerlerde bile çok net duyabiliyorum. Cızırtı yada kesilme yok.. Kulaklığa gelince, dışarıda kullanma şansım pek olmadı ama evde sar oranı nedeniyle hep kulaklık takılı ondada herhangi bir sorunla karşılaşmadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotomaniac -- 24 Şubat 2010; 12:25:00 >

• bu cihazın sar oranı nedir kesin olarka bilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.